A bevezető leginkább a Kosoknak és a Kos hangsúlyos energetikájú embereknek szól, de a többiek is meríthetnek belőle.

Őrületes tempót diktál a Merkúr az idei évben, amíg a Kosban jár. A Merkúr két hét alatt végigsprintel a tavaszkezdő tűzjegyen. A Kosokra nagyon erőteljesen fog hatni ez a két hét, mind a kommunikációjuk mind a gondolkodásuk tekintetében erősnek, magabiztosnak, határozottnak fogják érzeni magukat.

Jól fogják tudni kifejezni minden szellemi törekvésüket, minden akaratukkal kapcsolatos dolgot határozottan ki tudnak majd mondani, ki tudnak állni magukért, bármi is legyen a céljuk. A Kosok az Ikrek és a Szüzek a legjobban érintettek, de mindnyájunkra frissítően fog hatni ez a bolygóváltás.

A hosszú távú célok energikus elindítására és a rövid távú célok megvalósításához kapunk most óriási energialöketet. A világot rengető lendület, amit 19-től érezni fogunk, 25- től megtelik érzelemmel és némi lassulással, mikor a Kosok uralkodóbolygója a Mars belép a Rákba.

Kevesebb erő, több érzelem váltja majd fel a kezdeti vadászrepülő sebességet, de a szellemi frissesség továbbra is megmarad. Amire figyelnünk kell ebben a két hétben, hogy a saját akartunk ne csapjon át tapintatlanságba, érdemes feltenni egy kérdés formájában, hogy nyitva van-e az ajtó, mielőtt ránehezedünk a kilincsre. Minden olyan dolognak kedvez ez a két hét, ahol aktív és produktív kommunikációs és szellemi önkifejezésre van szükségünk.

A Kos Merkúr napjaira a dōTERRA 100% – os tisztaságú, esszenciális illóolajai közül a dōTERRA borsmenta olajat ajánlom nektek.

Na!? – készen állsz? Ha nem, az se baj, majd a lendület hevében belejössz! Az összes erőtartalékodat felpezsdítem, hogy lendületet és frissességet kapjon a tested és a lelked egyaránt. Felrázlak, a punnyadó, nyünnyögő rétestésztaként nyúló napjaidból, és kizárólag az előtted álló célra helyezem a fókuszod.

A tüdődet frissítem, az agyadat pezsdítem, élettel teli mosolyt húzok a szemeid sarkába és azt súgom a lelkednek, itt az idő, hajrá, bármit elérhetsz! Táncolok a véred áramlásában ahogy a szénsav buborékok táncolnak a egy hűs vizespohár falán. Akár kész vagy rá, akár nem, kirobbanó erővel elindítalak, aztán az indulással felszabaduló mozgékony, vérpezsdítő energiák már úgyis a helyes irányba fognak terelni. A segítségemmel, ahogy eleven énedhez  kapcsolódsz, megígérem neked, hogy önmagadat is meglepve fogod tapasztalni, mennyi benned az  agilis, fáradhatatlan energia és belső tűzerő.