fbpx

Spirituális tudatosság

Nem tudjuk megoldani az általunk létrehozott problémákat, ha ugyanúgy gondolkodunk, mint amikor létrehoztuk őket.

/Albert Einstein/

Mit tudunk önmagunkról? Kik vagyunk valójában? Csak az a valóság, amit az elménkkel megtapasztalunk, vagy a valóság túlmutat az érzékeinken? Megváltoztathatjuk-e a dolgokat a gondolatok által? A mindennapi életünk annyira tanult és berögzült forma, hogy elhisszük, az irányítás nem a mi kezünkben van. Úgy gondoljuk, hogy a külvilág sokkal valóságosabb, mint a mi belső világunk. De mi van akkor, ha pont fordítva történik? Mi van, ha a mi belső világunk határozza meg, hogy mi történik a külvilágban?

Kategóriák

Kategóriák

Tágult tudatosság
Személyes fejlődés
Lelki  növekedés
Alternatív gyógyítás
Ősi-régi tanítások
Titkok-felfedések

“Teremtői vagyunk saját univerzumunknak”

spirituális_tudatosság

Az élet eredete egyáltalán nem véletlenszerű.

A kézzel fogható bizonyítékok erre utalnak. Az emberi élet eredetéről a DNS azt „mondja”, hogy nem véletlenszerűek vagyunk. Mi nem pusztán az evolúció csillogásának terméke vagyunk, amely kétszáz ezer évvel ezelőtt történt. Napjaink legújabb tudománya azt mondja nekünk, hogy mélyen kapcsolódunk a testünkhöz, és ez nagyon fontos.

Azt mondja nekünk, hogy gondolataink, érzéseink, érzelmeink és hiedelmeink mind az agyból mind a szívből erednek, és olyan kémiai reakciókat váltanak ki, amelyek visszafordíthatják a betegségeket, gyógyíthatják a testünket, beindíthatják a hosszú élettartamot oly módokon, amelyek nyugaton gyakran nem elfogadottak.

Mély kapcsolatban vagyunk a testen kívüli világgal. A kvantumfizika minden kétséget kizáróan erről a kapcsolatról beszél. Már nincs vita arról, hogy egymással kapcsolatban állunk-e vagy sem. A vita az, hogy milyen mértékben vagyunk összekapcsolva? Milyen mély ez a kapcsolat? Mennyire befolyásolhatjuk? Ez nem az irányításról és manipulációról szól. Mennyire mélyen tudunk a testünkre vagy szeretteink testére hatni, amikor gyógyulásról van szó. Vagy a világ, a testünkön kívül mekkora befolyással van valójában?

 

Világunk a kollektív gondolkodás eredménye

Teremtői vagyunk saját univerzumunknak.

Mindenért, ami körülvesz minket felelősek vagyunk. 

Mi teremtjük a valóságunkat, folyton ezt tesszük!  Valóságcsináló gépek vagyunk! Figyeljünk a gondolatainkra, az érzéseinkre, mert ami bent megjelent, az előbb-utóbb kívül is látható lesz!

Mire fókuszálunk ma? Sajnos leginkább a félelemre. Mi történne, ha másra fókuszálnánk? A világunknak mi is alkotó részei vagyunk. Ha megváltoztatjuk gondolkodásunkat, a minket körülvevő világ is megváltozik.

 

Számunkra ezt jelenti a spirituális tudatosság.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

Tulajdonos, szerkesztő

Sámánizmus, Tisztánlátás, Osho Zen tarot

Blog

Anya, hogyan legyek igazi nő?

Anya, hogyan legyek igazi nő?

Évekkel ezelőtt Dr. Csernus Imre előadásán voltam a párommal. A párkapcsolat volt a téma és a férfi, női szerepek. Dr. Csernus a közönség soraiban ülő vendégeknek is tett fel kérdéseket. Az egyik kérdés, amit egy anyukának tett fel, nagyon mélyen elgondolkodtatott....

A gyógyítók köztünk járnak

Ha felmegyünk az egyik legnagyobb videó megosztó oldalra, vagy a közösségi oldalakat böngésszük, a világ minden tájáról találhatunk gyógyítókat, spiritualitással, meditációval, jogával és egyéb természetgyógyászattal foglalkozó tartalmakat.   De hihetünk...

Kapcsolat

Kapcsolat

spirituális

Keress minket bátran, ha segítség kell, ha kérdésed van vagy információra lenne szükséged!

 

mester@spiritudat.hu

+36 30 497 4279

energiamezo@gmail.com

+36 30 581  0059

lelekszimfonia@gmail.com

email: miron.tanfolyamok@gmail.com

tel.: +36 70 703 1420

Pin It on Pinterest