Nem tudjuk megoldani az általunk létrehozott problémákat, ha ugyanúgy gondolkodunk, mint amikor létrehoztuk őket.

/Albert Einstein/

 

spirituális tudatosság-logo

Mit tudunk önmagunkról? Kik vagyunk valójában?

Csak az a valóság, amit az elménkkel megtapasztalunk, vagy a valóság túlmutat az érzékeinken?

Megváltoztathatjuk-e a dolgokat a gondolatok által?

A mindennapi életünk annyira tanult és berögzült forma, hogy elhisszük, az irányítás nem a mi kezünkben van. Úgy gondoljuk, hogy a külvilág sokkal valóságosabb, mint a mi belső világunk.

De mi van akkor, ha pont fordítva történik?

Mi van, ha a mi belső világunk határozza meg, hogy mi történik a külvilágban?

“Az élet eredete egyáltalán nem véletlenszerű. A kézzel fogható bizonyítékok erre utalnak. Az emberi élet eredetéről a DNS azt „mondja”, hogy nem véletlenszerűek vagyunk. Mi nem pusztán az evolúció csillogásának terméke vagyunk, amely kétszáz ezer évvel ezelőtt történt. Napjaink legújabb tudománya azt mondja nekünk, hogy mélyen kapcsolódunk a testünkhöz, és ez nagyon fontos.

Azt mondja nekünk, hogy gondolataink, érzéseink, érzelmeink és hiedelmeink mind az agyból mind a szívből erednek, és olyan kémiai reakciókat váltanak ki, amelyek visszafordíthatják a betegségeket, gyógyíthatják a testünket, beindíthatják a hosszú élettartamot oly módokon, amelyek nyugaton gyakran nem elfogadottak.

Mély kapcsolatban vagyunk a testen kívüli világgal. A kvantumfizika minden kétséget kizáróan erről a kapcsolatról beszél. Már nincs vita arról, hogy egymással kapcsolatban állunk-e vagy sem. A vita az, hogy milyen mértékben vagyunk összekapcsolva? Milyen mély ez a kapcsolat? Mennyire befolyásolhatjuk? Ez nem az irányításról és manipulációról szól. Mennyire mélyen tudunk a testünkre vagy szeretteink testére hatni, amikor gyógyulásról van szó. Vagy a világ, a testünkön kívül mekkora befolyással van valójában?”

Világunk a kollektív gondolkodás eredménye, teremtői vagyunk saját univerzumunknak. Mindenért, ami körülvesz minket felelősek vagyunk. Mi teremtjük a valóságunkat, folyton ezt tesszük!  Valóságcsináló gépek vagyunk! Figyeljünk a gondolatainkra, az érzéseinkre, mert ami bent megjelent, az előbb-utóbb kívül is látható lesz!

Mire fókuszálunk ma? Sajnos leginkább a félelemre. Mi történne, ha másra fókuszálnánk? A világunknak mi is alkotó részei vagyunk. Ha megváltoztatjuk gondolkodásunkat, a minket körülvevő világ is megváltozik.

Számunkra ezt jelenti a spirituális tudatosság.