fbpx

Spirituális tudatosság

Nem tudjuk megoldani az általunk létrehozott problémákat, ha ugyanúgy gondolkodunk, mint amikor létrehoztuk őket.

/Albert Einstein/

Mit tudunk önmagunkról? Kik vagyunk valójában? Csak az a valóság, amit az elménkkel megtapasztalunk, vagy a valóság túlmutat az érzékeinken? Megváltoztathatjuk-e a dolgokat a gondolatok által? A mindennapi életünk annyira tanult és berögzült forma, hogy elhisszük, az irányítás nem a mi kezünkben van. Úgy gondoljuk, hogy a külvilág sokkal valóságosabb, mint a mi belső világunk. De mi van akkor, ha pont fordítva történik? Mi van, ha a mi belső világunk határozza meg, hogy mi történik a külvilágban?

Kategóriák

Kategóriák

Tágult tudatosság
Személyes fejlődés
Lelki  növekedés
Alternatív gyógyítás
Ősi-régi tanítások
Titkok-felfedések

“Teremtői vagyunk saját univerzumunknak”

spirituális_tudatosság

Az élet eredete egyáltalán nem véletlenszerű.

A kézzel fogható bizonyítékok erre utalnak. Az emberi élet eredetéről a DNS azt „mondja”, hogy nem véletlenszerűek vagyunk. Mi nem pusztán az evolúció csillogásának terméke vagyunk, amely kétszáz ezer évvel ezelőtt történt. Napjaink legújabb tudománya azt mondja nekünk, hogy mélyen kapcsolódunk a testünkhöz, és ez nagyon fontos.

Azt mondja nekünk, hogy gondolataink, érzéseink, érzelmeink és hiedelmeink mind az agyból mind a szívből erednek, és olyan kémiai reakciókat váltanak ki, amelyek visszafordíthatják a betegségeket, gyógyíthatják a testünket, beindíthatják a hosszú élettartamot oly módokon, amelyek nyugaton gyakran nem elfogadottak.

Mély kapcsolatban vagyunk a testen kívüli világgal. A kvantumfizika minden kétséget kizáróan erről a kapcsolatról beszél. Már nincs vita arról, hogy egymással kapcsolatban állunk-e vagy sem. A vita az, hogy milyen mértékben vagyunk összekapcsolva? Milyen mély ez a kapcsolat? Mennyire befolyásolhatjuk? Ez nem az irányításról és manipulációról szól. Mennyire mélyen tudunk a testünkre vagy szeretteink testére hatni, amikor gyógyulásról van szó. Vagy a világ, a testünkön kívül mekkora befolyással van valójában?

 

Világunk a kollektív gondolkodás eredménye

Teremtői vagyunk saját univerzumunknak.

Mindenért, ami körülvesz minket felelősek vagyunk. 

Mi teremtjük a valóságunkat, folyton ezt tesszük!  Valóságcsináló gépek vagyunk! Figyeljünk a gondolatainkra, az érzéseinkre, mert ami bent megjelent, az előbb-utóbb kívül is látható lesz!

Mire fókuszálunk ma? Sajnos leginkább a félelemre. Mi történne, ha másra fókuszálnánk? A világunknak mi is alkotó részei vagyunk. Ha megváltoztatjuk gondolkodásunkat, a minket körülvevő világ is megváltozik.

 

Számunkra ezt jelenti a spirituális tudatosság.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

Tulajdonos, szerkesztő

Sámánizmus, Tisztánlátás, Osho Zen tarot

Blog

Anya lettem

Anya lettem

Emlékszem az első találkozásunkra. Olyan pici voltál, elfértél egy kispárnán. Néztem, ahogy alszol mellettem, hallgattam a szuszogásodat és gyönyörködtem benned. Szinte fel se fogtam, hogy majd kis idő elteltével ez a pici ember majd anyának fog hívni. Igen, anya...

A kóros ego

A szó tágabb értelmében véve maga az ego - függetlenül attól, hogy milyen formát ölt - patologikus. Ha megvizsgáljuk ennek a réges-régi görög jelzőnek, a patologikusnak az eredetét, kiderül, mennyire jogosan illethetjük vele az egót. Bár a szót szokványosan...

Mi a születési kristályod?

Mi az a születési kristály? A hinduizmus azt mondja nekünk, hogy mindenkinek van kilenc kristálya, amelyek az égi erőkhöz kapcsolódnak. A szanszkritban "Navaratna" , vagyis "a kilenc drágakő" néven ismert. Ha ezeket a drágaköveket rendszeresen viseled a célodnak...

Delfin, mint erőállat

A delfin fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, ami elhozza a delfin üzenetét nekünk.   Gyengédség, telepátia, életöröm A delfin erőállat, a...

Kapcsolat

Kapcsolat

spirituális

Keress minket bátran, ha segítség kell, ha kérdésed van vagy információra lenne szükséged!

 

mester@spiritudat.hu

+36 30 497 4279

energiamezo@gmail.com

+36 30 581  0059

lelekszimfonia@gmail.com

email: miron.tanfolyamok@gmail.com

tel.: +36 70 703 1420

Pin It on Pinterest