Jelen felhasználási feltételek Holics- Mester Marianna (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett spiritudat.hu weboldal használati feltételeit tartalmazza.

A weboldal látogatásával jelen felhasználási feltételek szerinti szerződés jön létre a Szolgáltató és a Felhasználó között. Amennyiben Felhasználó az itt leírt feltételek valamelyikét nem fogadja el, nem használhatja az oldalt.

 

Szolgáltató adatai

Név: Holics- Mester Marianna

Székhely: 1201 Budapest, Lehel utca 48.

Adószám: 54378212-1-22

Telefonszám: +36 30 703 6971

E-mail: info@kicsibudoar.hu

 

Tartalomszolgáltatás

 

Szerzői jog

A weboldalon elérhető tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. A szerzői jogok összessége a Szolgáltatót illetik meg. A Weboldal rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá személyes, nem-kereskedelmi célból történő lementésen és kinyomtatáson túl csak a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye alapján használható fel.

Amennyiben Ön a saját weblapjára tartalmat kíván átvenni a Weboldalról, azt kizárólag úgy teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmát változatlan tartalommal, hiánytalanul átveszi a weboldalról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató közvetlen linket helyez el a címben vagy a cikk alatt.

 

Tartalmi felelősség

A Szolgáltató törekszik a hiteles és pontos tájékoztatásra, ugyanakkor felróhatóságtól függetlenül kizárja felelősségét az esetleges tévedésekért, téves adatokért, információkért és sajtóhibákért.

 

Linkek

A Weblap szolgáltatásai tartalmazhatnak olyan hivatkozásokat (linkek), melyek más szolgáltatók oldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók által nyújtott tartalom- vagy egyéb szolgáltatásokért valamint adatvédelmi gyakorlatért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

 

Hirdetések

A Weblapon megjelenő hirdetések tartalmáért, a reklámozott termékekért és szolgáltatásokért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. Az esetleges politikai hirdetések nem tükrözik sem a Szolgáltató, sem a cikkírók véleményét.

 

Adatvédelem

Szolgáltató adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a https://spiritudat.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ címen.