Bene Andi

Bene Andi

újságíró, life coach

Ezenkívül introvertált, állandóan fejlődni vágyó és erősen spirituális beállítottságú. Éppen ezért a coachingomat is úgy alakítottam ki, hogy mindazt a tudást és tapasztalatot, amit megszereztem mások segítségére fordítsam.

Nálam nincs egy előre megírt recept, amit mindenkire ráerőltetnék, mert nem hiszek ebben. Először szeretem megismerni a hozzám fordulót, és egy hosszas beszélgetés után már látni, hogy milyen személyiség, milyen világlátása van. Mindez megmutatja, hogyan tudunk majd együtt dolgozni. Meggyőződésem, hogy nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, nem az fog beválni egyiknek, mint ami a másiknak.

Elsősorban a húszas és harmincas nők, különösen az introvertáltak állnak közel hozzám, legyen önismeret, önfejlesztés, életmódváltás vagy önbizalomnövelés a téma. Bár a coaching ülések egyéniek, szerettem volna egy közösséget is létrehozni, ahol a sok hasonló ember bátran elmesélheti, hogy éppen mivel küzd vagy azt, hogyan lépett egyről a kettőre. Ezért alkottam meg a Lélekszimfónia weboldalt. Ha szeretnél, csatlakozz és még több információt megtudhatsz rólam, a coachingról és önmagadról!