Ötvös Hajnalka

Ötvös Hajnalka

Látó, halottlátó

Született extraszensz képességem a látás, halottlátás. Retro és prekogníció, vagyis időben vissza és előrelátás.

Ezzel a tisztánlátó képességgel segítek Világok Közt közvetítve az elfogadásban, elengedésben, döntésekben, helyes irányok, megoldások megtalálásában; lelki és energetikai blokkok feloldásában, rontás levételben, gyógyulásban. Több éves gyakorlattal hatékony támogatást nyújtok a gyász feldolgozásában, az eltávozottal való kommunikációban.

Ismerd meg Önmagad és lépj túl az elakadásaidon! Alakítsd az életed szabadon! Várlak szeretettel!

Mire számíthatsz nálam?

A  Látó – Tisztánlátó érzékel  minden érzékszervével, a szokottnál sokkal nyitottabban és szélesebb spektrumban tapasztalja a világot. Nem csak a látható, hanem a láthatatlan világ is érzékelhetővé és láthatóvá, hallhatóvá, ízlelhetővé, tapinthatóvá és szagolhatóvá válik számára.  Ez a képesség segíti  a különböző energetikai, tudati kezeléseket,  életvezetési, párkapcsolati tanácsadást, blokkok oldását, a gyász, feldolgozását, a problémák pontos beazonosítását.

Tisztánlátás

A látó-tisztánlátó képességgel sokaknak tudok segíteni Világok Közt közvetítve a kommunikációban, elfogadásban, elengedésben, és a mindennapokban. Megoldásokat találunk a „hogyanokra” a különböző problémás élethelyzetekben.

Halottlátás

Képes vagyok közvetíteni az elhunyt személy szelleme és az itt maradtak között. A közvetítés során segítek feldolgozni a gyászt, megérteni az okokat, a halál hátterét, megélni az elmaradt búcsút. 

Rontás levétel

Hatékonyan tudok segíteni , amikor valaki rontások, manipilációk hatása és befolyása miatt keres meg. Leveszem a rontásokat, feloldom a mágiákat. Ezután  felszabadultnak, szinte újjászületve  érezhetjük magunkat.

Párkapcsolati tanácsadás

A párkapcsolati tanácsadás alkalmával sor kerül a félelmek, elakadások,  kommunikációs problémák felismerésére és feloldására.  Szüleinktől látott minta és a szülő-gyerek kapcsolat is kihat a párkapcsolatokra. Fontos ezeket  is  felismerni, megérteni.

Hangtál terápia

Szeretnél feltöltődni? Növelni energiaszinteden? Vagy csak lecsendesedni és élvezni a csendet? Gyere és szánj Magadra időt és kényeztesd Magad ezekkel a gyönyörű hangokkal! Oldódj, gyógyulj egy számodra egyénre alakított hangfürdőben.

Access Bars kezelés

Az access bars kezelés segít az elmében, gondolkodásunkban és a lelkünkben elakadt és felhalmozott engramok, negatív töltések és feszültségek kioldásában, kisütésében.  A kezelés révén felszabadultabb,  nyugodtabb és harmonikusabb leszel.