fbpx
Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

Dr. Varga Tamás Miron

Varga Tamás Miron vagyok, pszichológus, parapszichológus, transzperszonális coach és parafenomén.

Magyarországon pszichológia és parapszichológia tanulmányokat folytattam, pszichológiából 2009-ben doktori címet is szereztem.

Tiszteletbeli professzoriátusomat és doktorimat amerikai és német egyetemeken kaptam teológiából, és pszichológiából. Több diploma megszerzése után huszonévesen találkoztam mesteremmel, akitől keleti (yunáni) orvoslást és népi gyógyászatot tanultam. 7 éven át jártam vele a világot, majd nemzetközi kutatási és oktatási projektekbe kapcsolódtam.

Komplementer-gyógyászattal tizenöt éve foglalkozom, kutatási, fejlesztési projekteken most is dolgozom. Célom a keleti gyógyászat több ezer éves tudatosságát a modern tudománnyal szintézisben és integráltan egyszerű eszközökben és készülékekben átadni és elérhetővé tenni a nyugati ember számára. Gyógyítói gyakorlatom vezetett rá, hogy a test gyógyulásánál sokkal fontosabb embertársaink számára a tudati gyógyulás és felemelkedés, a tudatosság megszerzése, annak gyakorlati alkalmazása, és mindennapjainkba történő beillesztése.

Miron Life Seminars

A legegyszerűbb és ugyanakkor leghatékonyabb rendszert keresve ennek átadására az utóbbi néhány évben egy önnálló, független tanfolyamot alakítottam ki munkatársaimmal.

Cél, hogy a legalapvetőbb szintekről elindulva, tudatosan megértve álljon össze a résztvevőkben a kép a legmagasabb szintű információkig a tudatosságról, akár még azok számára is, akik tapasztalattal még nem rendelkeznek, és előtte semmi ehhez hasonló képzésben sem vettek részt.

A tanfolyamok lényeges eleme, hogy egyszerű, könnyen érthető módon adja át a sikeres élet gyakorlásához szükséges alkalmazott pszichológiai, filozófiai, parapszichológiai, metafizikai és egyéb tudományos ismereteket, széleskörű tapasztalati megélésekkel és mindennapi szinten bárki számára gyakorolhatóan, alkalmazhatóan.

Tanítottam többek között Németországban, Olaszországban, Csehországban, Szlovákiában, Franciaországban és persze Magyarországon.

Varga Tamás Miron - Miron Life Seminars

Misztikamentesen, vallásoktól és mindenfajta ideológiáktól szabadon segítek az embereknek, és adok olyan alapokat, melyekre építkezve meglelhetik a helyüket és megtalálják válaszaikat. Mindezt a megtapasztalásokra és gyakorlatra építve egy intenzív, az addigi életet megváltoztató, felemelő, egy életre szóló élményeket, és erőt adó folyamattá formálva lehetőséget kapnak a résztvevők, hogy megéljék az egységet saját szellemi önvalójukkal, és az Univerzummal.

Ezeken a tanfolyamokon az elmúlt években mintegy háromezren vettek részt. A tanfolyamok során egységes tapasztalat a változás, a felébredés a tudatosságra, s annak belső erejére támaszkodva a gyógyulás, az élet-útra és életfeladatra lelés. A folyamat közben megélt meditációk, tudatos magunkra figyelés, a belső béke felfedezése, a nyugalom és belső egyensúly tartós megélése, a negatív gondolatok és indulatok feletti hatalomra jutás, a lélek és az elme tudatos kezelése egy életre motivációt jelent. A tanfolyamok egységes rendszere további képzésekkel egészül ki, mindazok számára, akik tovább szeretnének tanulni, fejlődni.

A MIRON LIFE módszer ki tud hozni a depresszióból, a motiválatlanságból, a pánikbetegségből, a bezártságból, a félelmekből és szorongásokból. Megszüntetheti az alvászavarokat, a stressz tüneteket, és a stressz megszűnésével sokféle fizikai tünet és probléma is oldódik a módszert rendszeresen alkalmazó ember életében.

Meggyöződésem, hogy mindezen tudatosság és az abban megélthető folyamatok egyben az emberiség evolúciós folyamatának irányát is követve, Földünk és mindannyiunk életére fontos katalizátorként hatnak. Az emberiség egészét tekintve a változások, a felébredés és megvilágosodás, sőt maga az evolúció is az egyének megélésén keresztül valósul meg.

Kapcsolat

Kapcsolat

spirituális

Keress minket bátran, ha segítség kell, ha kérdésed van vagy információra lenne szükséged!

 

Pin It on Pinterest