Sokan állítják, hogy a homeopátia egy nonszensz, egy hamis dolog lényegében. Ezt azért mondják, mert fogalmuk sincs a valóságról.

 

Minden létező dolog alapja ebben a valóságban, hullám természetű, egy információs hullám. Amit a homeopátiáról mondanak, az lényegében az, hogy kizárt dolog, hogy hasson. A homeopátiás szerekben az oldatokat olyan mértékben hígítják, hogy a végére már nem marad eredeti hatóanyag az oldatban. Mivel az öt érzékszervünkkel (látás, hallás, ízlelés, szaglás, tapintás) akarjuk meghatározni, hogy valami létezik-e vagy sem, így maga a kimutatható anyag jelent minden a számukra. A hatóanyag, amit láthatsz fizikailag.

Létezik egy szervezet Németországban, az Aerospace Institut , amely kifejlesztett egy olyan fényképészeti eljárást, mellyel vízben lévő információkat lehet fotózni. Elképesztő, láthatsz erről videókat is az interneten. Egy nagy tartályt megtöltöttek vízzel, majd beletettek egy virágot, aztán kivették. Ezek után lefotóztak egy cseppet a vízből, és minden vízcseppben megtalálták a virág információját.

 

 

A Holografikus valóság egyik jellemzője, hogy a hologram minden része kicsiben tartalmazza az egész hologramot. Tehát a víz minden cseppjére igaz volt ez. Aztán megkérték a helyi közösségből az embereket, hogy vegyenek részt egy kísérletben.  Ott volt a tartály víz, mellette pedig kis edények és mindegyik edényre a kísérletben résztvevők neveit írták. Mindenkit megkértek arra, hogy négy vízcseppet vegyenek ki a tartályból, és csöpögtessék azokat a neveiknek megfelelő edénybe. Aztán lefotózták a vízcseppeket.

Azt találták, hogy minden alany négy vízcseppje különbözött a többiek által kivett vízcseppektől. Viszont az a négy vízcsepp, amit az alanyok vettek mintaként, mind ugyanolyanok voltak. Más szavakkal, már csak az, hogy valaki vízmintát vesz és belecsepegteti egy edénybe, azzal az illető energetikailag hat a vízre frekvencia, rezgés és információ tekintetében.

 

Szóval mi is tulajdonképpen a homeopátia?

Olyan sok lépésben hígítják a hatóanyagot, hogy már nem marad semmi magából a hatóanyagból, ami viszont megmarad a vízben, az a hatóanyag hullámforma információja, hasonlóan a vizes tartályba helyezett virág hullámforma információjához, ami az után is ott maradt, hogy a virágot kivették belőle.

Tehát a hatóanyag hullámformája lép kapcsolatba a test hullámforma mezőjével. Ebben rejlik a homeopátia hatékonysága, kiegyensúlyozza a testet, és létrehozza azt, amit harmóniának nevezünk. Mely a diszharmónia vagy más néven a betegség ellentéte. De amint az egészségügyi tanácsadókat hallgatod, akik döntéseket hoznak arra vonatkozóan, hogy az embereknek mit kéne szedniük, milyen kötelező oltásokat kéne beadatniuk, stb., teljes mértékben tudatlanok a valóság természetét illetően, ezért lesöprik az asztalról a homeopátiát, mert nem értik a működését, ezért a hatékonyságát is megkérdőjelezik.

 

Az akadémikus tudomány minden szegletében tetten érheted ezt a fajta felfogást, amely kimondja: Ha nem tudod megmagyarázni, hogyan működik valami, akkor az a valami nem is létezhet.

 

David Icke-a homeopátia

David Icke
Forrás: commons.wikimedia.org

Ha azonban a kiegészítő orvoslást nézed, megtalálható benne számos, hullámformára épülő kezelés. Ugyanis ha a hullámforma, az információs mező kiegyensúlyozott, harmonikus állapotban van, akkor ez az állapot, amiből aztán dekódolják az információt, ( és a megjelenési forma magának az információnak a tükröződése), amit aztán a holografikus valóságba belekódoltunk, szintén egyensúlyi állapotban kell lennie, mert az információ megjelenési formája nem lehet több, mint maga az információ.

Hasonlón egy mozivászonhoz, amire a filmet vetítik. A modern orvostudomány soha nem az okot kezeli, mindig csak a szimptómával, a tünettel foglalkozik. De hogyan is kezelhetnék az okot, amikor az ok a test hullámforma szintjén van és még ennek létezését is tagadják? Ezért csak a tünetekkel foglalkoznak, ami csupán a hullámforma szint kibillent egyensúlyi állapotának leképeződése a holografikus valóságban.

Az emberiséget tehát megtévesztik. Azt mondják nekik, nézzenek körbe a világban, nézzék meg, mi az, amit szeretnének megváltoztatni és tegyenek érte. Ez azonban olyan, mintha azt mondanák nekik, hogy álljanak a moziban a vászon elé, kiabáljanak a kivetített filmmel és követeljék, hogy változzon meg. A világban zajló tüntetések épp ilyen hatásfokúak. A tüntetők, mintha a vászonnak üvöltöznének, és azt követelnék, hogy a vászonra vetített film megváltozzon. Így soha nem fog megváltozni a film. A vásznon futó cselekmény már létrejött.

Ha meg akarod változtatni a filmet, ott kell változást eszközölnöd, ahonnan a film vetítődik. Ekkor leszel képes megváltoztatni a filmet. Az emberek tehát manipulálva vannak. Még azzal is, ha azt mondják nekik, hogyha valami nem tetszik, próbálják meg azt a külvilágban megváltoztatni, de ez lehetetlen így. Lehetetlen változást előidézni, ha a film már kivetítésre került. Ezért azt kell megváltoztatni, ami manifesztálja, ami kivetíti a filmet. Ezt a változást emberi szinten a nézőpont átalakításával lehet megvalósítani, ami aztán más visszajelzést fog adni, és így a mozivásznon megjelenő film is változni fog.

 

Forrás: David Icke