Heti általános horoszkóp, hétfőtől vasárnapig: A növőhold végén jár a holdciklus.

Még a beépülést szolgálja minden energia benned és körülötted, érnek a dolgok. Telihold előtt mindig nő az emberekben a feszültség, így azt tanácsolom, hogy ennek a hétnek dupla adag türelemmel indulj neki, a szombati teliholdig, könnyedén bírd cérnával, mert a hét eleje rendkívül érzékenynek ígérkezik, mindenki számára. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..

 

KOS: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

A hét elején próbálj meg tekintettel lenni, önmagad és mások érzéseire is! Az érzések nem a világ ellenséges zsoldosai, sokat tanulhatsz tőlük, belőlük, általuk. Próbáld ki, vajon mi történik veled, ha nem azt mondod, hogy – Én azt akarom…, hanem megkérdezed a másikat, hogy – Te mit szeretnél…? Lehet, hogy a végén sokkal többet kapsz, mint remélted. Szerdán, és csütörtökön pörögni, és aratni fogsz, használd ki ezt két lendületes napot. A hétvégére praktikus dolgokat tervezz, jól fogsz velük haladni.

 

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

Hétfőn és kedden lubickolj a testi-lelki örömökben, mindent felírok most Neked receptre, ami az élvezetek listáján szerepel nálad. Hét közepén figyelj a pénztárcádra, mert lehet, hogy dologra is könnyelműen adsz majd ki pénzt, amire tulajdonképp nincs is szükséged, és te ezt nagyon bánnád a későbbiekben. A hétvégére visszatér a földhözragadt eszesen gazdálkodó éned, még az is lehet, hogy a maradékokból fejedelmi hétvégi lakomát rittyentesz a családnak.

 

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

A hét eleje érzelmes, nosztalgikus hangulatban fog telni számodra. Belefér a sírás, belefér a romantika és az ömlengés is. Ne hozz nagy döntéseket, és ne tervezz következetességet igénylő feladatokat a hét elejére, hagyd magad lassan lendületbe jönni. Szerdán és csütörtökön már begyújtod a rakétákat és pénteken behozod az egész heti lemaradást. A hétvége sanszos, hogy túlórával, vagy otthoni munkával telik majd, de nem fogod bánni.

 

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

Hétfőn és kedden a mennyekben érzed majd magad! Jó passzban leszel és valahogy minden sikerülni fog. A családi témák nagyon jó energiákat kapnak a hét elején. A hét közepére úrrá lesz rajtad némi kényelmesség érzés, ha teheted, kicsit lazíts a gyeplőn és adj magadnak extra időt, vagy extra bármit, amit megkívánsz. Péntektől feszültté válsz és vasárnapig ez nem is fog igazán enyhülni, kitartás, a hétfő már könnyebb lesz!

 

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

A hét közepéig neked zenélnek az égiek! Hétfőn és kedden a szokottnál együtt érzőbb hangulatban leszel, de, ne hagyd magad kihasználni, mert azt később az önérzeted megsínyli. Szerdán és csütörtökön rád törhet az igény, hogy megajándékozd magad valamivel. Tedd meg és élvezd ezt a kis hétköznapi luxust. A hétvégére ne tervezz nagy dolgokat, csak éld túl a telihod feszítő energiáit.

 

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

Hétfőn, kedden feszült leszel, túl sok lesz az érzelem ebben a két napban számodra. Nem fogsz tudni hatékonyan gondolkodni és cselekedni. Ezt a két napot inkább csak vészeld át. Szerdán és csütörtökön figyelj, hogy ne bánts meg senkit, lekezelő lehetsz ezen a két napon, úgy, hogy Te azt észre sem veszed. Pénteken turbóra kapcsolsz és telihold feszültsége most rád kedvezően is hathat, behozhatod a heti lemaradást, lehet, hogy még magadat is lenyűgözöd a heti teljesítményeddel vasárnapra.

 

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

A hét első napjai kellemesen telnek majd a számodra. Szerdán és csütörtökön add át magadat a testi örömöknek, akár egy last minute-os Valentin napról, akár „csak” egy kényeztető masszázsról, vagy habfürdőről legyen szó. Pénteken nagyon jól fogsz tudni érvelni, kommunikálni és ez az egész hétvégédre jellemző lesz. A telihold természetesen nálad is feszültséggel jár, de ezt most egész könnyedén fogod visleni.

 

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

Hétfőn és kedden érzékeny leszel, nem baj, ha sírsz! Ha szégyelled a könnyeid, tedd úgy, hogy más ne lássa, csak ne tartsd vissza őket! Ezen a két napon érzékenyen érinthetnek a családi témák. Szerdától már erőt tudsz venni magadon és felemelt fővel, kreatív megoldásokkal folytatod a hetedet. Péntektől vasárnapig újító gondolatok, hirtelen felvillanó ötletek, jó megoldásokat hoznak majd a megoldandó feladatidhoz.

 

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

Hétfőn és kedden erősen hullámzó érzelmi állapotban leszel, csak hagyd magad, hamarabb „szabadulsz”. A hét közepén ajándékozd meg magad valamivel, amire régóta vágysz. Lehet az apróság is, a lényeg, hogy érezd, ez, már járt Neked! Péntektől a hét végéig túl soknak érzed majd a teendők listáját és a telihold csak növeli majd benned a feszültséget, vigyázz magadra és arra, hogyan közlekedsz a hétvégén.

 

BAK: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

Nem igazán fogod tudni értelmezni a hét első felét. Mintha mindenki valami szappanbuborékos álomvilágban élne, és nem látnák a valóságot. Sőt ezek a napok még rád is olyan hatással lehetnek, hogy kénytelen leszel egy két könnycseppet elmorzsolni. Péntektől már jobban fogod érezni magad, bár a szombati telihold erős fezsültséget ígér, de Te, képes leszel ezt hatékony motivációba forgatni. Lehet, hogy átdolgozod a teljes hétvégét.

 

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

Köszönöd szépen elég jól vagy. Bár a hét eleje érzékenyen indul, szerdán és csütörtökön korszakalkotó ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Érdemes most a kreativitásodnak teret hagyni. Bár a szombati telihold feszültté tehet, de a hétvégét valahogy mégis inspiráló gondolatok töltik meg számodra. Ragadj papírt, tollat, és írj, jegyzetelj , tervezz, vagy olvasd el azokat a könyveket amiket már régóta stócolsz az éjjeli szekrényeden.

 

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.02.22. – 2021.02.28.

Bár közeleg a telihold, Te mégis olyan kiegyensúlyozottnak érzed magad a hét elején, mint a hal a vízben. Szerdán és csütörtökön már kezdesz majd valamiféle önérzetes feszültséget érezni magadban és péntektől kipukkad a hét eleji szimbiózis buborék. A hétvégét az otthoni teendők elvégzésére tudod hasznosan fordítani, vagy ugorj fejest valami aktuális tanulnivalóba.