Újhold és holdújév napja van. Ha idén még nem tetted az energiák ma és holnap kifejezetten kedveznek, hogy leülj és elbeszélgess kicsit magadban 2022 – vel.

Én is ezt teszem ma, bőven van mit megbeszélnünk, gondolom Nektek is. Az újhold energetikailag minden hónapban lehetőséget ad nekünk a megújulásra, egy kis elrendező beszélgetésre önmagunkkal. A mai holdújév és Vízöntő újhold azt kérdezi tőled,

– Mit tanultál az elmúlt három évből amíg a Szaturnusz a Vízöntőben járt? Lassan átlépek a Halakba, mondja a Szaturnusz, és tudom, hogy rengeteg próbatételen mentél keresztül, de bármekkora árat is fizettél, minden egyes feladat a Te javadat szolgálta.

Van aki már látja a küzdelmei értelmét, van aki még a nehezét tapossa, egy biztos, hogy 2023 mindenki életébe hoz majd egy vagy több, gyökeres és elképzelhetetlennek tűnő változást, akár szárnyalásról, akár nagy életfeladatról legyen szó. Történelmi és sorsfordító időket élünk, 2023 a megszokások és a betokosodott energiák személyi edzője lesz, nem feltétlenül drasztikus módon, sőt, a békességre való törekvés, a konfliktuskerülés erősebben jelen lesz mint az elmúlt években, de a változás, változóztatás ebben az évben elkerülhetetlen lesz.

Ezek tükrében adj magadnak egy kis merengéssel teli időt ma és holnap, hogy rendeződni tudjon körülötted a megérkezés 2023-ba.

2023 -as évre a dōTERRA  esszenciális illóolajai közül a dōTERRA rózsa olajat, dōTERRA  vagy a rózsa touch kiszerelést ajánlom.

A dōTERRA  Rózsa olaj lelki hatása, üzenete lelki szinten: Itt az idő, hogy szeress, hogy a szeretet és a szépség energiáin keresztül nézd a világot és a világod. Egyetlen erő van ami mindenek felett áll és ezt az erőesszenciát őrzik a szirmaim. Az olajok királynője vagyok, a legtisztább, legmagasabb rezgésű szeretet forrása. Védelmezlek minden ártó szándékkal szemben. A szeretet ősbizalmával és védelmi pajzsával ölellek körül. Azok az emberek találnak majd vonzónak, akik szívében szintén a tiszta szeretet, a megengedés és az elfogadás energiái áramolnak.

Meggyógyítom az érzelmi sérüléseidet, téren és időn keresztül dolgozom, így az előző életeidben a múltadban és a jelenedben is regenerálom azokat a sérüléseket, blokkokat, amikkel nem tudsz tudati szinten mit kezdeni. Az emberi kapcsolatok, a szerelem, a szerető, a párkapcsolatban élő női minőségek elixírje vagyok. Úgy ölellek körül illatmolekuláimmal, hogy azonnal érteni érezni fogod mennyire értékes és szerethető lélek vagy. Türelemre nincs szükség, azonnal tapasztalni fogod, ahogy a környezeted és az idegenek is valamiféle szeretetteljes ősbizalommal nyitnak majd feléd, amire Te is a szeretet és a támogatás nyelvén fogsz tudni reagálni, akkor is, ha korábban nem tudtad akadály nélkül áramoltatni ezeket az energiáidat.

Az ösztönös kedves gyengédségre hangollak, hogy minden élethelyzetben a nyugalommal teli, békés, szeretetteljes hangodon tudj megnyilvánulni, akkor is, ha érzelmileg vagy mentálisan túlterhel az élet. Az önértékelésedet az önbecsülésedet is gyógyítom, emelem, értékkel töltöm meg és rendezem. Megtanítalak a szeretet nyelvén kiállni saját magadért. Megértetem veled a minőség értékének a fogalmát, hogy a jóból kevés is épp elég. Emlékezetezlek, hogy az élet szeret Téged, hogy a szerelem bódulata, nem kábulat, hogy a szerelem érzése bármivel kapcsolatban fellángolhat benned. Hogy a szerelem egy csodálatos és biztonságos életterület, ha magadból indítod és nem mástól várod. Megtanítalak szerelemmel nézni az élet minden pillanatára.

A szépség fogalmát is újrarendezem benned, mert azáltal, hogy minden pillanatban segítek neked rávilágítani a szépre, szépen lassan, ehhez ugyan némi időre van szükségem, de a tükörképedben is egyre többször fogod felfedezni a szépséget mint értéket. Láttatom veled a szépet és szépnek láttatlak téged.

Összetevők: rózsa