Boldog születésnapot kívánok minden Vízöntőnek!

Ti vagytok a zodiákus csodabogarai, akiknek mindig van valamilyen újító és társadalmi normáktól eltérő gondolata, reakciója, megnyilvánulása. A fejlődés és az innováció bajnokai vagytok. De mire számíthatunk ebben a csillaghónapban általánosan, milyen energiamintázatok rajzolódnak a Vízöntő havában?

A Nap Vízöntőbe lépése után az első hét továbbra is az érzelmi függetlenségről, az érzelmeink, vágyaink szabad megélésről vagy épp ellenkezőleg, a túlzott érzelmi önállóság miatti elégedetlenségről szól majd, amíg a Vénusz még a Vízöntőben halad. 2023.01.03- án lépett a Vénusz a Vízöntőbe. Az érzelmekkel kapcsolatos meglátásaink, megéléseink gondolataink, most igencsak egy srófra járnak, és csak megerőltetően tudunk nézőpontokat váltani. Azok az érzelmi témák, amik január elején indultak el az életünkben, továbbra is aktívak maradnak és csak január 27-től szelídülnek, mikor a Vénusz átlép majd a Halakba. Ekkor majd az ’’én gondolom, ’’én érzem, ’’én vágyom felhangot, átveszi a ’’mi vágyjuk, ’’mi vagyunk egység érzése.

2023.01.21-én a Vízöntő újhold -ami a kínai holdújév is egyben- segít majd nekünk elcsendesedni és kicsit rendezni az előző év felfokozott és szélsőséges energiáit. A kínai horoszkóp szerint 2023 a jin víz nyúl éve lesz, ami sokkal szelídebb és teljesen más tempót és más reagálást kér majd tőlünk, mint a 2022-es jang víz tigris analógiák. Szombaton ülj le egy csésze finom ital mellé egy gyertyával és gondold át, hogy milyen számodra egy egészséges, kedves, szeretetteljes fürge nyúl természete, és az ezzel kapcsolatos gondolataidból merítkezve indulj neki 2023-nak.

2023.01.23. Az Uránusz irányváltása kedvező hatással lesz a Vízöntőkre, végre úgy érezhetik és tapasztalhatják, hogy a dolgaik a haladás útjára lépnek. Mindenkire hatással lesz az Uránusz irányváltása, de hangsúlyosan a Bikákat és Vízöntőket érinti majd.

2023.02.05. A Oroszlán – Vízöntő telihold a holdújév első teliholdja lesz. Ami rengeteg feszültséget és nem várt aktív tennivalókat, súrlódást és konfliktusokat hoz a munka a vállalkozások és jogi területeken. Külföldi utazást ha nem muszáj erre a napra és környékére ne időzítsünk, vagy kalkuláljunk minden be nem kalkulálhatóval.

2023.02.11. A Merkúr Vízöntőbe lépésétől felfrissül a Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg szülöttek szellemi és gondolati energiái, mondhatni, végre elég levegőhöz jut az agyuk. Ezeknek a levegős jegyeknek általánosan javulni fog a közérzete, de mindenki okosabbnak fogja kicsit érezni magát. 🙂

Ehhez az időszakhoz, a doTERRA esszenciális illóolajai közül az Airt és a Balance 100%-os esszenciális illóolajat ajánlom.

A doTERRA Air üzenete lelki szinten: Olyan könnyedén hatok a testedre és a lelkedre, hogy észre sem fogod venni a jelenlétem, csak azt fogod érezni, hogy egyre könnyebben és egyre mélyebben merülsz bele az önfeledt, szabad, tiszta légzés, éltető és ösztönös áramlásába. A szívcsakrádnál, a lelked bejáratánál lengőajtót nyitok, hogy akadálytalanul szárnyalhassanak az érzelmeid és vele együtt az éltető gyógyító levegő állandó áramlásba mozoghasson, így a „lélekzet” a maga természetes létében lélegezhet. Segítek amikor úgy érzed, hogy megfojtanak az érzelmek, amikor túlpörgeted a szellemi energiáid vagy az élet okozta feladatok megterhelően nehezednek rád. Számíthatsz rám, amikor a veszteség lebénítja a mindennapjaidat, amikor úgy érzed, hogy nincs lelki erőd valamihez.

dōTERRA AIR™ Összetevők: Babérlevél, borsmentalevél, eukaliptuszlevél, teafalevél, citromhéj, ravensaralevél, kardámommag illóolajok.

 Doterra – Balance üzenete lelki szinten:  Szaladsz, de nem éred magad utol, feszülsz, de nem tudod honnan ered? Ha úgy érzed, hogy a szélsőségek hullámvasútjára váltottál jegyet, de már nagyon le szeretnél szállni róla, akkor markold meg a balance üvegedet. Azért vagyok, hogy minden kibillent állapotodat visszarendezzem a számodra egészséges módon élhető középpontba. A test a szellem és a lélek precíziós mérlege vagyok. A sejtjeidet táplálom az analitikus elmédet csendesítem és rendezem, a lelkedet a természet harmonikus egyensúlyával egy rezgéstartományba érkeztetem. Origo, mindig emlékeztetlek, hogy hol van a Te kiindulási pontod, hogy a mihez képest számodra csak is Te saját magad lehetsz. A négy elemi energia, föld, víz, tűz, levegő, keveredik bennem tökéletes egyensúlyban a növények tolmácsolásán keresztül. A segítségemmel az arany középútra tudod terelni életed vonatát és el tudod kezdeni élvezni az utazást, amit életnek hívank.

Összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Picea Mariana ágából/leveléből kivont olaj, Cinnamomum camphora linaloolifera leveléből kivont olaj, Boswellia carterii olaj, Tanacetum Annuum virágából/leveléből/ szárából kivont olaj, Chamomilla recutita (kamilla) olaj, Osmanthus Fragrans virágkivonat, limonén*, linalol*