A Vénusz a Halakban gyors úszással hozza nekünk az érzelmek bőségét.

Rövid ideig tartózkodik most a Vénusz a Halakban, de annál intenzívebben fogja megmozgatni bennünk a szeretet, a romantikus szerelem, az együvé tartozás fogalmainak érzéstárát. Segítőkészebbek leszünk, könnyebben át tudjuk érezni a másik ember helyzetét, támogatóbbá válunk és örömmel kapcsolódunk embertársainkhoz.

Ugyanakkor kihasználhatóbbak is lehetünk és a titkos érzelmi viszonyok is könnyebben beszippantanak ilyenkor minket, embereket. Figyeljünk, mert az élet bármely területén könnyebben mondunk igent olyan helyzetekre, amit később lehet, hogy megbánunk. Ezek az alap analógiák a Halak – Vénusz időszakokban és erre pakol még rá pár lapáttal a 2023.01.30 – 2023.02.09. között a Vénusz, Holddal és Marssal alkotott fényszögkapcsolata.

Love is in the air! Mondhatnánk. Azonban nem a tartós elköteleződésről szól mindez, inkább a robbanásszerű mindent elsöprő vágyról, amiből lehet eső lehet sár… A szerelmen kívül a művészetek és minden olyan terület ahol az alkotói szépérzék, szépség megjelenik most prémium minőségű energiával töltődik fel. Az alkotói munkából élőkre igencsak aktív és termékeny napok várnak.

Mindezeket amiket leírtam 2023.02.15 – től, fénysebességre és a Hubble űrteleszkóp nagyítási teljesítményére kapcsolja a Jupiter, ami egészen március második feléig hatással lesz ránk. Február közepén a Vénusz – Neptunusszal, majd később a Jupiterrel alkotott fényszögkapcsolatai miatt elindul egy érzelmileg nagyon felfokozott, és a tisztánlátástól mentes állapot a hétköznapjainkban.

Ne hozzunk ebben az időszakban pénzügyi döntéseket és az érzelmi döntésekkel is csínján bánjunk. Ezekkel várjuk meg a március végét, mire a Vénusz majd megnyugszik a Bikában és lecsatlakozik a Jupiterről is. A művészi és alkotói témákba viszont érdemes nyakig belemerülni, mert csodálatos alkotásokat fogunk tudni létrehozni ebben az időszakban.

A másik dolog a meditáció! A transzcendens információk mondhatni csövön áradnak a tudatunkba, aki tudja mi a módja, az lubickolhat a spirituális – transzcendens megélésekben. Praktikus témákkal zárom a mondandóm, az anyagi bevételek is könnyebben érkeznek hozzánk, de ezzel paralel könnyebben is adjuk ki a pénzt. Érdemes figyeljünk zsebeink mindkét oldalára.

 

A Vénusz – Halak tematikájához a dōTERRA 100% – os tisztaságú, esszenciális illóolajai közül a dōTERRA kardamom olajat és a dōTERRA whisper touch keveréket ajánlom.

 

A dōTERRA kardamom olaj lelki hatása, üzenete lelki szinten: Mikor szíved elgyengül én a támaszod leszek, akkor is, ha rendezned kell a szíved vágyait és akkor is ha gyógyítgatnod kell a szíved sérüléseit. Szelíd, szeretetteljes erővel lenglek körül, olyan békés erővel amivel a vadállat szelídítők és ló suttogók dolgoznak. Tudom, hogy mennyi lendület, mennyi érzés, mekkora vágy lakozik benned, tudom, hogy sokszor kontroll vesztett állapotban tajtékzik benned az érzelmek ereje.

Tudom, hogyha tudnád megfékeznéd, mielőtt önmagad ellen fordítod ezt a hatalmas erőt. Tudom, hogy máskor meg azt érzed a fejedet felemelni is gyenge vagy, hogy nincs több energiatartalék izmaidban, szívedben, lelkedben, hogy a cselekvési erőd elhagyott. Tudom, hogy sokszor azt érzed, az idegrendszered kötélhálózata cérna vékonyságúra fogyott és az érzelemmentes apátia az egyetlenen biztonságosnak tűnő védekezi mód számodra.

Ilyenkor számíthatsz rám, mert én nem csak értelek téged, de a gyógymód is én vagyok a szíved egyensúlyból kibillent állapotainak gyógyítására. Az egészséges életkedvhez és életerőhöz való csatlakozást rendezem a lelkedben, a fejedben, a szívedben, bátorrá és energikussá teszlek.

dōTERRA kardamom olaj összetevők: kardamom

A dōTERRA whisper olajkeverék lelki hatása, üzenete lelki szinten: Az érett, érzéki, érzékeny, erős, önbecsüléssel és önbizalommal teli tiszta női minőség esszenciája vagyok. Csak halkan súgom, csak suttogva éneklem, csak sugallatokkal terellek, simítom és emelem a lelked, hogy megérkezz a nőiességed erőforrásának kútjához.  Engedem, hogy a saját tempódban, de tökéletes célkitartással lebegj, táncolj, szépülj a kiteljesedés felé.

Abban a rezgéstartományban dolgoztatom a lelked szálait ami számodra a vonzó, szép, értékes nőt testesíti meg az életedben. Nem kell sietned az idő nem létezik ez bizonyított tény és ennek a bizonyosságnak a megélésével értetem meg veled, hogy a szépség és a kisugárzás is az öröklét egyik alkotóeleme. Ha bennem bízol, magadban bízol, ha hagyod, hogy hassak rád, magadnak hagyod, hogy hasson rád a tudatalattidból felszínre kerülő összes értékes információ a női mivoltod értelmével kapcsolatban.

dōTERRA whisper olajkeverék összetevők: Cocos nucifera (kókusz) olaj, Pogostemon cablin olaja, Citrus aurantium bergamia (bergamott) héjából kivont olaj, Santalum album (szantálfa) olaj, Vanilla planifolia gyümölcskivonat, Rosa damascena (damaszkuszi rózsa) virágából kivont olaj, Jasminum grandiflorum (jázmin) virágkivonat, Cinnamomum zeylanicum leveléből kivont olaj, Cistus ladaniferus levelének/szárának kivonata, Vetiveria zizanoides gyökeréből kivont olaj, Theobroma cacao (kakaó) magjából előállított vaj, Cananga odorata virágából kivont olaj, limonén*, linalol*