A Vízöntőben járó Nappal szembehelyezkedik a Hold az Oroszlánban.

Alapestben ez mindig arról szól, hogy az Oroszlán a hierarchiát, a tradíciókat, az osztályokba sorolást és a minőségi megkülönböztetést hirdeti. A Vízöntő pedig az újítást, a konvencióktól való megszabadulást, az individuális én kiteljesedését szorgalmazza. Az Oroszlán azt mondja, „nekem kijár a tisztelet”, a Vízöntő pedig úgy gondolja, „mit nekem ’Te”! Ezek az általánosságok.

Aktuálisan pedig egy nagyon aktív és feszült telihold rajzolódik a csillagok között, ami nem csak a vasárnapot érinti, hanem gondolok itt a szombat – vasárnap – hétfőre. A feszültség nem minden esetben negatív előjelű töltés és tartalom. A vasárnapi telihold az emberi-baráti kapcsolatainkra hívja fel a figyelmünket. A legjobb, ha valamilyen aktív és társasági foglalatossággal töltjük ezt a hétvégét. A szabad szellemű, egymás határait tiszteletbe tartó, de mégis hatékonyan, jókedvűen és egy hullámhosszon rendeződő kapcsolódások kerülnek előtérbe.

A hangsúly a kölcsönös elfogadáson van, ne várjunk el többet másoktól, mint amit önként adnak tiszta szívből, most nincs helye az egoharcoknak. Az érzelmeink felfokozódnak az Oroszlán telihold miatt, és ezt a Vénusz-Mars fényszögkapcsolat extra vággyal teli lökettel fűszerezi. A szenvedély-szenvedélyesség lángjával mindenki habitusának megfelelően bánjon, különben átcsaphat meggondolatlanságba, önpusztításba, vagy vitákkal teli konfrontálódásba.

Ne akarjunk most senkit meggyőzni, irányítani, befolyásolni, csak élvezzük a létezés örömét és egymás társaságát elvárások nélkül, maximálisan kinyitva magunkat a spontaneitás felé. A hétvége és az Oroszlán telihold feszültségeit így tudjuk a leghatékonyabban kihasználni és a javunkra fordítani.

Az Oroszlán-Vízöntő telihold napjaira a dōTERRA 100% – os tisztaságú, esszenciális illóolajai közül a dōTERRA tömjént olajat és a dōTERRA vietnámi , azaz citromos eukaliptusz olajat ajánlom.

A dōTERRA tömjén olaj lelki hatása, üzenete lelki szinten:

Védelmezlek, óvlak, emellek az ősbizalom erejével. Az értékeidet teszem érezhetővé és élhetővé számodra. A sallangok nélküli, legtisztább esszenciáddal hozlak egy rezgésszintre, amikor nem csak tudni, de érzeni is fogod, hogy a mindenség egy veled és te egy vagy a mindenséggel. Velem átélheted a hierarchia nélküli egyenrangú létezés örömét a tudat és lélek szintjén is, hogy mind az egység gyermekei vagyunk.

Ahogy bennem rezeg az égész világ, úgy fogod te is megérezni az együvé tartozás élményét. Békés, magabiztos türelemmel, gyógyító szeretettel ölellek és emellek fel a legmélyebb sorvadt állapotaidból. Az Univerzum ajándéka vagyok, ahogy te is, megmutatom neked az egészséges, minőségi élet értelmét. A tiszta fény hordozója és tovább adója vagyok, ahogy egyetlen szál gyertya lángjáról, ha újabbat és újabbat gyújtasz, a fénye csak erősebb és tisztább lesz a többi gyertya fényével együtt.

Összetevők: tömjén

A dōTERRA vietnámi eukaliptusz – citromos eukaliptusz olaj lelki hatása, üzenete lelki szinten:

Frissítés és megérkezés a jelenbe letöltése indul! Tudtad, hogy az életet élheted agyalás, kattogás, aggódás, a múltba veszés és a jövőbe rohanás energiái nélkül? Tégy próbára engem és megmutatom neked, hogy milyen amikor a mindennapok kellemes, üdítő, kiegyensúlyozott, életerős, békésen energikus tempóban zajlanak. Amikor minden épp úgy jó, ahogy van, nem kell sietni, nem kell lassítani. Csak hagyd, hogy a jelenben összeszedetten és harmonikusan létezz, magért a lét örömteli áramlásáért.

Hagyd, hogy a nappalok után az éjszakák órái alatt is fogjam a kezed, őrizzem az álmod ügyelve arra, hogy csak annyi álominformáció kerüljön felszínre nálad, amivel aktuálisan épp kellemes mértékben tudsz együtt dolgozni, úgy, hogy az alvás pihentető is legyen számodra. Megmutatom neked, hogy tudod magára hagyni a napi zakatolást, meglátod, meglepő újdonság lesz számodra, hogy mennyi minden működik az életedben akkor is ha nem akarattal irányítod, csak hagyod, hogy megtörténjen minden a maga idejében.

Összetevők: vietnámi eukaliptusz