A következetes és pontos tervezés és kivitelezés mellé, amit 2023.07.10 – 2023.08.27. a Mars a Szűzben támogat, most kapunk egy nagy adag szellemi kreatív lelkesedést, gondolkodásbeli és kommunikációs önbizalmat is az Oroszlán Merkúrtól.  

Könnyebben osztogatjuk és jobban fogadjuk az elismerő szavakat.  Bátrabban állunk hozzá mindenhez, bármilyen kihívást is hozzanak most a hétköznapok. Meggyőzően és magával ragadó módon tudunk érvelni az általunk jónak és igaznak vélt dolgokkal kapcsolatban.  A fő hangsúly a szándékon van, mert addig fognak gördülékenyen működni a dolgaink, amíg nem az önös szándék, hanem az egységes jó vezérli a gondolatainkat és a cselekedeteinket.  

A túlzott magabiztosság és az egó által vezérelt önérvényesítés azonnal blokkolja a fejlődést és a gyarapodás lehetőségét.  A hiúságból fakadó öntelt makacssággal teli megnyilvánulásaink, minden tervünket és törekvésünket kigáncsolhatja alólunk. Tanulni mindenkitől lehet, ha gyermeki őszinte szeretettel és kíváncsisággal nézünk a világra és a környezetünkre, akkor most minden nap valami hasznos tapasztalással gyarapodhat a személyiségünk.  

A hangsúly az alázaton és a tiszteleten van, most sokkal erősebben mint általában.  A feltűnősködő és teátrális megnyilvánulások öngólként landolnak életünk kapujában és a partvonalról pillázva nézhetjük, ahogy elúsznak mellettünk a ragyogó lehetőségek.  Mindenki egyformán fontos, mert a ’mi fogalma nélkül nem létezik egészséges én!  

A Merkúr – Oroszlán időszakára a dōTERRA 100% tisztaságú, esszenciális illóolajai közül a dōTERRA Vadnarancs olajat ajánlom nektek.  Azért a vadnarancsot, mert segít vidám életigenléssel és együttműködő örömmel támogatni a hétköznapjaidat. 

Hello,hello! 🙂 Mindenre van egy mosoly a tarsolyomban.  Az összes vidám pillanatnál jelen vagyok az életedben.  A mikuláscsomagban, a karácsonyi hangulatban,  a nyári napok hűsítő italaként,  a tengerparti nyaralások bőségtől roskadó svédasztalán én vagyok a legnarancssárgább vidámság amit valaha láttál.  Ez a küldetésem ezen a Földön, hogy életet, derűt, mosolyt és hogy játékos kreatív energiákat szabadítsak fel benned.  Egyetlen mondatot sugallok neked vég nélkül: – Szép az élet, ha szépen éled!