A nyár igazi fejlődési lehetőségeket tartogat, te döntesz, pihensz vagy gyarapodsz!  Mars a Szűzben: hatékonyság, termelékenység, fegyelem, érzelmi visszafogottság.

A Mars a cselekvés bolygója, a Szűz pedig, ” a bármit teszel, azt csináld hatékonyan” csillagjegye. Amikor a Mars a Szűzben jár, képesek vagyunk kiszűrni a felesleges dolgokat az életünkből, hogy minél gyorsabban elvégezzük a feladatokat. Gyorsabban és pontosabban dolgozunk, az érzelmeket könnyebben ki tudjuk zárni a hatékonyság érdekében.

A Szűz csillagkép az egészség, a munka és a tanulás otthona is, ami azt jelenti, hogy a Mars a Szűzben jó időszak lehet arra, hogy elkezdjünk edzeni, egészségesebben étkezni, új munkába, vagy új tanulmányokba fogjunk, vagy jobban odafigyeljünk a mentális és fizikai állapotunkra.

Mivel a Mars a Szűzben szereti a rutint, ebben az időszakban terveinket nagyobb eséllyel lesz kitartásunk megvalósítani.  A megfejlődni való feladatai ennek a tranzitnak, hogy túlságosan kritikussá és elégedetlenné válhatunk, mert magasra tesszük a lécet. Frusztrálttá válhatunk, ha túl precízen vagy mindent magunk irányítva akarunk elvégezni.

Előfordulhat az is, hogy ezt a tökéletességre való törekvést magunk ellen fordítva túlzottan önkritikusak leszünk. Jusson eszünkbe, hogy senki sem tökéletes, beleértve magunkat is!  Ha gyakoroljuk a türelmet és engedünk másoknak – és magunknak – némi teret, elkerülhetjük a konfliktusokat ebben az időszakban.  Ahelyett, hogy arra koncentrálnánk, hogy mások mit csinálnak rosszul, használjuk ki ezt az időt arra, hogy olyan dolgokkal foglalkozzunk, amelyek önfegyelmet és önfigyelmet igényelnek.

A Mars a Szűzben segít kiegyensúlyozni a költségvetésünket, tervezni a jövőt, nyitni a tanulás irányába vagy új állást keresni. A Mars a Szűzben a legjobb idő arra, hogy gondoskodjunk a személyes ügyeinkről és elkezdjünk egy új vagy befejezzünk egy félbehagyott projektet!

 

A Mars – Szűz időszakára a dōTERRA 100% tisztaságú, esszenciális illóolajai közül a dōTERRA Adaptív olaj keveréket ajánlom nektek.

Azért az Adaptívot, mert segít, hogy úgy létezz a hétköznapokban tevékeny és teremtő állapotban, hogy közben nem hajszolod túl magad. Mozdulj! De csak annyira amit még mosolyogva elbírsz, ha ma az csak annyi, hogy a szemeidet tartod nyitva, az is rendben van. Ígérem, hogy holnap egy lépéssel előrébb lesz már.

Lépésről lépésre segítek neked úgy, hogy a határaidat mindig éppen csak annyival tágítom, hogy szinte észrevétlenül épül fel a romjaiból a mindaz, amin nemrég még a gyorsvonat és a teljes hadi-erő gázolt át. Csalogatlak mint tavaszi napsugár a virágokat, békítelek, mint az erdő biztonságos hangjai a szétzilált idegeket.

Emlékeztetlek, hogy a megnyugvás nem kívülről fakad, hanem önmagad tiszta forrásából. Mindannyiunkba be van kódolva a feltétel nélküli szeretet és életigenlés. Én a lépcsőt építem meg számodra, hogy a legmélyebb, legelárvultabb állapotaidból a saját tempódban lépdelj a fény és a tiszta emelkedettség állapotába.

Utadon a nyugalom és derű lesz a két serpa, akikre mindig számíthatsz ők segítenek neked, hogy a málhák amikre már nincs szükséged, ne a te hátadon csüngjenek, hanem ők transzformálják a nyugalom és a derű energiáival, a lehetetlennek tűnőt lehetségessé.