Szépen sorban fordulnak a retrográd minőségek és elindulnak a bolygók előre. A Mars után, 2023.01.18-án a Merkúr is irányt vált és direktbe fordul, ezért szerdától az ügyintézések a kommunikáció és az emberi kapcsolataink is nagyobb lendületet vesznek és rendeződnek az életünkben.

A Merkúrt hamarosan követi majd az Uránusz is, és az Uránusz fordulását követően még kellemesebb tempóban zajlanak majd a mindennapjaink, de egyelőre a Merkúr irányváltásáról írok most nektek. A Merkúr 20022.12.06 – 2023.02.11 -ig jár a Bakban. Ez időszak alatt még tavaly, 2022.12.29-én kezdte meg hátráló mozgását az égen, ezzel kissé lelassítva az élet ügyes – bajos és hivatalos elintéznivalóit az életünkben.

A Merkúr a Bakban mindig segít nekünk a lényegre, a tényekre koncentrálni az érzelmek a gyenge és gyarló emberi tulajdonságok félreállításával. Ilyenkor a merev gondolkodás, a száraz logika, a céltudatosság, a szabályok és a hatékonysági tényezők kerülnek porondra. 2023.02.11- ig az elrendezés és kiigazítás ideje következik a merkúri analógiákkal kapcsolatban.

Tehát, e hét szerdától érdemes felvenni a fonalat a félbemaradt ügyintéznivalókkal, a félbehagyott kommunikációs dolgokkal kapcsolatban, mert most hatékonyan és eredményesen járhatunk a dolgok végére. A hivatalos és jogi témáknak is kifejezetten kedvez az energia, amíg a Merkúr a Bakban halad. Jóindulatra, protekcióra, kacsintósan megoldjuk biccentésekre nem számíthatunk most, annál inkább jellemezőek a tiszta és egyértelmű határok, a konkrétumok és a mondatvégi határozott pontok.

Hideg és magabiztos fejjel tudjuk summázni a teendőinket és szisztematikusan tudunk most haladni a céljainkkal kapcsolatban. Az Ikrekben rohanó Mars miatt a türelmetlenség érzése eluralkodhat rajtunk, de ha ezt tudatosan hajtóerővé formáljuk, akkor nagy ívet húzhatunk a következő tíz napban.

Január 27-én  a Vénusz jegyváltásával már kicsit lágyulni fog a téridő, de a most elindított témákat február közepéig csupán árnyalni fogja, nagy befolyással nem lesz rájuk. A Merkúr a Bakban egészségügyi szempontból a légzéssel, a csontokkal, ízületekkel a mozgásszervi dolgokkal és testrész tekintetében a tüdővel és a térdekkel hozható összefüggésbe.

Ha érzed, hogy erősen jelen vannak az életedben azok a dolgok amikről írtam, akkor ehhez az időszakhoz, a doTERRA esszenciális illóolajai közül a szibériai fenyőt és a tömjént ajánlom.

A doTERRA Szibériai fenyő üzenete lelki szinten: Erősen kapcsolódom a föld elemi energiáival, ha velem dolgozol gyökereim átszövik a te életed útját is. Megmutatom neked, hogy stabil alappal milyen magasságokig vagy képes fejlődni. Segítek megteremteni számodra az új alapokat gyökér vesztett vagy kibillent minőségekből. A túlélés illata vagyok, mert a föld tápláló mélységeiből az ég éltető magasságáig vezetlek kézen fogva. A természetes és egészséges légzés áramlásával lassú, kiszámítható, stabil növekedéssel járjuk majd a fejlődés útját.

A csend a kedvenc hangom, a csend békéjével haladunk majd kézen fogva a Nap felé. A nyugalom a kedvenc érzésem, letisztult békés nyugalmammal mindig melletted állok majd bármekkora is a vihar körülötted. Az évszakok váltakozása nincs megterhelő hatással rám, ezt tanítom neked is, hogy az élet körforgásában nem áldozatok, hanem egészséges résztvevők vagyunk. Rugalmasságom, fertőtlenítő – gyógyító gyantám energiái és a légzést segítő molekuláim azok az alap elixírek, amik túlélésre teremtettek.

dōTERRA AIR™ Összetevők: szibériai fenyő

A doTERRA Tömjén üzenete lelki szinten: Védelmezlek, óvlak, emellek az ősbizalom erejével. Az értékeidet teszem érezhetővé és élhetővé számodra. A sallangok nélküli, legtisztább esszenciáddal hozlak egy rezgésszintre, amikor nem csak tudni, de érzeni is fogod, hogy a mindenség egy veled és te egy vagy a mindenséggel. Velem átélheted a hierarchia nélküli egyenrangú létezés örömét a tudat és lélek szintjén is, hogy mind az egység gyermekei vagyunk.

Ahogy bennem rezeg az égész világ, úgy fogod te is megérezni az együvé tartozás élményét. Békés, magabiztos türelemmel, gyógyító szeretettel ölellek és emellek fel a legmélyebb sorvadt állapotaidból. Az Univerzum ajándéka vagyok, ahogy te is, megmutatom neked az egészséges, minőségi élet értelmét. A tiszta fény hordozója és tovább adója vagyok, ahogy egyetlen szál gyertya lángjáról, ha újabbat és újabbat gyújtasz, a fénye csak erősebb és tisztább lesz a többi gyertya fényével együtt.

Összetevők: tömjén