2021.02.27. szombat 9:17 – telihold

Szűz telihold, és az év első tízmilliószoros napja.

A tízmilliószoros napok a tibeti buddhizmushoz kapcsolódnak, ahol minden évben négy jeles napot ünnepelnek, melyek Shakyamuni Buddha életének négy legfontosabb állomását jelképezik. Ezeket a tibeti naptár alapján számolják ki, mely a Hold ciklusain alapul és négy teliholdhoz kapcsolódik.

A tibeti nagy Buddha napok sorrendben ez az első holdhónap teliholdja, a negyedik holdhónap teliholdja, a hatodik holdhónap és a kilencedik holdhónap teliholdja. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván és ezeket a napokat mindig a tibeti holdújév napjától számítják, melynek neve Losar. Így a tibetiek minden évben kiszámítják a jeles napokat.

Ezeken a tízmilliószoros napokon minden gondolat, érzelem, szándék, akarat és minden cselekvés tízmilliószor erősebb, függetlenül attól, hogy jó, rossz, pozitív vagy negatív.

Ezért fontos, hogy e napokon gondolataink tiszták és pozitívak legyenek. Sokszor gondoljunk azokra a dolgokra, melyeket szeretnénk megvalósítani életünkben.

A mostani Halak hónap telihold napján, ami egyben az év első tízmilliószoros napja, bármit is csinálsz, az sokszoros érzelmi hatással vibrál majd az életedben. Ezt a teliholdat az érzelmek és a felesleges emberi kapcsolatok elengedésére tudod hatékonyan használni. Igen, bármennyire is érzéktelenül hangzik, mindannyian cipelünk felesleges emberi kapcsolatokat magunkkal életünk folyamán, rövidebb, vagy hosszabb ideig.

A Szűz Hold, segít racionalizálni mindazt, amit a Halak Nap megvilágít most nekünk érzelmi és kapcsolódási téren. A Szűz rendkívüli kritikai érzéke segíthet most egyértelművé tenni, hogy mik azok a kapcsolódási formák (családi, baráti, emberi, munkahelyi, vagy bármilyen más terület) az életedben, ami már nem szolgálja a fejlődésedet.

Telihold napján, gyújts fehér gyertyát, vagy mécsest, gondold át, hogy Te milyen kapcsolataidtól szeretnél megválni, vagy változást, változtatást elérni bennük, és szívből sóhajtsd ki magadból a következőket.

Mindenség! Kérem a telihold, segítő, támogató erejét. Kérem, hogy minden olyan energiát vigyen magával, a számukra megfelelő rétegbe és dimenzióba, ami már nem szolgálja, az emberi, az érzelmi, a fizikai és a lelki életem fejlődését. Kérem a Szűz Telihold erejét, segítse a következő két hétben, az ezekkel kapcsolatos, legtisztább és legmélyebb elengedést számomra, hatékony és kíméletes módon.