Sokszor futok bele abba a tévhitbe miszerint az asztrológia „arra jó”, hogy megmondja, mi is fog veled történni az életben.

Hát, el kell hogy szomorítsalak. Azt még az asztrológia se tudja megmondani, hogy a szabad akaratoddal, a mindenség melyik szintű energiahalmazát fogod választani és megélni azokból, amik aktuálisan hatással van az életedre!

Az asztrológia, az én tudásom, hitem és tapasztalataim szerint becélozza és pontosítja a feladataidat és a lehetőségeidet az életben.

Sokkal több mindenre használható az asztrológia, mint ami erről a köztudatban el van terjedve.

Íme, néhány kedvcsináló, a forgatókönyvek végtelen tárházából, összeválogattam a szerintem Top 10 témát:

1. Az első és legfontosabb, amit mindenkinek a születésnapja előtt 2-3 héttel receptre írnék fel, az egy éves asztrológiai előrejelzés, hogy mindenki felkészülve tudja átlépni a következő személyes éve fordulóját. Mert mindünknél a születésnapunk jelenti a személyre szabott új évét. És nagyon nem mindegy, hogy csak úgy élünk bele a vakvilágba, vagy élünk azzal az iránymutatással, ami odafentről érkezik, és a kódfejtő szimbólumolvasók – mint én is – lefordítják neked, hogy mivel is érdemes foglalatoskodnod a következő ~365 napban.

Mondhatod, hogy abban nincsen semmi izgalmas, ha előre tudod, hogy mi fog veled történni. Megnyugtatlak, az asztrológia nem jövendő mondás, hanem jóslás. Valószínűsít, vázol és keretez, de senki nem élheti le helyetted az életed, úgyhogy az izgalom és az élet varázsa garantáltan nem vész el a tudatossággal, épp ellenkezőleg.

A tudatosság kinyit olyan kapukat, amihez ez idáig nem volt kulcsod.

 

2. Kérhetsz előrejelzést, az orvosi beavatkozások optimális időzítésére, az általános szűrővizsgálatoktól, a fogászattól a nagy műtétekig. A Hold árapály jelenségről nem hiszem, hogy sokat kell mesélnem. Gondolj csak bele, ha a Hold ilyen hatással van, akkora természeti egységekre is, mint a nagy víztömegek, szerinted, a kisebb életformákra nem gyakorol hatást ez a csodálatos égitest? Dehogynem! Megkímélheted magad, túlvérzéses állapotoktól, szövődményektől, csökkentheted a fájdalom mértékét is például egy jó egészségügyi időzítéssel.

 

3. Különböző adásvételi eseményekkel is lehet az asztrológiai képleted alapján tudatosan, előre tervezni. Így meg tudod magad kímélni pl; egy ház eladás esetén pár hónap felesleges és bizonytalan nyűglődéstől, amikor csak tördeled otthon ülve e kezed és sóhajtozol, hogy milyen szerencsétlen vagy, hogy csak nézegetik, de nem veszik a meghirdetett ingatlant. Mire az asztrológus ránéz a képletedre és meg tudja mondani neked, hogy mely időszakok kedvezőek az ingatlanod eladásával kapcsolatban.

asztrológia

4. Az örök kedvenc, a párkapcsolati kérdés! Épp párkeresésben vagy, de folyamatosan falakba ütközöl? Lehet, hogy teljesen más életterületre lenne érdemes helyezned a fókuszt, ahol most nem is remélt sikereket érhetnél el, mert a párkapcsolati életterületed most sokadlagos az életfeladatid között. Ezzel kapcsolatban is kérhetsz iránymutatást, hogy akkor most mire érdemes fókuszálnod, és mikor érdemes rákapcsolnod szíved-lelked és minden idegszálad a szerelem hullámhosszára.

 

5. Válás, lezárás, munkahelyváltás. Ugye szoktad magadon érezni, hogy néha egész jól ki tudsz állni magadért, máskor meg olyan kis tutyimutyi módon nyilvánulsz meg, pedig semmi nem indokolja, hogy így történjen. Na, emiatt érdemes ilyen hangsúlyosan kellemetlen élethelyzeteket is előre tervezni, hogy a lehető legmagabiztosabb kézzel és a lehető legfájdalomnetesebben legyen letépve az a ragtapasz.

 

6. Gyerekvállalás, ez is a top 10-es téma az életben. A vég nélküli, testileg, lelkileg, szellemileg, érzelmileg kimerítő és már-már frusztráló próbálkozások helyett, mit szólnál egy olyan naptárhoz, amiben pihenő napok is vannak, hogy az esélyesebb időszakokban 100 %-ban jelen tudj lenni!

 

7. Tanulás, tanfolyamok, új dolgok elindítása, vállalkozás elkezdése. Ezekre az életfeladatokra is vannak alkalmasabb és kevésbé alkalmas időszakok. Ismered az érzést ugye, amikor valami alapvető tartalmat, háromszor is el tudsz úgy olvasni, hogy semmit nem fogsz fel belőle. Vagy forgatsz már pár hónapja egy könyvet, mint majom a tükröt, de a jóisten se tudna rávenni, hogy leülj és elolvasd. Máskor pedig, két nap alatt felhabzsolsz párszáz oldalt könnyedén és beépítve a tudástáradba. Ez is mind jól látható abból, ahogy a bolygók és a fényszögek teszik a dolgukat.

 

8. Esküvő. Azt hiszem, ezt nem is kell kommentálnom. Ha valaminek, akkor ennek a napnak a tökéletes időzítése alap.

 

9. Szinasztria. Nem káromkodtam, magyarul: kapcsolati viszonyok elemzése. Direkt nem párkapcsolatot írok. Mert, amikor szülő-gyermek, testvéri, üzleti, baráti, szerelmi kapcsolatról beszélünk, ezeket mind lehet, és érdemes is egy-egy nehezebb, vagy hangsúlyos élethelyzetben elemezni, a legjobb megoldások és együttműködési lehetőségek érdekében.

 

10. És végül a legközkedveltebb csemege, a pénz! Mikor lesz, sok pénzem? Ez az alapkérdés általában. Ezt szoktam úgy átfogalmazni és átfogalmaztatni, hogy milyen tehetségem kamatoztatásával tud elkezdeni áramlani felém a bőség. Mert hiába vagy jó szakember, vagy briliáns értelmiségi, ha nem a talentummal élsz, ami neked rendeltetett, akkor a bőség energiái nem tudnak célba érni nálad. Olyasmi ez, mint amikor egy paraszt bácsit beállítunk egy újságíró konferencia állófogadására, vagy egy biológus kutatót elküldünk egy disznóvágásra, vagy egy ékszerkészítőre kétkezi építőipari munkát bízunk. Látjuk az értékeit, a kvalitásait, de az adott helyen nem sok haszna és keresnivalója van, így az elismerés és a megbecsülés sem tud megfelelően célba érni.