2023.01.12. – Mars retrográdból direktbe fordul és felkészül a márciusi jegyváltásra.

2022.08.20-án lépett a Mars az Ikrekbe 2023.03.25.-én lép majd a Rákba. Ez hosszú időnek számít a Mars normál keringési idejét tekintve.

A Mars az Ikrekben rengeteg aktív szellemi energiát mozgat és aktív cselekvésre késztet minket, állandó mozgásban van fizikai és szellemi szinten egyaránt. Felülírja az érzelmi töltést és segít, hogy logikusan, úgymond fejből rakjuk össze a dolgainkat. Tényszerű, észszerű, megélésekre és okos lépésekre késztet minket, de hajlamosít a túlagyalásra, okoskodásra, szellemi agresszióra is, például, hogy a gondolatainkat, nézeteinket másokra erőltessük. Mindezt rendkívül könnyedén teszi az Ikrek Mars, hiszen a levegő elem könnyedségével tölti fel az energia rendszerünket, ezért a fajsúlyos, megterhelő feladatokat is könnyebben viseljük cselekvési szinten az életünkben, mint máskor.

Amire figyelnünk kell az, hogy türelemmel és alapossággal viseltessünk a dolgaink iránt, mert ez a két gyenge pontja az Ikrek Marsnak. Egészségügyi szempontból ez az energia az idegrendszert hatványozottabban igénybe veszi, mert a Mars folyamatosan fűti, tüzeli, irritálja az Ikrek idegrendszerét, ami egyébként sem a drótkötél erősségéről híres. Az idegrendszer terheltsége mellett a légutak gyulladásos állapotáért is felelős lehet egy alsó rezgéstartományban megélt Ikrek Mars energia.

Amit a Mars augusztus végén elindított az életedben a szellemi tevékenységek, az aktív teendőkkel és mozgással járó hivatalos és – vagy kereskedelmi ügyintézések, az emberi kapcsolatok, az információáramlás szintjén, az november elején megtorpant valamennyire, felesleges köröket futottunk vele, nehezített pályára került vagy más irányt vett, de jelen maradt a mindennapjainkban. Ahogy a Mars direktbe vált, ez az energiahalmaz visszatér az augusztusban elindult töltöttséghez, hogy rendezni befejezni tudjuk mindazt, amin augusztustól novemberig aktívan tevékenykedtünk. A jelszó továbbra is az, hogy az aktív cselekvés nem egyelő az agresszióval és, hogy a türelem rózsát terem.

Március végéig, amíg a Mars az Ikrekben befejezi az elrendelt feladatait és pörgeti az életünket, a doTERRA esszenciális illóolajai közül az Air-t, és az InTune-t ajánlom.

A doTERRA Air üzenete lelki szinten: Olyan könnyedén hatok a testedre és a lelkedre, hogy észre sem fogod venni a jelenlétem, csak azt fogod érezni, hogy egyre könnyebben és egyre mélyebben merülsz bele az önfeledt, szabad, tiszta légzés, éltető és ösztönös áramlásába. A szívcsakrádnál, a lelked bejáratánál lengőajtót nyitok, hogy akadálytalanul szárnyalhassanak az érzelmeid és vele együtt az éltető gyógyító levegő állandó áramlásba mozoghasson, így a „lélek-zet” a maga természetes létében lélegezhet. Segítek amikor úgy érzed, hogy megfojtanak az érzelmek, amikor túlpörgeted a szellemi energiáid vagy az élet okozta feladatok megterhelően nehezednek rád. Számíthatsz rám, amikor a veszteség lebénítja a mindennapjaidat, amikor úgy érzed, hogy nincs lelki erőd valamihez.

dōTERRA AIR™ Összetevők: Babérlevél, borsmentalevél, eukaliptuszlevél, teafalevél, citromhéj, ravensaralevél, kardámommag illóolajok.

A doTERRA InTune üzenete lelki szinten: A figyelem és összpontosítás olaja vagyok. Akár veled született figyelemzavarral küzdesz, akár a multitasking világa zilálja szét elmédben a koncentráció képességét, én itt vagyok Neked. Az idegrendszeri és szellemi feszültségek suttogó gyógyítója vagyok. Az itt és mostban tartalak, megtanítva Neked, hogy a múlt és a jövő csak káprázat, egy dologra van hatásunk a jelen pillanatra. Én a jelen pillanat 100% -os kiaknázásában segítelek, miközben a háborgó lelkeddel békeegyezményt kötök.

Összetevők: Amyris kérgéből, pacsulilevélből, tömjéngyantából, zöldcitrom héjából, ilang ilang virágából, hawaii szantálfából és római kamilla virágából kinyert esszenciális illóolajok.

A születési asztrológiai képletedben a három legfontosabb jelölő a Nap – Hold – Aszcendens, ha szeretnél többet megtudni magadról keress bátran, hiszen az itt leírtak általános és tájékoztató jellegű információk, a Te születési képletedre, mindig egyedi hatással érvényes az aktuális égi állás.