Hogy működik a teremtés? Az új felfedezések azt mondják, hogy a hatalom, amellyel megteremtjük a testünket és a világunkat annak az alapja, amit úgy hívunk, hogy hiedelem. A mi hiedelmünk arról, hogy mi a valóság.

Az életünket az alapján éljük, hogy mit hiszünk magunkkal, a világgal, egymással, a korlátainkkal, a képességeinkkel kapcsolatban. Honnan származnak ezek a hiedelmek? Azok a hiedelmek abból származnak, amit mások mondanak nekünk. A hiedelmek abból származnak, hogy mit mond nekünk a történelem, a tudomány, a vallás, a kultúránk, a családunk, a barátaink. A hiedelmekből épül fel a teremtésünk. De mi van akkor, ha tévednek? 

Mi van akkor, ha te és én olyan emberek hiedelmei alapján éljük az életünket, akik tévednek. Mit jelent ez számunkra?

Neville írt egy könyvet a tudatosság hatalmáról,  1952-ben.  Neville azt mondta, hogy a hitünk hatalma, egy olyan korlátlan hatalom, ami ellen nincs egyetlen földi erő sem, ami bármilyen befolyással bírna.

Megosztok veletek pár példát. Talán ismered is őket.

Az első egy nőnek a története, aki felemelt egy olyan autót, ami a testsúlyának hússzorosa, hogy megszabadítson egy személyt, aki egy baleset következtében beszorult a kocsi alá. Ez a nő kiszabadította ezt a személyt, elment vele a kórházba és várt a váróteremben. A doktor kijött és azt mondta, hogy ez az ember azért fog élni, mert felemeltél egy autót, és megmentetted az életét. Amikor hallotta ezeket a szavakat, akkor a nő elájult. Öntudatlanná vált, mert egy olyan dolgot tett, amin egy percig sem gondolkodott. Nem gondolt bele, csak azt mondta, hogy tudtam, hogy ki kell szabadítanom, de senki nem volt körülöttem.

2005. június 15-én Amanda Dennison Alberában, Kanadában a leghosszabb tűzönjárás miatt bekerült a világrekordok könyvébe. 66 méter hosszú tűzcsík, átlagosan 900 Celsius fokos és átkelt rajta sérülésmentesen.

Miért nincsenek sérülései? A hite miatt! Ezek a hit csodái, a teremtés csodái!

Egy nő, aki olyan kocsit emelt fel, ami hússzorosa a testtömegének, a hite miatt történt meg. Az ember, aki átsétál a tűzön, a hite miatt teszi meg. Ezek a példák arról tanúskodnak, hogy milyen hatalom van bennünk, de ezek ritka példák. De mi lenne akkor, ha ez mindennapi példává válna? 

Kik vagyunk mi, mik vagyunk? 70 éven át a tudósok azt mondták nekünk, hogy mi kvantumenergia részecskék vagyunk és elhisszük ezt nekik. Most azt állítják a tudósok, hogy azok a kis kvantumrészecskék csodákra, elképesztő dolgokra képesek.
Gregg Braden-Teremtés a kvantumfizika szemszögéből

Gregg Braden

Például: A kvantumrészecskékről tudjuk, hogy létezhetnek fizikai részecskeként és létezhetnek láthatatlanként. Még mindig ott van a részecske, csak megváltoztatta a formáját. Kvantumrészecskék létezhetnek egy helyen egy adott időben, és létezhetnek több helyen egy adott időben és mindig összeköttetésben vannak egymással, össze vannak kötve. A kvantumrészecskék tudnak saját magukkal kommunikálni a múltban és a jövőben. A tudósok foghatnak egy kvantumrészecskét és bármit tudhatnak, ami létezik erről a részecskéről.

Tudják a forgását a töltését a jelenben. Elvihetik a jövőbe. meg tudják változtatni a részecskét most, ami megváltoztatja azt, hogy milyennek kellett lennie a múltban, ahhoz, hogy ilyen legyen a most-ban. Meg tudják változtatni a részecskét a jelenben és ez megváltoztatja a részecskét a múltban, annak ellenére, hogy a múlt már megtörtént. Mi ezekből a részecskékből vagyunk. tehát mi is meg tudjuk azt csinálni, amit ezek a részecskék meg tudnak csinálni?

Mi kvantumrészecskékből állunk. Ezek a korlátainkat mutatják vagy a lehetőségeinket, a potenciálunkat?  Meg tudunk minden olyat csinálni, amit a részecske meg tud csinálni? Igen! Mert ez az alapján működik, hogy miről hisszük azt, hogy igaz. Mert így működik a teremtés!

Nem az, amit gondolunk az elménkben, hanem az, amit hiszünk a szívünkben. Ez egy nagyon tiszta és nagyon erőteljes különbség. Nem az elme, hanem a szív. Ezekből a részecskékből állunk, egy erő által vagyunk összetartva.

Mi az erő, ami a kvantumrészecskéinket, a testünket összetartja? Ezt az erőt úgy hívjuk, hogy tudatosság. A tudatosság szervezi a testedben és ebben a világban a részecskéket.

1944-ben Max Planek, a kvantumteória atyja tett egy kijelentést. Azt mondta: a világunk dolgai nem úgy léteznek, mint ahogy mi eddig gondoltuk. Nincs olyan, hogy anyag. Az amiről mi úgy gondoljuk hogy anyag, csakis egy erő által jön létre és létezik. Van egy erő, amely mindent összetart a testünkben és a világunkban. Fel kell tételezzük, hogy emögött az erő mögött létezik egy tudatos elme, és ez az elme, a mátrix, minden anyag mátrixsza.  A Mátrix című film alapja ez az információ volt. Tehát ez az energia, ami mindent összetart ez nem szilárd, mi nem vagyunk szilárdak. A hit a kód, ami ezt az energiamezőt, ezeket a lehetőségeket lefordítja ennek a világnak a valóságára. A hit a kód a teremtéshez.

A tudósok a következőt mondják arról, hogyan működik a világ: ebben a mezőben minden lehetőség már létezik, a kvantumenergiában. A kvantummezőben a beteg ember már meg van gyógyítva, a béke már megtörtént, az öröm már mindenhol ott van. Minden szenvedés, minden béke már létezik a kvantumlehetőségekben. Mi történik veled és velem?

Az elménkkel mi belenyúlunk ezekbe a lehetőségekbe, elképzeljük a gyógyulásunkat, elképzeljük a békét, elképzeljük a tökéletes párkapcsolatunkat, az életünk bőségét. Így zárjuk pozícióba azt a lehetőséget, és a szívünkkel annak a lehetőségnek életet adunk. Így tesszük valósággá a mi világunkban. Tehát a teremtés lényege a HIT!

Készült Gregg Braden előadásai alapján