Oldódnak a gondolataink! Az intellektuális merevséget a szabályokhoz való vaskalapos ragaszkodást magunk mögött hagyva az önkifejezésünk a szabadság – szabadosság – egyéniség energiatartományába érkezik, ahogy a Merkúr átlép a Vízöntőbe.

Önismeret szempontjából kedvező ez az időszak azoknak, akik aktívan munkálkodnak személyiség-rétegeik felfejtésén. Most az „én így gondolom”, „én ezt közvetítem” szemléletmódból indulnak el a gondolatfoszlányaink, amíg a Merkúr a Vízöntőben jár.

Örömmel kapcsolódunk majd a velünk egy érdeklődési körbe tartozó emberekkel és a miénktől eltérő nézőpontokat is könnyebben meghallgatjuk, de könnyebben és gyorsabban teszünk rá magasról, ha az számunkra nem releváns vagy ha nem kecsegtet az együttműködés lehetőségével.

Mentálisan, szellemileg és a kommunikáció területén is rendben leszünk, jól fogunk tudni érvelni, tárgyalni, kiállni magunkért, hatékonyan és érthetően fogjuk tudni közvetíteni a gondolatainkat, bármilyen élethelyzet is adódik most. Mondhatni csúcsra lesznek járatva az önérvényesítő energiák bennünk és körülöttünk, ragadjuk meg az alkalmat, mert szerencséje annak van, aki észreveszi, hogy milyen szerencsés. Ám, mivel poláris világban élünk, mindig van egy ellenpólusa is a dolgoknak.

Amíg a Merkúr a Vízöntőben jár kiemelten figyelnünk kell az idegrendszerünk kiegyensúlyozásásra és a türelem gyakorlására. Ha képesek leszünk megzabolázni az indulatainkat, és kellő figyelmet fordítunk az elcsendesedésre is a mindennapokban, akkor hatékony és sikeres három hét áll előttünk.

 

A „Merkúr Vízöntőben” napjaira a dōTERRA 100%-os tisztaságú, esszenciális illóolajai közül a dōTERRA vietnámi eukaliptusz, azaz citromos eukaliptusz olajat ajánlom.

 

Frissítés és megérkezés a jelenbe letöltése indul! Tudtad, hogy az életet élheted agyalás, kattogás, aggódás, a múltba veszés és a jövőbe rohanás energiái nélkül? Tégy próbára engem és megmutatom neked, hogy milyen, amikor a mindennapok kellemes, üdítő, kiegyensúlyozott, életerős, békésen energikus tempóban zajlanak. Amikor minden épp úgy jó, ahogy van, nem kell sietni, nem kell lassítani. Csak hagyd, hogy a jelenben összeszedetten és harmonikusan létezz, magáért a lét örömteli áramlásáért.

Hagyd, hogy a nappalok után az éjszakák órái alatt is fogjam a kezed, őrizzem az álmod ügyelve arra, hogy csak annyi álominformáció kerüljön felszínre nálad, amivel aktuálisan épp kellemes mértékben tudsz együtt dolgozni, úgy, hogy az alvás pihentető is legyen számodra. Megmutatom neked, hogyan tudod magára hagyni a napi zakatolást. Meglátod, meglepő újdonság lesz számodra, hogy mennyi minden működik az életedben akkor is, ha nem akarattal irányítod, csak hagyod, hogy megtörténjen, minden a maga idejében.