fbpx
tisztánlátó

Tanulmány: A tisztánlátók látják az energiagyógyítás folyamatát

Szerző: szept 30, 2022TÁGULT TUDATOSSÁG0 hozzászólás

Egy úttörő tanulmány azt mutatja, hogy a tisztánlátó képességekkel rendelkező emberek láthatják az energiagyógyítást. Mindezeknek az “érzéken kívüli” képességeknek a megértésére, mind a gyógyító területre gyakorolt ​​hatása nagyon fontos.

Az Institute of Noetic Sciences vagy az IONS nemrégiben tette közzé egy fontos tanulmány eredményeit, amely azt mutatja, hogy az energiagyógyítás működik, és a tisztánlátók kiterjesztett érzékelésük segítségével információkat szerezhetnek a gyógyulásról. Dr. Helanè Wahbeh az IONS kutatás és a vizsgálat vezetője. 

“A tisztánlátás – ebben az esetben – annak megtapasztalása, hogy képesek vagyunk látni az emberek körüli dolgokat – a testükön belül és a testük körül –, és olyan módon szerezni információkat, amely meghaladja a szokásos látásunkat” – mondta Wahbeh.

„Néha ez színekként jelenik meg, néha az emberek betegséget látnak mások testében; amit ” orvosi intuíciónak ” is nevezhetünk. Bárki megtanulhatja, hogyan aktiválja a tisztánlátó képességét. Sok tanítóval beszéltem, akik azt mondják: „Amíg az illető hiszi, hogy képes rá, megtudhatja, hogyan kell ezt csinálni”.

Ez nem azt jelenti, hogy mindenki kiváló lesz benne, hanem azt, hogy az alapszintű készségeket bárki megtanulhatja, aki hajlandó megpróbálni, és hiszi, hogy képes rá. 

A kutatók megpróbálták megvizsgálni ezeket a képességeket a Reiki, egy népszerű japán energiagyógyító módszer tanulmányozása keretében. A tanulmányban 40 különböző egészségügyi problémával küzdő résztvevő kapott félórás Reiki-üléseket, amelyekről kimutatták, hogy javítják az állapotukat. Amíg az ülések zajlottak, egy hat, tapasztalt tisztánlátóból álló csoport figyelte az eseményeket.

„Számos kérdésre szerettünk volna választ adni ezzel a tanulmánnyal. Az első az volt, hogy „a tisztánlátók egyformán érzékelnek-e?” Négy különböző típusú adatot vizsgáltunk meg ehhez a kérdéshez, és összességében azt találtuk, hogy a tisztánlátók megerősítették az általunk kapott információkat, és ez meghaladja azt, amit véletlennek nevezhetnénk” – mondta Wahbeh.

„A második kérdés arra vonatkozott, hogy a vizsgálatban résztvevő reiki mesterek válaszai megegyeztek-e a tisztánlátók válaszaival? Ezek a kérdések a résztvevők fizikai tüneteiről és az energia térben való mozgásáról szóltak. Azt találtuk, hogy a válaszok egyeztek” – mondta Wahbeh.

 

tisztánlátó-reiki

 

Egy másik nagyon fontos kérdés, amelyre a tanulmány választ keresett, az volt, hogy a tisztánlátók milyen pontossággal tudták felmérni a résztvevők egészségi állapotát az ülés előtt.

“Ebben a vizsgálatban a résztvevők bejelölték, hogy milyen típusú tüneteik vannak, majd a tisztánlátók is kitöltötték ugyanazt az űrlapot, hogy látják-e, mi történik a résztvevővel, és ez a látás bizonyítást nyert” – mondta Wahbeh.

Milyen következményekkel járnak ezek a figyelemre méltó eredmények?

“A kiterjesztett észlelés olyan emberi képesség, amelynek még csak alig kapargattuk meg a felszínét, tekintve, hogy képes támogatni minket az egészségügyben és sok más gyakorlati alkalmazásban” – mondta Wahbeh. „Az az elképzelés, hogy egészségügyi intuitívumokat használhatunk egészségügyi rendszerünkben a diagnosztika és a gyógyítás támogatására, világrengető, és teljesen megújítaná egészségügyi rendszerünket. Nagyon izgatott vagyok, hogy bizonyíthatom ezt a képességet, és megláthatom, hogyan tudnánk a gyakorlatban alkalmazni a világunkban” – mondta Wahbeh.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

A Spirituális tudatosság oldal azért jött létre, hogy útmutást és információt adjon azok részére, akik a tudatosságot választják.

Sándor Zsuzsi

Sándor Zsuzsi asztrológus

Asztrológus, Numerológus, Holisztikus segítő
Telefon: +36 30 581 00 59
Email: energiamezostudio@gmail.com

Bene Andi

Bene Andi

Újságíró, Life Coach
email: lelekszimfonia@gmail.com

Prof.hc.dr. Varga Tamás Miron

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

Pszichológus, Parapszichológus,
Transzperszonális coach
E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

Ötvös Hajnalka

Ötvös Hajnalka

Tisztánlátó, Halottlátó
E-mail: info@vilagokozt.hu

Pin It on Pinterest