A fizikai test tudatszintje az átlagember számára a legjobban értett tudatszint.

A test tudatszintjének három rétege van:

Az antianyag vagy őssejt

A legősibb, a leginkább magja annak, ami bennünk anyagi. Ezen a szinten is tudunk működni és működünk is, emiatt létezik például az öngyógyulás (elvágjuk a kezünket és begyógyul a seb). A fizikai testünknek a túlélést biztosítja. Programozza az immunrendszert.

Ez a kvantumfizikában az anyagnak egy minősége, ami úgymond, az anyagot anyaggá teszi, energetika, és információ szintjén megköti a részecskéket, azok polaritását meghatározza, hogy azok a részecskék a fizikai testet felépítsék. Őssejtekben található az antianyag. A fizikai anyagnak a részecskék világának a fenntartásához szükséges. Az őssejt bármivé tud  alakulni, bármilyen programot le tud folytatni, a Védikus iratok  alvósejteknek hívják.

Az átlagember nem tud róla semmit, nem tudja írányítani, nem tudja ezeket  a sejteket úgymond ide-oda küldözgetni, hogy ezt csinálják, azt  csinálják, de a  tudati és az ősi  gyógyászatokban megvoltak a módszerek, hogy az őssejteket, hogyan kell ide-oda küldeni, és általa gyógyítani vagy akár öngyógyítást végezni. Erre a tudatszintre is tudatossá lehet válni, bár nem ez az általános. Ezt nyugaton inkább DNS gyógyításnak hívják, vagy DNS szintű gyógyitásnak. Ezt a folyamatot el lehet indítani, fenn lehet tartani könyvet is írtak róla, tehát van már  róla ismeretanyag.

 

A fizikai test (biológiai)

Ami kézzel fogható valóságban van, ebbe beleértve a biokémiát, a csontokat, bőrödet, nevezhetjük biológiai testnek is. Meg tudod figyelni a fizikai testedet? Szoktad figyelni? Milyen mélységekben?  És ha végiggondolod, hogy a fizikai testedre mennyire vagy tudatos, akkor el lehet gondolkozni azon, hogy vajon a többire mennyire vagy tudatos. Szerinted mennyire vagy tudatos 1-10-ig terjedő skálán a fizikai testedre? A nagy átlag még sajnos az 1-et sem éri el. Például : ha energiára van szüksége a testednek azt érzed igaz ? Arra valamilyen szinten tudatos vagy, mert mit csinálsz – adsz neki energiát./ evés, ivás, alvás.

Vagy például : kicsit zsíros volt ez a pörkölt, abban a pillanatban ki leszel  szolgáltatva azoknak a folyamatoknak, és már nem tudod befolyásolni, hogy egy kicsit több epét szabadíts fel, nem tudod megbeszélni a májaddal. Sajnos az a tapasztalatom, hogy nyugaton az emberek nem tudnak beszélni a testükkel, holott meg lehet vele beszélni. Ha futsz és a pulzusod felmegy, mennyire tudod megbeszélni a testeddel, a keringéseddel, hogy maradjon nyugodt, mert ezt is meg lehet vele beszélni.

Mennyire vagy jóban a testeddel? Vagy mondjuk a lépeddel, az izületeiddel? Ők mondják meg, hogy milyen legyen a hangulatod és nem fordítva. Ezek mind olyan folyamatok, amik azt mutatják meg, hogy sajnos a testtudatosságunk ahhoz képest, amilyen lehetne – itt Európában – egyáltalán nem fejlett. Itt erről nincs információnk. A keleti kultúrákban, főleg a természeti népeknél, nagyon komolyan tanítják.

 Nagyon sok olyan módszer, technika van, legyen, az jóga tai-chi, Qi Gong vagy  ép a küzdősportok által tanított technika, amivel a szervezet egyensúlyát bármilyen extrém környezetben meg lehet tartani. A buddhisták a következő gyakorlatot szokták elvégezni: kiülnek a hóba, és az elolvad körülöttük, nem is fáznak.  Ezeket lehet szabályozni tudattal, mégis itt Európában erre sem vagyunk tudatosak.

Minden nap eszel, iszol, és mégsem vagy tudatos, nyugaton ennek nincs kultúrája. Keleten tanítják erre a gyerekeket ott nagyobb a kultúrája. Keleten a jóga ágazatai is foglalkoznak ezzel, hogy akár szerv szintjén is képes legyél minden folyamatot tudatosítani, befolyásolni, sőt irányítani. Az átlagember nem ilyen szinten üzemelteti magát. Általában akkor kezd el a testtudatossággal foglalkozni, ha betegség jelentkezik.

tertest

 Az étertest

Amit az aura első rétegének is neveznek. Egy fényes réteg figyelhető meg a a fej körül, nevezhetjük elektromágneses testnek (EM).

Ez körbeveszi a testünket, egy olyan élénk réteg a fizikai test körül, egy olyan kontúr, amit szabad szemmel lehet látni, az úgynevezett periférikus látás használatával. Sok feladata van abból a szempontból, hogy véd a földsugárzásoktól, az elektroszmogtól, a kozmikus sugárzástól. Ha lelkileg, mentálisan, fizikailag jól vagy, akkor erős, tömör, fényes, és energetikailag véd. (például a mások negatív gondolataitól stb .. )

Megmutatja pl. ha valaki hazudik, milyen ember, milyen állapotban van, milyen lelki minőségben van, stb. Többet tudhatunk meg a másik emberről, mint abból, amit mond. A tudomány számára is mérhető, diagnosztizálható (Coreinergetix). Ugyanezek a jelek, amik a bőr felületén is érzékelhetők, hozzák létre magát az étertestet. A hazugságvizsgálók, az EKG, stb. is ezen alapulnak.

Te saját magadról is tudsz információkat küldeni, hogyha tudatosan használod az étertestet, fel lehet tölteni energiával, ilyenkor védett leszel, a különböző elektromágneses  sugárzástól, földsugárzástól, és különféle más lélektani és egyéb környezeti hatásoktól,  amik érnének.