Sokféle módszer létezik a gyógyító energia csatornázására. Bármelyiket használhatod, amelyik számodra megfelel.

Nézzük meg a gyógyító energia csatornázásának 5 lépését:

  1. Használd a legerősebb intuitív ézékelésed!
  2. Használd a tudatos szándékot!
  3. Aktiváld az energiameződet!
  4. Keressd meg a gyógyító energia legtisztább forrását!
  5. Fogadd be a gyógyító energiát!

 

Használd a legerősebb intuitív érzékelésed!

Látás, érzés, hallás, tudás, szaglás vagy ízlelés? A tisztánlátás önmagad megismeréséből, az intuitív rendszered és az elméd működésének megértéséből fakad. Emlékezz vissza, amikor utoljára foglalkoztál az intuitív rendszereddel. Hogyan jutott el hozzád az információ? Az elméden, a szemeden, a testedben, vagy egy hang által, amely a fejedben szólalt meg?  Esetleg a hasad és a mellkasod területéről emelkedett felfelé? Amikor a legerősebb intuitív érzékelésedet használod, akkor végül minden intuitív érzékelésed fejlődik.

 

Használd a tudatos szándékot!

Most, hogy tisztában vagy azzal, hogyan jutnak el hozzád az információk, itt az ideje, hogy tisztázd a szándékodat. Mi szorul gyógyításra – az érzelmeid, a tested, vagy egy élethelyzet? Menj befelé, és kérdezd meg: „Melyik részemnek van szüksége most gyógyító figyelemre?” Figyelj arra az üzenetre, ami először eljut hozzád, még akkor is, ha nem az, amire eredetileg gondoltál. A tested és a Szellemed más dimenziókban mozog, mint a gondolkodó elméd. Bízz a folyamatban és a sorrendben!

 

Aktiváld az energiameződet!

Az alábbi gyakorlat harmonizáljs az energiameződet, felszabadítva és befogadva a tisztult energiát. Ez a gyakorlat igénybe veszi az idegrendszeredet, és létrehozza a szükséges kapcsolatot az idegrendszered és az energiameződ között, előkészítve a szilárd gyógyító kapcsolatra.

 

Energia felszabadítás és befogadás gyakorlat

A gyakorlatot végezheted állva, ülve vagy fekve. Kezdetben figyelj a légzésedre. Lazítsd el magad és csendesítsd el az elmédet.
Tedd a kezeidet a füleidhez, a tenyérrel a füled felé fordítva, kb. 10 cm távolságra. Lélegezz egyenletesen. Lassan mozgasd a kezeidet egyenesen oldalra, a füleidtől távolodva.
Ezután mozgasd őket vissza a füled felé, legalább 4 cm-re a füledtől. Ismételd meg, a kezeidet kifelé mozgatva, majd visszahúzva a füleid felé.
Mozgás távolodva a probléma elengedése, a blokkolt energia felszabadítása. Mozgás közelítve a tiszta energia befogadása felé.
Találd meg a saját ritmusodat, figyelve az egyenletes légzésre és a kézmozdulatokra. Bízz abban, amit érzel.

Ezt a mozgást a szemed előtt is ismételd meg:

Tartsd a tenyeredet a szemed elé, 3-4 cm-re tőled. Az ujjbegyeid egymás felé mutassanak, de ne érjenek össze.
Lassan mozgasd a kezedet és a karodat a szemed előtt, majd finoman mozgasd őket oldalra.
Lassan mozgasd vissza a kezedet a csukott szemed elé, a tenyeredet a szemed felé fordítva, és tarts szünetet 1-2 centiméterrel a szeme előtt.
Nyisd ki újra a karjaidat a szemedtől távolodva, majd ismét a szemed elé. Ismételd meg szükség szerint.
Próbáld ki ezt a gyakorlatot a mellkasod, a hasad és az alsó hasi terület előtt.

 

Keressd meg a gyógyító energia legtisztább forrását!

A gyógyító energia legtisztább formájának megtalálása. Bármilyen gyógyító forráshoz csatlakozhatsz, amiben hiszel. Ha gyakran kapcsolódsz spirituális vezetőkkel vagy angyalokkal, ne feledd, hogy ők is a legmagasabb forrás részei, akárcsak te. Menj a magasabb forráshoz.

Kapcsolódj a legmegbízhatóbb érzékeddel egy isteni, kegyelemmel teli forráshoz, és egyesülj ezzel a forrással. Engedd meg, hogy ez a forrás beköltözzön a meződbe.

 

Fogadd be a gyógyító energiát!

Már tudod, hogy melyik részednek vagy az életed mely részének van szüksége gyógyulásra. Hagyd, hogy a Forrással létrehozott kapcsolatod most is folytassa a tested, az elméd, a meződ, gyógyító energiával való telítését a fizikai testedben vagy az életedben. Érezd, lásd, halld és tudd, hogy ez az erőteljes gyógyító esszencia beáramlik a sejtjeidbe, az összetört szívedbe és a munkahelyi vagy otthoni életed problémáiba.

Amikor teljesnek érzed magad, és ha még nem aludtál el, adj hálát, és lásd magadat gyógyultnak és egésznek. Pihenj egy kicsit, vagy szívj friss levegőt egy csendes környezetben. Óvatosan lépj vissza az életedbe.

Gyógyulj meg minden tekintetben!