fbpx
A 12 mesterkristály

A 12 mesterkristály, – Ásványmesék Angyalszárnyakon

Szerző: szept 6, 2021ŐSI TANÍTÁSOK0 hozzászólás

Miért pont 12 darab mesterkristályról beszélünk?

A 12-es, a történelmünk és az életünk számos aspektusából meghatározó szám. Már a Maja kultúra is erről mesél nekünk a 12 kristálykoponya legendájával. Alap analógiákat, alap téziseket társítunk a 12-es számhoz, és a 12-es egységekbe rendezett csoportosításokhoz. Úgy, mint,

 • 12 hónap van egy évben
 • 12 állatövi jegyre osztja fel az asztrológia a zodiákust
 • 12 órára vannak szétválasztva a nappali és esti ciklusaink
 • 12 órás periódusokat mutatnak a régi analóg órák
 • 12 hüvelyk egy láb
 • 12 db egy tucat
 • 12 apostol volt Krisztus tanítványa
 • 12 törzs Izraelben,
 • 12 olümposzi isten, vagy más néven a Dodekatheon az ősi panteonban
 • 12 nidána a buddhizmusban
 • 12 pár borda van az emberi testben
 • 12 pár agyideggel rendelkezünk
 • 12 hét a vízválasztó a magzati létnél

A tizenkét mesterkristály, ásvány, tizenkét energetikai, úgynevezett, DNS 12 szálhoz társított rezgéstartomány.

A DNS12 szál alkotja energetikailag a tiszta tudatállapotot, ami mindenkiben megtalálható, ez kapcsol minket össze a Föld háromdimenziós létformáján túli kvantumtérrel, ahol minden maga az Egység. Az az Egység, ami önmagába fordul vissza. Ma, a tiszta DNS12 rétegeinknek, már csak a töredékét használjuk.  A DNS12 energiaszálak azok, amik segítenek emlékezni nekünk azokra az időkre, amikor még a tiszta tudat létezésével éltünk itt a Földön. Azokra az időkre, amit manapság már csak legendaként emlegetnek, itt a Lemúriához és az Atlantiszhoz köthető időszakokra gondolok. A DNS 12 szálak adják meg a fizikai érzékelésen túli érzékelés lehetőségét.

A DNS12 szálhoz köthető ásványok, azaz a 12 mesterkristály abban tudnak segíteni nekünk, hogy földi nyelvre tudjuk lefordítani mindazt a tartalmat, amit ezek az energiaszálak hordoznak magukban és közvetítenek nekünk.

A 12 mesterkristály

 

A tizenkét mesterkristály azzal kapcsolatban tud segíteni nekünk, hogy a saját tempónkban, emlékeztetve és ébresztgetve minket. Kitágítja az érzékelésünket, és a tapasztalásokon keresztül bizonyosságot kapunk általuk arról,  hogy valaha többek voltunk, mint egótól duzzadó fizikai akarat halmaz.

Ha elkezded megismerni a tágabb rétegeidet a mesterkristályokon keresztül, a személyiséged fejlődni és lelked gazdagodni kezd majd mindazzal a tudással és tartalommal, ami jelenleg még a tudatalattid kincsesládájában van elzárva önmagad elől.

Általános kérdés ilyenkor, hogy – Jó, de hogyan kezdjem? Sorrendben, következetesen haladva? Erre a személyes a munkatapasztalataim alapján, határozott nemmel tudok válaszolni.

A mesterkristályokkal, ásványokkal való ismerkedést minden esetben úgy szoktam javasolni, hogy, hogy csukott szemmel válassz a tizenkettőből egyet, mert a tudatalattid pontosan tisztában van vele, hogy melyik az, amelyik a legtöbb feladatot és ez által segítséget képes számodra nyújtani. Elég, ha egy fotón, ahol szerepel mind a tizenkét mesterkristály, csukott szemmel ráböksz az egyikre.

A második kérdés az szokott lenni, hogy – Mennyi időt foglalkozzak egy-egy mesterkristállyal, meddig hordjam az ásványt? Erre azt szoktam válaszolni, hogy hagyd, amíg „lerezeg” rólad. Van egy természetes lüktetése, íve, ritmusa, az ásványokkal, mesterkristályokkal töltött időnek, mindenki életében.

A folyamat így szokott kinézni:

– Megszólít, elvarázsol.

– Éjjel nappal viseled magadon, vagy hordod marokkőként a zsebedben, olvasol róla, ismerkedsz az analógiáival, bújod, hogy mi mindennel kapcsolatban lehet a segítségedre.

– Természetessé válik a létezése, természetessé válik, hogy érted őt és mindazt, amit közvetít. Ajánlani kezded bizonyos szituációkban az ismerőseidnek, tovább adod a segítségével megélt tapasztalásaid.

Itt nem kell feltétlenül hatalmas spirituális, szellemi magasságokra gondolni. Persze az is előfordulhat, de az általános tapasztalatom, hogy aki „fogyasztói” szinten ismerkedik az ásványokkal, mesterkristályokkal, az általában annyit mond, hogy – Tudod, volt az a nehéz élethelyzetem, na, akkor nekem a hegyikristály karkötőm, vagy pirit marokkövem, nagyon sokat segített. Nem tudom, hogy működik, de a hatását érzetem.

A tizenkét mesterkristállyal, ásvánnyal való ismerkedés, akár több év tudatos munkája is lehet. Itt, valóban nem a tempó, hanem a rétegek feltárása és a tudatosság tágítása a cél.

A 12 mesterkristály

 

A tizenkét mesterkristály sorrendben, néhány gondolatébresztő tulajdonságukkal, de ez csupán a töredéke mindannak, amiben és ahogy kapcsolódnak hozzánk ezek az ásványok:

1. Ametiszt – védelmező – tisztító – gyógyító- stabilizáló – életút mutató

2. Hegyikristály – tisztító – mindenki erejét megsokszorozza – gyógyító – kiegyensúlyozó

3. Tigrisszem – önkifejezést elősegítő – önmagad letisztázásában támogat – segít megszabadulni a függőségi állapotoktól

4. Rózsakvarc – a legtisztább szeretet rezgéstartománya – gyógyít – a béke és az elfogadás nagykövete

5. Szodalit – a torokcsakrán keresztüli önkifejezés gyógyításával van kapcsolatban – együttműködővé tesz

6. Citrin – önbizalom – kreativitás – tiszta felső énedhez való kapcsolódás – vidámság – játékosság – életöröm

7. Labradorit – befelé figyelés – információk átsegítése más dimenziókból – az intuíció erősítője – a több mint élet köve

8. Pirit – önbizalom – önértékelés – önbecsülés – önkiteljesítés – nem minden arany ami fénylik – az értékeket rendezi, kívül és belül

9. Szugilit – a bölcs válaszokat hordozó – a létezés miértjét feszegető kérdések kommunikátora – gyógyító

10. Rodokrozit –  a Krisztusi könyörületes szeretet közvetítője –  a szívet gyógyítja, az érzelmeket teszi elfogadhatóvá, sőt érthetővé, egyértelművé – mindenkiben megmutatja a szerethető rétegeket.

11. Csaroit – az átalakulás köve – segít az összes belső démon és félelem átformálásában – növeli a rugalmasságot az egészséges élethez szükséges mértékben

12. Szelenit – extra finom rezgésű angyali energiák közvetítője – megnyitja a tudatot és az érzékelést a tiszta fény érzékeléséhez – tisztít – jövendöl – utat mutat

Csodálatos gyógyítók, és tanítómesterek ezek a „kövek”. Ha kérdésed van az ásványokkal, kristályokkal kapcsolatban, vagy szeretnél, teljesen személyre hangolt ásványékszert viselni, keresd bátran az Ásványmesék Angyalszárnyakon oldalamat, hogy segíteni tudjak Neked.

Sándor Zsuzsi

Sándor Zsuzsi

0 hozzászólás

Trackbacks/Pingbacks

 1. Mesterkristály mesék –A hegyikristály » Spiritudat - […] az ásvány a világon szinte mindenhol megtalálható.  Az emberi történelem során a tiszta kvarcot […]
 2. Mesterkristály mesék – Citrin » Spirituális Tudatosság - […] pénz és a siker mellett a jókedv, az optimizmus, a kreativitás, a boldogság ásványa. Nézz csak rá, erre a…
 3. Labradorit - mesterkristály » Spirituális Tudatosság - […] – mesterkristály, a torokcsakra és a harmadik szem a koronacsakra, és a lélekcsillag csakra […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

A Spirituális tudatosság oldal azért jött létre, hogy útmutást és információt adjon azok részére, akik a tudatosságot választják.

Sándor Zsuzsi

Sándor Zsuzsi asztrológus

Asztrológus, Numerológus, Holisztikus segítő
Telefon: +36 30 581 00 59
Email: energiamezostudio@gmail.com

Bene Andi

Bene Andi

Újságíró, Life Coach
email: lelekszimfonia@gmail.com

Prof.hc.dr. Varga Tamás Miron

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

Pszichológus, Parapszichológus,
Transzperszonális coach
E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

Ötvös Hajnalka

Ötvös Hajnalka

Tisztánlátó, Halottlátó
E-mail: info@vilagokozt.hu

Pin It on Pinterest