fbpx
Tanácsadók, gyógyítók, önfejlesztő trénerek

Tanácsadók, gyógyítók, önfejlesztő trénerek

Szerző: febr 12, 2021BLOG0 hozzászólás

Sokan vagyunk, egyre többen, akik úgy döntöttek, hogy a tudatosságod fejlesztésével segítenek és támogatnak az utadon. Különböző titulusok, tanácsadók, gyógyítók.

Különböző módszerek, van bőven választék, hogy megtaláld azt az eszközt, ami számodra működőképes. Azonban ott vannak még a megválaszolatlan kérdések, melyek felmerülnek benned.

 

„Kik ezek az emberek? Honnan jöttek? Honnan tudnak ennyi mindent?”

 

Ezekkel a kérdésekkel foglalkoznod kell, meg kell bizonyosodnod róla, hogy valóban a hozzáértés és a tiszta szándék vezeti az általad választott tanácsadót, gyógyítót, hívjuk őket egyszerűen tanítóknak.

Akkor most mesélek neked rólunk, tanácsadókról. Egyszer egy páciensem közölte velem, hogy nekem könnyű, mert én olyan erős vagyok, átlátok minden helyzetet, mindig tudom, mit akarok, és sosem hátrálok meg! – gondolom ezt szűrte le a konzultációk során. Talán te is így gondolod, úgy tekintesz ránk, mint a csodabogarakra, mázlistákra, akik mindig, mindent a helyén tudnak kezelni és irigykedve gondolsz arra, hogy milyen könnyű lehet az életünk. Nos, szét kell rombolnom ezt az illúziódat ahhoz, hogy tényleg láss minket!

Az életünk nem mindig könnyű. Minden tanítónak, tanácsadónak és gyógyítónak megvan a maga története. Mindegyikünk megélte már a szomorúságot, a szenvedést, az elkeseredést. Mindegyikünk érezte már többször is, hogy ennyi volt, nem bírjuk tovább, mert már túl sok.

Néha úgy érzem a tanácsadók és a gyógyítók sokkal több érzelmi válságon mennek át, mint mások. Pontosan azért, hogy az általuk megtapasztalt élmények hatására bölcsebbé váljanak és hatékonyabban tudjanak segíteni neked. Mi ezt választottuk! Megtaláltuk a megoldást az élet problémáira a tudatosság eszközeivel és azon vagyunk nap, mint nap, hogy ezt átadjuk neked!

Tanácsadók, gyógyítók, önfejlesztő trénerek

 

Ezt azért tudjuk megtenni, mert megtapasztaltuk azokat a lelki konfliktusokat, amin most keresztülmész te is! Sokszor felálltunk már a padlóról és azt akarjuk, hogy te is tedd meg ugyanezt! Állj fel, engedd el, menj tovább, éld a valódi életed. Sok emberben benne van a változtatás iránti vágy, de nincsenek meg hozzá az eszközei, ekkor van szükség a tanítókra. A különböző módszerek közül kiválaszthatod azt, ami számodra szimpatikus, amiről úgy érzed, hogy neked működik.

Mesélek neked a megoldandó feladataimról, hogy tudd sámán-gyógyítóként miket éltem át. Minden bizonnyal a többi tanító is hasonló történéseken ment keresztül. Ahhoz, hogy gyógyítani tudjak, éreznem kell a hozzám fordulók energiáját, az aktuális érzelmi állapotukat, a testük energiaáramlását. Évekig tartott, amíg különbséget tudtam tenni a magam és mások érzései között, minden átfolyt rajtam, mindent éreztem, és azt hittem, az enyém. Depressziós voltam, állandóan sírtam és nem értettem mi a baj velem.

Végül sikerült külön választanom a két dolgot, és az érzelmi káosz után sokkal nyugodtabb voltam. Ettől függetlenül még a mai napig előfordul, hogy mások érzelmeit élem sajátomként. na nem a hozzám forduló emberekre gondolok, hanem a családom tagjaira. Ha valaki közel áll hozzád és látod, hogy nagyon szenved, azt nehéz érzelmi drámák nélkül, tudatosan szemlélődve kezelni, de ezt is gyakorlom minden nap.

Minden tanácsadó és gyógyító – köztük én is – folyamatosan fejlődik, változik, tudatosodik. Ehhez különböző energiák járulnak hozzá, melyek információkat tartalmaznak. Olyan információkat, melyek hozzájárulnak a tudatosságunkhoz, és segítségükkel hatékonyabban tudunk támogatni téged.

Tanácsadók, gyógyítók, önfejlesztő trénerek

 

Ezek az energiák sokszor nagyon erős lelki és testi tünetekkel járnak. Ilyenkor mi is egy másik tanácsadóhoz vagy gyógyítóhoz fordulunk segítségért, mert már nem tudjuk szemlélni saját lelkiállapotunkat. beleragadunk és félünk. Néha nagyon erős halálfélelem lett úrrá rajtam! Függetlenül attól, hogy tudom, a halál csak egy változás, még nem szándékozom átkelni, sok dolgom van még ebben az életben. Mégis ez a félelem olyan erősen tört rám, hogy szinte minden pillanat rettegésben telt.

Rettegtem attól, hogy baj van velem, hogy megbolondulok, bekattanok és ezzel mindennek vége. Sokszor éreztem szapora szívverést, nehézlégzést, szédülést, látászavart, migrént és még sorolhatnám. Persze elmentem orvoshoz a testi tüneteimmel, hogy megbizonyosodjak, minden alkalommal közölték, hogy egészséges vagyok és ráfogták a tüneteimet a stresszre.

Vannak olyan pillanataim, mikor látszólag ok nélkül sírok. Bárhol tudok sírni, az utcán, a villamoson, a boltban, vásárlás közben. Régen nagyon zavart, de most már egyre kevésbé érdekel, mit gondolnak rólam azok, akik ezt észreveszik. Van, hogy üvöltenék, így ébresztve az embereket arra, hogy becsüljék meg ezt az életet, hogyha jobb világot és boldogabb életet akarnak, akkor azért tudatosan tenniük kel! Ebben a folyamatban pont ez a csodálatos! Ha rendbe teszed az életedet, az hat másokra, hat a világra, hiszen minden mindennel összefügg! Van az a szint, ahol mindannyian kapcsolódunk egymáshoz, így tudjuk segíteni a többieket is a tudatosodás folyamatában.

Néha türelmetlen vagyok – ahogy más tanácsadók és gyógyítók is – néha szeretném, ha egy csettintéssel fel tudnám ébreszteni az egész világot, hogy lássák mások is, amit én. Amikor azért sírok, mert látom a csodákat, amelyek körülvesznek és olyan boldogság lesz úrrá rajtam, amit mindenkinek látnia kellene. Látnod kell neked is! Meg akarom mutatni neked és mindenki másnak.

Van, hogy keserűséget érzek, mikor nem tudok segíteni, hiába próbálom, mert a páciens valójában nem hajlandó tenni önmagáért és azt várja, hogy én egyedül oldjam meg a gondjait, de ez nem így működik. Ilyenkor kiábrándult vagyok és dühös, néha az is megfordul a fejemben, hogy abbahagyom az egészet. Aztán túllépek rajta és folytatom tovább.

Néha gúnyos megjegyzéseket kell elviselnem. Voltam már hibbant, kókler, klinikai eset és még sorolhatnám. Sokan megvetnek azért, mert pénzt kérek a munkámért. Igen tanácsadók és gyógyítók vagyunk, tudatosak, de ettől még a mi is a Mátrixban élünk! Fizetnünk kell a lakáshitelt, a számláinkat, a boltban sem osztanak nekünk ingyen kaját.

Mi tanácsadók, gyógyítók rád szánjuk az időnket, az energiánkat, megosztjuk veled a tudásunkat, hogy jobb legyen az életed, te pedig kifizeted az árát. Ez egy energiacsere, semmi más. kevesen voltak, akik ne örömmel adták volna fizetséget, mert hálásak voltak a tudásért és azért a változásért, amit elértek az élükben az én segítségemmel. A tanácsadók és a gyógyítók is pénzből élnek, de nem a pénz a motivációnk.

Ezek vagyunk mi, tanácsadók és gyógyítók! Nekünk se könnyebb, mint neked, csak más! Azért fejlődünk és tudatosodunk, mert ezt választottuk. A nehézségek ellenére is, mert tudjuk és tapasztaljuk, hogy igenis megéri!

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

A Spirituális tudatosság oldal azért jött létre, hogy útmutást és információt adjon azok részére, akik a tudatosságot választják.

Sándor Zsuzsi

Sándor Zsuzsi asztrológus

Asztrológus, Numerológus, Holisztikus segítő
Telefon: +36 30 581 00 59
Email: energiamezostudio@gmail.com

Bene Andi

Bene Andi

Újságíró, Life Coach
email: lelekszimfonia@gmail.com

Prof.hc.dr. Varga Tamás Miron

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

Pszichológus, Parapszichológus,
Transzperszonális coach
E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

Ötvös Hajnalka

Ötvös Hajnalka

Tisztánlátó, Halottlátó
E-mail: info@vilagokozt.hu

Pin It on Pinterest