A Szupraszensz vagy testen kívüli érzékelés újra aktiválásával pozitívan tudjuk befolyásolni kapcsolataink minőségét és saját magunk, családunk, barátaink egészségét.

Képessé válunk arra, hogy kifinomult képességeinket tudatosabban használjuk mind a munkánkban, mind a magánéletünkben.

 

5 napos Szupraszensz szeminárium személyes részvétellel

A magasabb szintű tudatosság (Samadhi) állapotainál, a meditációk és a halálközeli élmények (HKÉ) gyakori velejárói a testen kívüli élmény, melytől azonban nincs miért tartanunk.
A szeminárium során megtanuljuk tudatosan megélni és kezelni a testen kívüli állapotokat. Az 5 napos képzés alatt megismerjük és megtanuljuk használni az ebben a tudatállapotban elérhető képességeket is, mint pl. spirit-to-spirit kommunikáció, idő és térfüggetlen távérzékelés, távgyógyítás, valóságérzékelés stb.

Ezen a tanfolyamon a testen kívüli tapasztalatok és élmények megismerésére és ebben a tudatállapotban használható érzékelés (SSP-Supra Sensorial Preception) gyakorlati megtanulására fókuszálunk. Empirikus módon, misztika és ködösítés mentesen, a hétköznapokban is használható képességekre teszünk szert.

Szupraszensz szeminárium technikai részletei:

A Szupraszensz Szeminárium 5 napos, jellemzően sze-cs-p (10-től -17-ig) hétvégi (szombaton 10:00-tól, 17:00-ig és vasárnap 10.00-tól, 16:00-ig) elfoglaltságot jelent a számodra, amit egy nyugodt, kulturált környezetben biztosítunk. (A változtatás jogát fenntartjuk.)
A részletekért keresd oktatásszervezőnket:
Nagy Ildikó
Tel.: +421 908178841
E-mail: nagy.ildiko@seznam.czSzeretném kihangsúlyozni, hogy a személyes tanfolyamok mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy el tudd sajátítani és az életedben alkalmazni is tudd ezt a fajta tudást, mert ezeken a szemináriumokon rengeteg gyakorlat és oldás lesz segítségedre ebben.
Dátum: 2023. március 9. csutortok 10 órától – 12. vasárnap 15 óráig
Helyszín: Bokros panzió – Penzion Bokros Bokroš 3 946 39 Iža Slovakia