fbpx

A macska a női részünkkel van összeköttetésben, ami mutatja, hogy mi magunk, hogyan is viszonyulunk saját női energiánkhoz.

 

Öntörvényűség, szabadság szeretet, hetedik érzék, önállóság

A macska, a fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet. A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, érezzük az erőállat energiáját, hangolódjunk rá, és meg fogjuk hallani a macska üzenetét felénk.

A macska, a meditáció nagymestere. Az ő erejével ellátott ember arra hivatott, hogy lelke útját kövesse. A macska kitűnő lélekvezető, feltűnés nélkül simulékonyan mozog, a világok között és az időn keresztül. Védencének hetedik érzéket és antennákat ad a természetfeletti területek felfogásához.

Akit a macska erőállat vezet, arra éles, éber megfigyelőképességét ruházza át, intelligens talpraesettségét, a teljes ellazulást, valamint a saját út követésébe vetett bizalmat, és az ösztönös belső vezetésben való feltétlen hitet. Tanácsot ad azzal kapcsolatban, hogy hogyan boldogulhatnánk jobban az életben, hogyan törődhetünk jobban magunkkal, és hogyan tartsuk meg szabadságunkat és függetlenségünket.

Elhozza a nap erejét, az öntudatot. Nem mindennel kell kezdenünk valamit azok közül, amelyek kívülről hatnak, vagy ami velünk történik. Ezer oka lehet, hogy annak, hogy egy dolog, miért olyan amilyen. Engedjük el magunkat, és figyeljünk a belsőnket – tudni fogjuk, mikor kell élénknek lenni, és mikor kell egyszerűen csak létezni. Arra ösztönöz, hogy szakítsunk időt magunkra, hogy feltöltődjünk az örök forrás fényében, hogy gondolatainkat összerendezgessük, lehetőségeinket és ötleteinket fejlesszük. A macska szemmel tart bennünket; arra szólít fel, hogy legyünk éberek, aktívak és cselekedjünk öntudatosan, valamint óvjuk meg a szabadságunkat.

Senki sem tudja érdekeinket jobban képviselni, mint mi magunk, vállaljunk hát felelősséget az életünkért. A sámán-munka során a macska védenceinek bölcsességet, intuíciót, belső vezetést, jóstehetséget ad, és képessé teszi a villámgyors cselekvésre és a dolgok magas fokú megértésére. Segít a saját mezőnk állandó tisztításában, a sötét erők elűzésében és a vitális életenergia felépítésében.

Pozitív oldalát tekintve nappali és éjszakai aktivitásra is képes. Hirtelen reagál, és kiszámíthatatlanul viselkedik, így megtartja saját önállóságát és szabadságát. A vadóc, független embereket képviseli, akik férfi és női tulajdonságokat egyesítenek magukban, gondoskodnak magukról, élvezik az életet – akár egyedül, akár közösségben – és elérik azt, amire szükségük van. A macska bújik és teszi a szépet, de épp úgy fújtat és verekszik, lehet gyengéd, és simulékony, de a szabályokkal és elvárásokkal szemben vadul és zabolátlanul lép fel, ha éppen úgy tartja kedve.

Olyan törvényeket követ, ami nem ebből a világból származnak, megvan a maga stílusa, hűsége, barátságossága és lojalitása, amelyet kifelezésre juttat. A macska hetedik érzékkel rendelkezik, amellyel érzékeli, a föld és ég között létező dolgokat. Így a jövőbe is lát, észleli a démonokat és a szellemeket, van előérzete, és összhangban áll az egyenesen ható energiákkal. Mezőjét tisztán tartja, ahogy magát is állandóan tisztogatja. Területét megjelöli és megvédi a betolakodóktól, tolvajoktól; egy csata után gyorsan kipiheni magát.

Negatív oldalát tekintve a macskákról azt mondják morcosak, önfejűek, érdektelenek, kiszámíthatatlanok, egocentrikusak, figyelmetlenek, türelmetlenek, néha kegyetlenek, vitakeresők és tolvajok. Szerencsétlen változásokra mutatnak rá, mint a kényszer és normák miatti szabadság korlátozás. Manipulációt, fekete mágikus támadást, energiarablást, hátráltatást és álcázást mutat.

Álomban:

A macska az ember független, női oldalát képviseli, ezenkívül életörömöt, gyengédséget és az intuíciók erejét jelenti. A lelkek világából olyan üzenetet hoz, amire oda kell figyelnünk. „Szabadon és függetlenül követem a lelkem útját.” – „Szabad vagyok, szabad, örökre szabad!”

Forrás: Jeanne Ruland, Az állatok ereje végigkíséri életünket

Pin It on Pinterest