Nem elírás a dátum! A Plútó megkezdi bő 15 éves útját a Vízöntőben.

Egészen pontosan húsz éven keresztül tartózkodik majd a Vízöntőben, de ahhoz, hogy megértsük ennek a fontosságát, egy pillanatra tekintsünk vissza. A Plútó 2008.01.26 – án lépett be a Vízöntő előtti jegybe, a Bakba. 2008-ban ez az energia páros lábbal rúgta be a világgazdaság ajtaját és alapjaiban megrengette a korábbi Nyilas – Plútó rendezte nagy globális svájci frank alapú „látványpékséget”.

Amikor mindent hitelre vettünk,  mindenki gazdag volt és szép, mindenkinek habostorta jutott még akkor is, ha piskótalapra se volt valóban pénze, nemhogy habra. Akinek hangsúlyosan nem anyagi természetű tanítás volt akkoriban porondon, annak is biztosan volt ebben az időszakban sorsfordító eseménye más életterületen. Tehát, amikor a Plútó 2008-ban belépett a Bakba azt mondta, „na gyerekek, menjünk kicsit vissza a kaptafához és csináljunk csak egy leltárt, hogy mik is az alapvető értékek, és mi az ami szükséges az életben maradáshoz.”

Ezzel elindult a gazdasági és életstruktúrák megkeményítése és csak következetes, kitartó, megfontoltsággal lehetett előrébb jutni a 2008 -as évet követő időszakban. Aztán beleszoktunk ebbe is, és ahogy haladtunk előre a Bak – Plútó éveiben, illetve a változások miatt enyhült is valamennyire ez az energia, mindemellett pedig hozzá is szoktunk az új gazdasági struktúrákhoz.

Egy ilyen lassú mozgású bolygó esetében a jegyváltás előtti és a jegyváltást követő évek mindig nagyon hangsúlyosak. Azzal, amit most 2023.03.23-án elindít a Plútó a Vízöntőben, lényegében ízelítőt ad majd a következő bő 15 – 20 éves ciklusról az életünkben. Azért csak ízelítőt, mert egyelőre nem végleges ez a jegyváltás még.”Csak” olyan, mint egy nagyon várt hollywoodi film előzetese. 2023.03.23 – 2023.04.30 -ig halad előre a Plútó a Vízöntőben, 2023.05.01.jén irányt vált, elkezd majd visszaaraszolni a Bakba, ahova 2023.06.11. fog megérkezni.

És akkor magyarra fordítva mindez, mostantól, 2023.04.30 – ig nagyon figyeld a mindennapjaid eseményeit, mert minden arról szól, hogy merre fog fordulni az életed a közeli és távolabbi jövőben. Amik most újdonságként jelennek meg a mindennapjaidban, azzal bőven lesz dolgod, akár emberi kapcsolatokról vagy új utakról, új irányokról beszélünk.

Várhatóan, alapvetően a digitális technológia és az internet lesz a főszereplője a Plútó – Vízöntő időszaknak. Olyan forradalmi újítások és új rendszerek várnak ránk ezen a területen, amit most még elképzelni se tudunk. A múltból merítve, pl: az elektromos áram feltalálása és elterjedése, az ipari forradalom ideje, a közelmúltból pedig az internet megjelenése a néhány karakteres példa, amit ez a Vízöntő típusú analógia hozott nekünk.

Mindig szeretek sokkal hétköznapibb példákkal is előállni a nagy armageddon jóslatoknál. Mostanában az egyik kedvencem az, hogy a Plútó Vízöntő, egy átlagos ember hétköznapjaiban lehet „csupán annyi” is, hogy pl; egy totál analóg hetven plusszos nagymama vagy nagypapa úgy dönt, hogy beintegrálódik a digitális társadalomba és a saját szintjén nekifut az online tér kezelésének megtanulásához és a készségszintű használatának elsajátításához. Az ő életében ez egy mindent IS felforgató forradalmi változás lesz.

Az emberi kapcsolataink a közösségek értéke, az úgymond hasonszőrűekkel való közös együttműködés a személyes határok egyértelmű tiszteletbetartásával nagyon hangsúlyos szerepet fog kapni mindenki életében. Ezekre a gondolatokra rímelő szituációk és élethelyzetek a következő két és fél hónapban határozott útjelzőtáblákat fognak kihelyezni az életünkben, a kérdés, hogy észrevesszük e őket.

A Plútó Vízöntő bemutatkozó időszakára a dōTERRA 100% – os tisztaságú, esszenciális illóolajai közül a dōTERRA vetiver olajat ajánlom nektek.

Sűrű sok és nehéz vagyok, tudom, azért, mert nem engedhetem, hogy szétfolyj! Megállítalak a jelenben, hogy szemlélni tudd a rohanást magad körül. Lelassítalak, hogy észnél légy, hogy észrevedd mindazt az információt amire szükséged van. Láttatom és éreztetem veled, hogy sietni lassan is lehet. Megnyugtatlak. Nem szeretetteljes gyengéd módon, hanem határozott és ellenmondást nem tűrő erővel nyugtatom le lényedet test, lélek, szellem szinten.

A csendet hozom el neked, legyen bármilyen zajos is a világ benned, vagy körülötted. Az erővel teli stabilitást indítom el lényedben, ami a föld rétegeinek legmélyebb, életerős, nyugalomtól duzzadó, vastag és élettel teli gyökérzetből táplálkozik. Csak szemléld, memorizáld és használd a jelent, hogy épülhess, építhess, fejlődhess a jövőben.