Akkor kezdjük el a tavaszt! Rengeteg változás rajzolódik a csillagok között a Kos havában.

Még a Nap előtt 19-én a Merkúr nyargalt be a tavasz hírnökeként a Kosba, frissíti bennünk a szellemi energiákat és a kezdeményező lendületet. A Merkúrt 20. este követi majd a Nap, ami megújuló, erővel teli és friss energiát hoz majd nekünk. 21 -én, a tavasz első napján – ami most egyben a Kos újhold napja is – a teljes megújulás és újrakezdés lehetőségét kapjuk az égiektől.

Bármi, amivel kapcsolatban fejlődni szeretnél és előrébb jutni, amire vágysz az életedben, hatalmas támogatottságot kap a Kos újhold és tavaszkezdés energiáival. A bennünk lévő életerő most összesűrűsödik és öngerjesztő erővel növeli önmagát, hogy céljainkat elemi eltökéltséggel kezdhessük megvalósítani. És ha ez mind még nem lenne elég, ezek után indul csak be igazán a Márciusi őrület, mert 23-án a Plútó a Vízöntőbe lép.

Ez nagyon fontos és meghatározó bolygóváltás lesz, mert utoljára a Plútó 2008-ban váltott csillagjegyet, tehát egy új 15 éves ciklus kezd megmutatkozni, de erről később külön írok majd. És itt még mindig nincs vége a márciusi csillagdalnak mert 25- én a Kosok és a Skorpiók uralkodóbolygója a Mars érkezik meg a Rákba, ez a Skorpiókat erősen érint majd.

Az idei Kos hónap a sok megújuló és kezdeményező energia mellett azt is kéri tőlünk, hogy rakjunk rendet a saját házunk táján. Egyensúlyba kell hoznunk, amíg a Nap a Kosban jár az aktív és passzív megújuló törekvéseinket. Magyarán, legalább annyi időt kell szánnunk az önvizsgálatra és a saját lelkünk és környezetük megújítására, mint amennyit kifelé megélünk és ventilálunk. Ez olyan szituációkban ölthet formát a hétköznapokban, hogy egyik nap nyüzsögni vágyunk, másik nap pedig szívünk szerint még a telefonunkat is kikapcsolnánk.

Hatékonyan és tudatosan érdemes az aktivitásunkkal együttműködni, mert ellenkező esetben vitás vagy sérülékeny helyzetekbe keveredhetünk. Akár épp kifelé áradó, vagy magányosan tevékeny napunk van, a jelszó, itt és most a jelenben tessék lenni! A pillanat hevében irányított tudatossággal vidd végig a hónapod, míg a Nap a Kosban jár, így lehetsz a leghatékonyabb és legeredményesebb.

 

A Kos Nap napjaira a dōTERRA 100% – os tisztaságú, esszenciális illóolajai közül a dōTERRA citrom olajat ajánlom nektek.

 

Egy csepp, több nem kell és azonnal megérkeztetlek a jelenbe! Az itt és most-ba, a jelen pillanatba, a pillanat jelenébe. A zsigereid legmélyén indítom el benned az ösztönös változást, nem tehetsz ellene semmit, így vagy kódolva, az életösztön a legerősebb benned és ahhoz, hogy életben tudj maradni a jelen pillanatot kell 100% -ban megélned.

Minden olyan gondolat és impulzus, ami eltereli a figyelmed a múltba vagy a jövőbe, helyet nyit a kibillenésnek a sérüléseknek a depressziónak vagy a frusztrációnak. Ezeket a helyzeteket kezelem én azzal a csodával és életörömmel, amit a Nap sugarai által magamba gyűjtöttem. A molekuláimba ott rezeg a képesség, hogy veled érintkezve azonnali örömmel reagálj rám, s ezáltal mindarra, ami itt és most jelen van az életedben és örülhetsz neki, csak a rohanásban elmosódott fókuszáltságod miatt talán észre sem veszed. Egyetlen dolgod van, kérlek hagyd, hogy hassak, hogy védjelek, hogy élesíthessem a jelened életképét.