Indul a Halak havi horoszkóp

A határtalanság, a keret nélküliség, az én határok elmosódása, és a „paraszt logika” hiánya, a káosz és téboly első lépcsőfoka.  

A Halak, a változó minőségű, víz elemi energiát testesíti meg a Mindenségben. Képzeld el magad az óceán közepén, egy kis csónakban, amikor már tudatosítod magadban, hogy nincs esélyed irányítani a dolgok kimenetelét körülötted, nincs befolyásod semmire, csak a sodródás és a passzív elszenvedés az, ami egy száraz part felé sodorhat téged. Vagy minden véget ér és lezárul, vagy a Mindenséggel való egyéolvadással egy új élet kezdődik, vagy az újjászületéssel, vagy a partra sodródással. Ez a Halak alap attitűdje, ők a zodiákus mártírjai. (bocsi Halak, akinek nem inge, nem öltözködik!)

Idén, a Halak hónap nagyon sok – sőt – túl sok együttérző energiát tartogat. A Halak mindkét uralkodóbolygója, a Jupiter és a Neptunusz is a saját jegyében, a Halakban halad, ezért logikusan azt mondhatnánk, hogy milyen csodálatos energetikájú hónap elé nézünk.

DE, mint ahogy azt feljebb kifejtettem, a Halak leggyengébb pontja az, hogy az empátiát nehezen tudják megkülönböztetni az azonosulástól. Mindig azzal szoktam példálózni, ha erős Halak energetikájú vendég ül velem szemben, és épp az empátia kontra azonosulás témájával küzd, hogy, ha lát egy embert a vízben fuldokolni, mivel tud vajon hatékonyabban segíteni, azzal, ha annyira együtt érez vele, hogy ő is a vízbe veti magát úszás tudás híján, és együtt lépnek át csurom vizesen a mennyországba? Vagy, ha konstatálja, mekkora córeszban van a fuldokló és azonnal segítséget hív. Ezt a képi hasonlatot tudom erre a hónapra útravalóul adni mindnyájunknak.

Azzal, hogy a Halak mindkét uralkodó bolygója (a Jupiter, és a Neptunusz is) „otthon” van, és még a Nap is bekerül ebbe az álomvilágoktól tarkított, határok nélküli „végtelenségverzumba”, nem csak a Halak, hanem mindenki életében előbb kerül porondra a túlzott empátia, az áldozatiság, az eltévedés, az illúzió, a hazugságok, az önáltatás, mint az ész érvek, a logika, és az egészséges önvédelem.

Természetesen mindennek van másik oldala is. Ebben az esetben, a Halak – Nap segítségével megvilágított, a Jupiter által felnagyított Neptunuszi energiák a tudatos, és spirituális életet élők számára, akik gyakorlottan szét tudják választani az ego és a felső én hangját, a legtisztább információk áramlását ígéri a Halak hava.

Ők, az évek óta húzódó kérdéseikkel vagy feladataikkal kapcsolatban tiszta sugallatokat, látomásokat, „spiri nyelven” tiszta infók dömpingjét fogják tudni lecsatornázni. Igen, mondhatjuk, hogy totál spiri hónap előtt állunk, de ezzel a kijelentésemmel együtt, a másik kedvenc mondásomat csúsztatnám azonnal a zsebetekbe útravalóul, mégpedig azt hogy:

Azért mert spirik vagyunk, ne legyünk hülyék!

Ezt is rengetegszer szoktam mondani saját magamnak és a vendégeimnek is, amikor épp beszippantani készül minket a nagy spirituális csodavákuum. Szóval az ép eszünket, az egónkat, a logikánkat nem véletlenül kaptuk ebbe a 3D-s világba, használjuk jókor, jó helyen, a legjobb jó szerint.

Mindebbe a határ nélküliséggel teli hónapba azért nagyon karakteres beleszólása lesz a Merkúr -Szaturnusz együttállásnak a Vízöntőben, a  Plútó- Mars- Vénusz együttállásnak a Bakban, majd a Vénusz -Mars együttállásnak a Vízöntőben, de ezekről majd aktuálisan márciusban igyekszem írni.

Az itt leírtak általános és tájékoztató jellegű információk, a Te születési képletedre, mindig egyedi hatással érvényes az aktuális égi állás. Ha szeretnél egyéni konzultációra bejelentkezni, keress bátran, szeretettel várlak!