fbpx

A szeretetmező egy pozitív, erőteljes energia, amely lehetővé teszi az élet legnagyobb szellemi és anyagi megnyilvánulását és felismerését.

Minél tudatosabban foglalkozunk a Szeretet és a szerelem területével, annál nagyobbak lesznek ezek a megnyilvánulások és felismerések.

A szeretmező ereje

Energetikai mezők vesznek körül bennünket, amelyeket boldogan sikerül hasznosítanunk vagy öntudatlanul elfogadnunk. A gravitáció működik. Az elektromágnesesség működik. A kvantumelektrodinamika, amely lényegében a fény és az anyag mágikus kölcsönhatását írja le, valószínűleg a történelem legsikeresebb tudományos elmélete a matematikai valószínűség szempontjából. És ez a térelmélet nyelve, amely a legjobban leírja, hogyan működik a szeretet mélyreható jelensége.

Ugyanúgy, ahogy az energetikai mezőket megbízhatóan írjuk le, a rendszerek és a terminológia felhasználható a Szeretet mint mező megbízható leírására, legyen szó részecskékről, egy rendszer teljes energiájáról, a kinetikus vagy potenciális energiáról egy mezőben amelyet a szeretet esetében végtelennek ismerünk. A szeretet misztikusabb, transzperszonális jellemzőit tekintve, amelyeket a „nem lokalitás” és az „összefonódás” jellemez, megbízhatóan megfigyelhető kölcsönhatások a kvantummezőben.

Valójában azt is mondhatnánk, hogy a szeretet „hiperdimenzióban” létezik, egy élő, egyesítő erőtérben, amelyből az Élet legszebb aspektusai spontán módon materializálódhatnak. Ha egy elkötelezett megfigyelő szemtanúja lesz, a tudat katalizálja két részecske bensőséges összefonódásával -nevezzük őket „szerelmeseknek” – még akkor is, ha kilométerekre vannak egymástól.

 

“Ahol szeretet van ott élet is van.”

Mahatma Gandhi

 

De elég a kvázi tudományos mumusból, beszéljünk a Szeretet és a Szerelem erejének bizonyítékairól… beszéljünk arról, mire képes a szerelem.

 

Bizonyíték a szeretetmező félelmetes erejére

Amikor a Szeretet bőséges és töretlen – akadályok és korlátok nélkül – akkor nagyon jó dolgok történnek. Az emberek együttérzően viselkednek, és megfelelő, intelligens cselekedeteket visznek véghez. (nagy kinetikus energia). Az emberek segítik egymást elképesztően csodálatos és jótékony dolgok megalkotásában (nagy potenciális energia). Közös külső természetükről gondoskodnak; és belső természetüket táplálják, ahogy a művészet és a szépség virágzik.

Amikor a Szeretet kompromittálódik, akadályozzák vagy sehol sem található, hirtelen elképzelhetővé válik minden manipuláció, kizsákmányolás és pusztítás. Az emberi természet ezen önző és kizsákmányoló részei nélkül, amelyek oly sok problémát okoznak a bolygónak és lakóinak – amelyeket a szeretetmezőtől való elszakadás okoz –, csak a gyönyörű áramlás, a fajok közötti támogatás és az élet legigazabb formájának csodálatos együttléte lenne.

 

A Szeretetmező félelmetes ereje

 

A szeretetmező bősége

Amikor a szeretetet egy meghatározott energiamezőként fogjuk fel, feltehetjük a kérdést: Mi ez a dolog, amit szeretetnek hívnak? Mi az ereje és mik a korlátai? Mit tud valójában? Úgy tűnik, senkinek sem jelent igazi problémát a szeretet abszolút és mindenre kiterjedő aspektusainak felismerése.

 

Mi a szeretet? Mit tehet a szeretet?

  1. A szeretet az a céltudatos erő, amely életünk minden mélyen beteljesítő pozitív élményét, valóban inspirált érdeklődését és a valódi érték és szépség legőszintébb megnyilvánulásait élteti.
  2. A szeretet a teremtés és kommunikáció örök, transzdimenzionális kvantummezeje, amelyből az élet minden formája kibontakozik és csatlakozik. A szeretet apró megnyilvánulásai teremtettek bennünket, de a legnagyobb teremtési és kommunikációs lehetőségünk azon múlik, hogy képesek vagyunk-e a lehető legtöbb szeretetet csatornázni.
  3. A Szeretet által biztosított irány határozottan a legvilágosabb, legegyszerűbb megoldást mutatja be a tudati szféránkon belül valaha elkövetett minden rossz irányultságú betegségre és sérülésre. Minden problémára – szeretettel megközelítve – megtaláljuk a megfelelő megoldást, minden szeretettel kezelt sérülés spontán (néha csodás) gyógyulást talál.

 

A Szeretetmező félelmetes ereje

 

 

A szeretetmezőben alakul ki minden, ami jó

Rupert Sheldrake morfikus rezonancia elmélete szerint a szeretetmező egy biológiai, fejlődési és evolúciós természetű „szervező mező”; a hasznosság, az egészség és a szépség mintáit “kényszeríti” világunk anyagi és fogalmi kifejezéseire. Ennek eredményeként világosan láthatjuk, hogy a körülöttünk lévő életformákon keresztül fejeződik ki. Ez a legnyilvánvalóbb a Természetben, ahol a céltudatos kreatív rend mintái újra és újra megismétlődnek, ami páratlan szépséget és csodálatosan határtalan megnyilvánulást eredményez.

Az emberi megnyilvánulási formákban a szeretetnek könnyen szemtanúi lehetünk például az építészetben, ahol az emberi egót kifejező struktúrák hidegek, megfélemlítőek, míg a szeretet által kialakított, gyakran kézzel készített szerkezetek a természet ellenálló, megújuló energiaforrásaiból készülnek, és olyan tulajdonságokat kínálnak az emberek számára, amelyekben élhetnek, és megoszthatják egymással.

Mindenki tudja, hogy a szeretet a legízletesebb, legegészségesebb étel legfontosabb összetevője. A szeretet mindig ízeket és megelégedést áraszt az egyszerű, gondosan elkészített ételeken keresztül, amelyek hozzávalóit az otthon közelében szerzik be. A formák nyilvánvalóak – minél közelebb van a természethez, annál jobb. Ez nem jelenti azt, hogy minden előre elkészített vagy csomagolt étel nem szerethető, inkább egy evolúciós, intuitív tendencia az egyszerű természetes tartalom felé – távol mindentől, ami a természeti rendszerek manipulálásának vagy kizsákmányolásának az eredménye, egyszerűen azért, mert az nem a szeretet.

Ezt az „érzéken kívüli” felfogást megérintve könnyen láthatjuk a szeretetet, ahogyan a művészeten, az orvostudományon és a gyógyító módszereken, a filozófián keresztül és nyilvánvalóan minden személyes kapcsolatunkban a családdal, barátokkal, háziállatokkal… és még teljesen idegenekkel is kifejeződik. Minden virágzik ezen a területen, a területen kívül viszont szenved.

 

Felismerni a szeretetmezőt

Miért olyan fontos felismerni a Szeretetet olyan mezőként, amellyel kapcsolatba léphetünk, és követni ezt a pozitív mögöttes erőt, amely mindenen keresztül áramlik? Mert ez a világunk egy nagyon összetett problémahalmaz elé állít bennünket, amelyeket nem lesz könnyű rekonstruálni vagy javítani anélkül, hogy ne látnánk, hogyan és hol kezdjünk hozzá. Ezekben a kritikus pillanatokban, amikor útmutatást kérünk, a Szeretetmező folyamatosan megmutatja nekünk a megfelelő utat, amelyet követnünk kell.

Kövesd ezeket a külső formákat és intuitív inspirációkat – a szeretet által teremtett bizonyítékokat minden döntésedben: abban, hogy hol élsz és hova mész, mit eszel és viselsz, milyen művészetben és szórakozásban veszel részt, és hogy kivel szövetkezel és hogyan viselkedsz. Nyisd meg szívedet a Szeretet pozitív, dimenziókon kívüli erőként való felfogására, és egyszerűsítsd le az életedet e legmegnyugtatóbb szellemiség körül – és ahol hiányzik a szeretet a körülötted lévő formákban, add meg magad, vagy ami még jobb, kérj segítsen annak ellátásában.

Pin It on Pinterest