fbpx
Tudományos bizonyítékokat keresnek a tisztánlátásra

Tudományos bizonyítékokat keresnek a tisztánlátásra

Szerző: nov 9, 2021TÁGULT TUDATOSSÁG0 hozzászólás

Egy új tanulmány arra törekszik, hogy tudományosan bizonyítsa azt a képességet, amellyel mindannyian születünk, a tisztánlátást.

A tisztánlátást, vagyis a fizikai látáson túli észlelési képességet szinte minden kultúrában dokumentálták. Pedig ettől, mint más pszichikai képességtől, gyakran féltek, félreértették és kételkedtek benne. Manapság a kiterjesztett észlelés iránti egyre növekvő érdeklődés motiválta a kutatókat a jelenség tudományos tanulmányozására.

Helané Wahbeh ND, MCR, a Noetic Sciences Institue (IONS) kutatási igazgatója szigorú tudományos tanulmányok révén vizsgálja a transzcendens emberi tapasztalatokat. Dr. Wahbeh és csapata nemrégiben tanulmányt készített a tisztánlátásról.

“A tisztánlátás nagyon ősi kifejezés, régóta használják, és kifejezetten” tiszta látást “jelent, de valójában ez a kiterjesztett adottság arról szól, hogy képesek vagyunk a fizikai látásunkon túl is érzékelni” – mondta Dr. Wabeh. „Ez külömböző módon jelenik meg az embereknél, egyesek valóban látnak színeket,más lényeket, akiknek nincs fizikai testük, mások konkrét képeket látnak az elméjükben. Tehát információt vagy látomást kaphatnak más emberekről, olyan dolgokról, amelyek körülöttük vannak, és amelyeket a hagyományos öt érzékszervükkel nem tudnának észlelni.”

Cyndi Dale energiagyógyító és érző, aki egész élete során tapasztalt tisztánlátó képességeket:

„Tehát sok -sok különböző módon lehet valaki tisztánlátó” – mondta Dale. „Az egyik módja éjszaka, néha álmokban, néha színesben vagy fekete -fehérben láthatunk képeket. Vannak, akik álmukban látnak képeket, eseményeket, akár egy filmet. Néha a beérkező képek futurisztikusak, a jövőben bekövetkező eseményekről szólnak, vagy valami olyan dologról, ami megtörténhet, de el lehet kerülni, ha halgatunk az útmutatásra. Sokszor azt tapasztalom, hogy a látomások a történelemi eseményről, bizonyos szituációkról szólnak, vagy pszichológiai jellegűek. Tisztánlátónak lenni bonyolult, mert nem csak az információ fogadásáról van szó, hanem arról is, hogyan dolgozza fel, értelmezi a látó a képeket? ”

Míg sok tisztánlátó megtapasztalta ezeket a képességeit születésétől fogva, sokan vannak, akik kifejlesztették ezt a képességet, ami felveti a kérdést: Mindenki tisztánlátó?

„Mindenkinek van kapacitása arra, hogy információt és energiát kapjon az időn és a téren túlról? Igen, úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan a képessége erre, és mégis egyedi módon jelenik meg számukra ” – mondta Dr. Wahbeh.

A tisztánlátás használatát ellenőrizhető információk megszerzésével többször is bizonyították a távolba látás és a gyógyító energiák formájában. Az IONS közelmúltbeli tanulmánya az első, amelynek célja annak ellenőrzése, hogy a tisztánlátók képesek-e pontosan érzékelni, hogy mi történik egy energiagyógyászati ​​foglalkozás során.

Ez egy korábbi tanulmány folytatása, amelyet az IONS egy látnok részvételével végzett, és ígéretes eredményeket hozott. Mivel ez a kísérlet több látnok bevonásával zajlott, a kutatók remélik, hogy az eredmények nem csak a tisztánlátás gyakorlatát igazolják, hanem rávilágítanak az energiagyógyászat működésére is.

„Ezek a reiki mesterek 30 perces foglalkozásokat tartottak olyan embereknek, akik különböző egészségügyi állapotban voltak, és ezen a területen hat tisztánlátó volt, akik figyelte az üléseket”-mondta Dr. Wabheh. „Az elsődleges kutatási kérdés a következő: Mik azok a tapasztalatok, melyeket a hat tisztánlátó megélt, tapasztalt, amit az egyes ülések során megfigyeltek? Hipotézisünk szerint sok közös észlelés lesz a tapasztalatokban, és ezáltal megerősítik a tisztánlátó tapasztalatait. ”

A kutatók most fejezték be az adatgyűjtést, és dolgoznak az eredményeken. Ebben a tanulmányban és az IONS-ban tervezett kutatásban a cél nemcsak a tisztánlátás képességének igazolása, hanem működésének megértése is.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

0 hozzászólás

Trackbacks/Pingbacks

  1. Objektív spiritualitás » Spirituális Tudatosság - […] Hozzáférés a hatodik érzékhez […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

A Spirituális tudatosság oldal azért jött létre, hogy útmutást és információt adjon azok részére, akik a tudatosságot választják.

Sándor Zsuzsi

Sándor Zsuzsi asztrológus

Asztrológus, Numerológus, Holisztikus segítő
Telefon: +36 30 581 00 59
Email: energiamezostudio@gmail.com

Bene Andi

Bene Andi

Újságíró, Life Coach
email: lelekszimfonia@gmail.com

Prof.hc.dr. Varga Tamás Miron

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

Pszichológus, Parapszichológus,
Transzperszonális coach
E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

Ötvös Hajnalka

Ötvös Hajnalka

Tisztánlátó, Halottlátó
E-mail: info@vilagokozt.hu

Pin It on Pinterest