A spirituális fürdő egyszerű és nagyon pihentető módja annak, hogy megtisztítsd az aurádat a negatív energiáktól.

 

Az aurád és a személyes energiád rendszeres tisztítása elengedhetetlen. Akár tudod, akár nem, kapcsolatba kerülsz különféle emberekkel és helyekkel, amelyek mindegyikének megvan a maga energiarezgése. Ezek az energiák nem mindig magas és pozitív rezgésűek. Így az energiameződ folyamatosan befogadja és eldobja a rezgéseket, a rezgések egy része (beleértve a saját gondolataidat, valamint a külső hatásokat) alacsony, és ha nem ellenőrzöd őket, akkor lefelé visznek.

Míg energiatestünk folyamatosan átalakítja önmagát, hogy energiánk újra harmóniába kerüljön, a negatív energiák idővel felhalmozódhatnak.

Mi az a spirituális fürdő?

A spirituális fürdőzés egy nagyszerű rituálé, amely ötvözi a test és a szellem megtisztítását. Amikor elmerülsz egy rituális fürdőben, részt veszel egy beavatásban, mely abban segít, hogy a lelked megnyíljon.

A spirituális fürdőzés megtisztít a fizikai és a negatív szellemi szennyeződéstől, ezáltal megtisztítja a testet és az aurát is. Ez azt jelzi, hogy hajlandó vagy meghallgatni aFelsőbb Énedet, és elkezdesz bízni valamiben, ami a racionális elméden kívül esik. Azt jelenti, hogy nyitott vagy arra, hogy megkérd az univerzumot, alakítsa át azt, amit szerinted meg kell változtatni magadban.

A spirituális fürdő az ember lelki megtisztítását és védelmét szolgálja, ezért különbözik a szokásos fürdőtől, amit minden nap elvégzel. A hatás maximalizálása érdekében nagyon konkrét utasításokat kell követni. Ezen utasítások között nem szerepel a szappan, a sampon vagy a fürdőolaj. Ha belépsz a vízbe, lelki élménybe lesz részed, ezért fontos megkülönböztetni a rendszeres fürdést a spirituális fürdőtől.

A spirituális fürdő előnyei

A rituális fürdőzés nagy hatással lehet a testi közérzetre is.  

  • A bőr az elimináció szerve, és a sósvízben áztatás méreganyagokat és nehézfémeket von el a szövetekből.
  • A testednek szükséges nélkülözhetetlen nyomelemek a bőrön keresztül felszívódnak, hogy javítsák az egészségedet
  • A bőrbetegségek elkerülhetők, mivel baktériumok és egyéb maradványok is távoznak a bőrből, így a bőr friss és fiatalabb lesz
  • A sósvizes fürdő segíthet az izomfájdalmak, valamint az ízületi fájdalmak enyhítésében
  • Fokozza a vérkeringést

Egyéb fontos megjegyzés: a spirituális fürdőt elég havonta egyszer alkalmazni, mivel a hatása nagyon erős. A legjobb eredmény elérése érdekében telihold közelében lévő pénteken ajánlott kipróbálni.

 

3 spirituális fürdő

Először gondosan tisztítsd meg a kádat. A rituális fürdő megkezdése előtt zuhanyozz le. Ezután tisztítsd magadat pozitív energiával a következő módszerekkel.

 

1 Sósvizes fürdő

Semmi sem pihentetőbb, mint egy kellemes, forró fürdő, sós víz hozzáadásával. Azt mondják, hogy a Holt-tengeren való lebegés jót tesz a bőrnek, mert a magas sótartalom segít helyrehozni a sérült sejteket, serkenti a véráramlást és általános méregtelenítést biztosít. A fürdősók, például az Epsom-sók is választhatók, mivel ezek más ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek a bőr javára szolgálnak, például magnézium-kálium.

spirituális fürdőGyőződj meg róla, hogy legalább egy órán keresztül nem zavar senki. Opcionális: gyújts gyertyákat, füstölőt, vagy hallgass pihentető zenét.   Töltsd fel fürdőkádat meleg vízzel, de ne legyen túl forró. A szint rajtad múlik. Adj hozzá 2-3 maréknyi sót.

Használj jó minőségű feldolgozatlan sót, például finomítatlan tengeri sót vagy himalája sót. Ne használd a szokásos konyhasót, mivel csomósodásgátló anyagokat tartalmaz, és finomításra került, ami eltávolítja a hasznos ásványi anyagokat. Választható: Adj hozzá néhány csepp tiszta illóolajat aromaterápiás célokra. A levendula jó választás, mivel segít ellazulni, és általában biztonságos a használata.

Áztasd magadat körülbelül 20-30 percig azzal a szándékkal, hogy elengedsz minden negatívumot. Imádkozhatsz is minden olyan energia felszabadításáért, amelyet már nem szeretnél továbbvinni, vagy amely nem a legfelsőbb jót szolgálja. Szellemi támogatást is kérhetsz a spirituális rezgés emeléséhez. A legjobb eredmény elérése érdekében hagyd, hogy a levegőn száradjon meg a tested, amikor kilépsz a fürdőből. Ha erre nincs lehetőség, körbe tekerheted magad törölközővel, vagy felvehetsz egy köntöst, de ne töröközz meg. Ha lehetséges, 24 órán belül ne menj újra fürödni vagy tusolni.

Ha úgy érzed, nagyon nagy szükséged van a sós vizes fürdőre, akkor is hetente legfeljebb egyszer szabad ismételni. Ahogy korábban írtam, a havonta egyszeri alkalom tökéletes és elegendő. A lépések végrehajtásával nemcsak a lelkedből tudod eltávolítani a negatív energiákat, hanem a fizikai testedből is a méreganyagokat.

2 Természetes óceáni fürdő

Nagyszerű lehetőség, ha sós víz közelében laksz, vagy ott nyaralsz. Az időtlen óceán elképesztő gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Ha valaha is volt alkalmad a tengerben úszni, akkor tudod, milyen felfrissülve és csodálatosan érzed magadat utána. Ennek oka a tengervíz auratisztító tulajdonsága.

 

3 Szódabikarbóna

A fürdőzés szódabikarbóna felhasználásával szintén megtisztítja az aurát. Csak ugyanazt a módszert használd, mint a fenti sósvizes fürdőnél. 

 

Egyéb tisztító szertartások

spirituális fürdőSzámos más tisztító rituálé van, amelyet kombinálhatsz a spirituális fürdővel vagy külön is elvégezheted. Ezek  a szertartások megtisztítanak a negatív energiától, miközben fokozzák a pozitivitást, a jó szerencsét, a lelki harmóniát.

 

Tisztítás füsttel

Mielőtt elkezdenéd a lelki fürdőt, füstöld be a fürdőszobát – nemcsak megtisztítja a teret, hanem kellemes, hosszan tartó aromát is hagy maga után, hogy élvezhesd a kádban tartózkodását.

A füst általában elpusztítja a baktériumokat és megtisztítja a helységet. A zsályát általában tisztító ceremónián használják, de használhatsz palo santo-t, illóolajokat vagy bármilyen más tisztító gyógynövényt is a rituálé megtartásához. A füsttel való tisztulás főleg újhold idején hatásos.

 

Tisztítás kristályokkal

Az olyan kristályok, mint az ametiszt, a tiszta kvarc és a szelenit, nagy támogatók a tisztító szertartásokhoz. A kristályok valójában olyan elektromágneses tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek bizonyos energiákat vonzanak. Vedd körül magadat kristályokkal az otthonodban, hogy kivonják a negatív energiákat és valami pozitívvá alakítsák át.

Számos módon tisztíthatod az aurádat spirituális fürdőkkel, valamint számos módon javíthatod azt a teret, amelyben élsz. Ne feledd, hogy ez a folyamat az öngondoskodásról, az önszeretetről és a felsőbb szellem tiszteletéről szól. Ha időt szánsz a negatív energiák tisztítására, észre fogod venni, hogy lelkileg sokkal stabilabb és kiegyensúlyozottabb leszel.