Sziasztok Csillagok!

 

A napokban, természetesen én is megkaptam a kérdést többetektől, hogy mi lesz most?

 

Konkrétan? Nem tudom! Senki sem tudja, még akiknek tudni kéne, azok se tudják.

Egy dolgot viszont biztosan tudok, ezt kommunikálom is folyamatosan és örülök, hogy kezd megérkezni azokhoz is, akik eddig nem tudták meghallani, vagy nem akarták meghallani valami miatt.

 

2020 márciusában valami megváltozott a világban, végérvényesen és visszavonhatatlanul!

 

2020 tavasza óta, mindenkinek aki arról faggatott, hogy mikor lesz már vége a vírushelyzetnek, és mikor lesz már olyan világ mint előtte volt, egyértelműen mondtam, és folyamatosan mondom, hogy olyan már nem lesz!

Arról is beszéltem, és beszélek folyamatosan, hogy bekerültünk egy állandó, és hirtelen változásokkal teli időszakba, és, hogy csak a rugalmasság, a rugalmas hozzáállás a jelenhez az, ami a legtöbbet tudja segíteni.

2021-ben írtam, mondtam, hogy hullámzó módon, de átmeneti könnyebbség, várható. Azt is kihangsúlyoztam, hogy átmeneti, és, hogy 2022 valószínű, hogy 2020 nagy testvére lesz. Nagyon megvoltam lepődve, amikor év elején olyan kinyilatkoztatásokat olvastam, hogy a harmónia éve, meg a béke éve, stb..stb.. Szinte kivétel nélkül, minden posztomban írom, hogy légy nyitott a változásra és a lehető legrugalmasabban alkalmazkodj a pillanathoz. Ezt azért írom, mert jelenleg, tényleg ez az egyetlen „megoldóképlet” az életre. Elmúlt az ötéves tervek ideje, de már a Q1, Q2, Q3, Q4, negyedéves ciklustervek sem igazán állják meg a  helyüket a világban.

Átalakulás van, nem egy-két év, hanem évek viszonylatában. Olyan átalakulások, amikre nem lehet és nem is kell előre felkészülnünk. Alkalmazkodnunk és együtt élnünk kell ezekkel a változásokkal. Olyan átalakulások, amik még nem voltak az életünkben, és a digitalizáció miatt olyanok is, amik világtörténeti pillanatok lesznek. És amikor azt hisszük, hogy az egyik végére értünk, jön majd a következő és a következő, hosszú időn keresztül.

 

Nagyon sok nem várt és  kiszámíthatatlan fordulat előtt áll az emberiség, 2019-el egy korszak lezárult, vége!

 

Pont úgy, mint Magyarországon az 1989-1990 -es rendszerváltás idején. Direkt fogalmazok most egy kicsit erőteljesebben, hogy ébredjen aki eddig csak a szemeit dörzsölgette! Ha tetszik, ha nem, ez van jelen az Energiamezőben.

Tanít minket a történelem a szemléletmód váltásra!

Alapvető emberi hiba, (tisztelet a kivételnek) hogy mindig azon nyünnyög az ember,  milyen jó volt, milyen jó volt régen, milyen jó volt akkor, milyen jó volt……! Értem, és vajon akkor, abban a pillanatban, tudta értékelni azt a jót? Valószínűsítem, hogy nem, mert akkor most is tudna a jóra fókuszálni. Mert még most is rengeteg jóság, bőség, szeretet és áldás vesz minket körül.

„…Az emberiség történelme során, most élünk leghosszabban egy emberi életet, most vagyunk a leggazdagabbak és most élünk a legerőszakmentesebb korban…” (Nézzetek meg pár videót Rab Árpádtól)

A félelem, unalomig ismételt spiri közhely, de tényleg FÉL-ELEM. A félelem állandó stresszt eredményez, a stressz pedig az immunrendszer első számú ellensége. Válogasd meg a szavaid, figyeld a gondolataid, mert azzal teremted az életed! A gondolkodásod nem a világot változtatja meg, hanem azt, ahogy Te tudsz létezni a világban, és hosszú távon, ez tudja a világot is formálni. Ez nem azt jelenti, hogy hazudj magadnak egy nem létező, más valóságot, ez azt jelenti, hogy tudatosítsd magadban a jelen helyzetet és vedd ki belőle azt ami jó, ami szép, amiben az élet, a szeretet és a bizalom életben tud maradni és fejlődni tud. BIZ-ALOM, a bizakodás az alomban tud növekedni, fejlődni.

Béke van, hangsúlyozom, nálunk, és a világ számos más helyén is, most béke van! Lehetne esetleg ezért hálát adni, hogy mekkora áldás, hogy nálunk most béke van, amellett, hogy tudatosítod azt, ami a szomszédban és világ szinten van. Bárhogy alakulhat a helyzet, erre fizikai, és személyes szinten nincs ráhatásod, az életedet nem tudod bebiztosítani sehol. (Nézzétek meg, a Ne nézz fel című filmet) Arra van ráhatásod, hogy a lehetőségeid szerint felkészülj a változásokra, minimális tartalékokkal, és egy érvényes útlevéllel, de leginkább azzal, hogy a jót, a szeretetet és a békességet erősíted magadban, mert most, itt és most, béke, bőség, és nyugalom van!

A napokban beszéltem egy kollégámmal, aki arról számolt be, hogy az egyik meditációjában látta, ahogy a világot, a meditáló emberek szeretet fénye, mint egy védőháló körül öleli, mi ez, ha nem maga a csoda és változásra való igény! Ezt a képet helyezd a szíved közepébe és kapcsolódj a szeretet energiáihoz, mert, itt és most béke van!