Kapcsolatok-párkapcsolatok tudatossága – Dr. Győry-Varga Tamás – Miron 2 napos szemináriuma

Hogyan építs tudatosan boldog és harmonikus kapcsolatokat?

A szemináriumon választ, megoldást kapsz erre! Egy új szemléletmódot, sok-sok sikeresen alkalmazható elméleti és gyakorlati tudást sajátíthatsz el!

Szeretnél harmonikus emberi kapcsolatokat kialakítani az élet minden területén?
Kíváncsi vagy a párkapcsolatok pszichológiájára, energetikai hátterére és hogy milyen erők tartanak életben egy kapcsolatot?
Párban élsz és szeretnél jobban, külső szemlélődőként is rálátni a kapcsolatotok működésére?
Szingli vagy és szeretnél a jövőben kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatot kialakítani?
Az átfogó elméleti alapokon túl, gyakorlati tudásra, új megközelítésre vágysz, amit azonnal alkalmazhatsz?

Felszínre szeretnéd hozni a tudatalatti sémákat, amik hátráltatnak a kapcsolódásaidban? Úgy érzed mindig ugyanazokba a hibákba esel és szeretnél végre új ismeretekkel, energetikai oldásokkal túljutni ezeken?

Miért válaszd a Kapcsolatok és a Párkapcsolatok tudatossága tanfolyamot?

A tanfolyam elmélete minden olyan témát és tudnivalót felölel, amit érdemes tudatosítani és alkalmazni a kapcsolatokban-párkapcsolatban.

A tanfolyam fontos gyakorlati módszerekkel segít magunkban „összerakni a képet”, kioldani a múlt elakadásait, rossz sémáinkon és korlátainkon túllépni.

Rengeteg oldás, oldódás és felszabadulás, nyitás és felismerés kíséri ezeket a szemináriumokat.

Az emberi élet egyik legmeghatározóbb területe a párkapcsolat boldog, harmonikus megélése, hisz ez minden más életterület sikerességéhez hozzájárul. Ezért ezzel a témával kiemelten foglalkozunk.

 

Kezdd el a saját utadat a boldog párkapcsolat felé még ma!

 • A pároknak segít kapcsolatuk mélyebb szintű megélésében. Segít megérteni párunkat és megismerni őt még alaposabban.
 • Szingliknek segít megérteni a múltat, elengedni az esetleges exeket, kioldani a félelmeket és kudarcokat. Így tudatosan felkészülhetünk az új szerelemre.
 • A tanfolyamon történő energetikai gyakorlatok segítenek az elakadsok feltárásában, a régi, hátráltató kapcsolati minták elengedésében.
 • Spirituális megközelítésben megismered, miért és hogyan alakulnak ki a  „Dharmikus” vagy „szellemi” kapcsolatok.
 • A szeminárium befejeztével egy egészen új dimenzió nyílik meg, amely által  magasabb szintre emelheted kapcsolataid!

 

Mire számíthatsz a tanfolyam elvégzése után?

 • A tanfolyamon elsajátított ismeretek segítségével könnyebb elmélyülni és a kapcsolat stabilizálásával azt boldogabbá tenni. Legyen szó akár párkapcsolatról, szülő-gyerek, testvéri, vagy más rokoni viszonyról, baráti, vagy akár munkatársi kapcsolatokról.
 • Tudatosabbá válsz, már könnyebben rálátsz a saját és társaid kapcsolati működésére, ezáltal meg tudod előzni a játszmákat, a „rossz” választásokat.
 • Megértve a múlt sémáit, az oldásokkal elengedve azokat, tudatos, kölcsönösen boldogító, minőségi kapcsolatokat alakíthatsz ki.
 • A kapcsolattaidban önmagaddal és partnereddel szemben is őszintévé válsz. Képes leszel a nyílt, empatikus kommunikációra, felvállalva vágyaidat, érzéseidet.
 • Egy új, eddig nem ismert dimenzió nyílik meg előtted!  Egy teljesebb, szabad és tudatos életet élhetsz, bízva a kapcsolatok  terén is az  intuitív megérzéseidben.

 

A kapcsolatok-párkapcsolatok tudatossága tanfolyam kétnapos. Az első napon elméleti alapokat sajátíthatsz el könnyen érthető módon, hogy felkészülten vágj bele a második napon sorra kerülő meditációkba és energetikai gyakorlatokba.

 

Hol és mikor lesz a tanfolyam, ki tartja az előadást?

 • Előadó: Dr. Győry -Varga Tamás Miron  
 • Helyszín: OKISZ SZÉKHÁZ 1146 Budapest, Thököly út 58-60.
 • Időpont: 2024. április 13-14., 10:00-18:00 óráig Terem nyitás: 09:00 órától