fbpx
Időutazás

Időutazás testelhagyással

Szerző: júl 28, 2021TÁGULT TUDATOSSÁG1 hozzászólás

Ha az emberi tudat elhagyhatja testünket, és olyan gyorsan száguldhat, mint a fénysebesség, vagy még gyorsabban, ahogy azt a gondolatformáknál látjuk, melyek azonnal elérik távoli célpontjaikat, akkor logikusan feltételezhetjük, hogy az emberi tudat képes az időutazásra.

Mivel a bennünket körbevevő elektromágneses energiával rendelkező fénylények keresztülhatolnak rajtunk, mint kiaknázatlan erők dinamói, így nekünk is van képességünk fénysebességgel, vagy még gyorsabban utazni…

Ezt a lehetőséget támasztják alá azok az igen komoly tanulmányok, amelyek a távolbalátás gyakorlatára vonatkoznak, és melyeket az amerikai hadsereg és a titkos szolgálat is felhasznál. Einstein meghatározása szerint az időutazás lehetséges, ha felgyorsulunk fénysebességre. De fontos figyelembe venni, hogy fizikai testként nem tudunk időutazást végrehajtani, csak energiatestként. Ha szétválasztjuk tudatosságunkat, mint tiszta energiát, hogy az itt és most fizikai létezésen túl utazhassunk, akkor felruházzuk magunkat a tudatosság pillanatnyi hatalmával. Nincs fizikai formánk.

Eljuthatunk egzotikus helyekre – talán az általunk ismert fizikai világon kívül is. Időutazásra is képesek vagyunk, csupán a gondolatunk erejével. A legtöbb ember soha nem gondolja, hogy ez valóban lehetséges, így nem tesznek utazást magasabb tudatosságukba. Nem látják lehetőségeiket, melyek ténylegesen határtalanok és végtelenek.

Legtöbb, kiterjesztett tudatosságunkban tett testen kívüli tapasztalásunk természetesen nem egzotikus helyekre visz el bennünket, mint amelyeket Rebezar Tarzs, Kirpal Singh sámánista lélekvándor látogatott meg, vagy más misztikusok, akik az itt és most létezésén túli egzotikus síkokat fedezték föl. Általában olyan helyeket látogatunk meg, melyeket jól ismerünk az éppen most folyó fizikai életünkben. Hasonlóképpen történik, mint amikor álmodunk és elhagyjuk a testünket. Akkor is olyan helyeket látogatunk meg, ahová személyes kötődésünk van tapasztalataink miatt. Ez az egyedüli létezés, az egyedüli valóság, amelynek legtöbben hinni tudnak. De sokkal több van.

Hová mennél? A legtöbb ember valószínűleg a múltban választana egy időt – talán a saját életében, amely most már reménytelenül elmúlt és megismételhetetlen. Végül is mindannyiunknak el kell ismernie, hogy önmagunk számára semmi sem fontosabb, mint önmagunk, beleértve személyes történetünket, életmintázatunkat, azt a csomagot, melyet magunkra vettünk a múlt folyamán, és azt is, hogy hogyan jutottunk el oda, ahol most vagyunk.

Sokan vitatkoznak azon, hogy a múltba való időutazás nem praktikus és ezért nem valószínű ebben a rendszerető univerzumban, amely azzal a gyakorlatias megközelítéssel rendelkezik, hogy ha megölnéd a saját nagyszüleidet, vagy másként változtatnád meg az események folyását, akkor hogyan juthatnál el abba a fizikai valóságba, amelyben most vagy. Ez a lehetőség teljesen valószínűtlen, ha figyelembe veszed azt, hogy az az energia, amely visszavisz téged az időben, az a saját tudatosságod, és nem a fizikai tested.

A tiszta energia tudatosságában nincs fizikai formád, amely fizikailag kapcsolatot teremthetne más időkeretben. Láthatatlan vagy kezek és lábak nélkül. Ha még képes is lennél gyakorlatok végzése után finom energia tested különböző rétegeivel kilépni a testedből, akkor is a testen kívüli tudatod láthatatlan lenne fizikai forma nélkül. Az éterikus test, az asztrál test, és a képmás feltételez egy formát, amely valamilyen módon hasonlít a fizikai formához, de a többiek nem látják (kivéve a legjobb tisztánlátókat, akik finomra hangolják a tudatosságukat az átlagos észlelés öt fizikai érzékelésén túlra).

 

időutazás

 

Az időutazás során megfigyelőként térsz vissza a múltba, vagy a múlt eseményeinek szemtanújaként. Ez már önmagában is különös éleslátással ajándékoz meg. A múltadban lévő pillanatok átnézésekor csupán némi elfogulatlanságot fogsz érezni, és némi távolságtartást. Ebből adódóan képes leszel nagy tudatossággal látni és megérteni azt, hogy az események és a múlt pillanatai milyen módon vezettek jelenlegi fizikai állapotodhoz. Az ember legnagyobb célját érheted el: megismerheted magad, fölfedheted az élet mintázatait és rájöhetsz, hogy a múltbeli események hogyan érintettek téged. Életcélodba is bepillanthatsz, mert elfogulatlanság nélkül, nagyobb tudatossággal kezded el szemlélni múltad mintázatait. Végül is ez a történet az, ami idáig juttatott, akárhol legyen is az az „itt”.

Talán most pont azon töprengsz, hogy honnét kellene tudnod, hogy hová is kellene visszatérned a múltba. Vizualizációval határozod meg, hogy hová és mikor mész vissza a múltadba, mielőtt belépsz a meditáció állapotába és a magasabb tudatosságba. Először azt vizualizáld, hogy hová és milyen időpontra akarsz visszamenni, és készíts magadnak egy képet arról, hogy mit akarsz magaddal vinni ebbe a meditációba. Ez a fókuszált szándék.

Amikor megtisztítottad az elmédet és lelki szemeid előtt csak fehérséget látsz, a kép, mint egy önmagadnak készített posthipnotikus javaslat, abban a pillanatban jelenik meg előtted, amikor belépsz a magasabb tudatosságba. Ez meglehetősen automatikusan történik meg. A vizualizált képet nem kell nagyon nagy részletességgel elképzelned, csak annyira, hogy megértsd!

Ha az időutazás során saját életed egy elmúlt, különleges pillanatát szeretnéd meglátogatni, akkor az még könnyebben fog menni. Karmikus vonzódásod van önmagad irányába, ami nagyon hasonlít az elektromágneses vonzáshoz. Gondolj csak bele, hogy egy mágnes milyen gyors. A múltban lévő személy, akit meglátogatsz, pontosan olyan, mint te. A tudatos gondolatod visszavisz téged másik önmagadhoz. Egy másodperc töredéke alatt összekapcsolódtok. Ha végiggondoljuk azt, hogy az idő meghajlik és nem egy egyenes kezdő-, közép-, és végponttal, akkor könnyű belátni, hogy a múltbeli te és jelenbeli te valóban egyidejűleg létezik, az evilági fizikai világ rögzített idején és terén kívül, amely a korlátozottság illúzióját kelti bennünk.

Használhatod magasabb tudatosságodat testelhagyásra és időutazásra. Olyan érdekes pillanatok felfedezésére, melyek nem a saját múltadban történtek. Megnézheted a keresztes hadjáratot, egy fontos koronázást, vagy akár a Wright testvérek első repülését. Csak vizualizáld, hogy hová és mikorra akarsz visszamenni. Nem leszel képes interakcióra, mert nem lesz fizikai tested. Azonban mint megfigyelő, egy nagyon mély tudatosságot fogsz kapni.

Amikor visszatérsz fizikai testedbe, pontosan fogsz emlékezni mindenre, amit láttál. Ha esetleg mégis nehézséget jelent számodra a múltban látott eseményekre való visszaemlékezés, segíthet, ha a lehető leggyorsabban leírod. Amikor leírtál minden emléket a találkozásról, feküdj le és meditálj el rajta. Tisztítsd meg az elmédet minden mástól és zárj ki minden külső zavaró körülményt. Vizualizáld ezeket az emlékeket, melyeket most kép formájában visszaidézel, és aztán vidd magaddal ezt a képet a meditációba, hogy megvizsgálhasd.

 

Forrás: Von Braschler – Az időutazás 7 titka

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

1 hozzászólás

  1. Szerényi Imre

    Az írást elovasva arra gondoltam hogy a hipnózisban az orvos visszavihet valakit saját életének bizonyos szituációiba. Ez is idoutazas?

    Az hogy a multba tortenelembe visszautazhatunk olyan eszközzel amely fenysebessegnel gyosabban halad megtekinhetunk olyan eseményeket amik megtortentek. Ez nem idoutazas. De a kiterjesztett valóság új eszközével ez megvalósulhat?. Szerintem nem .

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

A Spirituális tudatosság oldal azért jött létre, hogy útmutást és információt adjon azok részére, akik a tudatosságot választják.

Sándor Zsuzsi

Sándor Zsuzsi asztrológus

Asztrológus, Numerológus, Holisztikus segítő
Telefon: +36 30 581 00 59
Email: energiamezostudio@gmail.com

Bene Andi

Bene Andi

Újságíró, Life Coach
email: lelekszimfonia@gmail.com

Prof.hc.dr. Varga Tamás Miron

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

Pszichológus, Parapszichológus,
Transzperszonális coach
E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

Ötvös Hajnalka

Ötvös Hajnalka

Tisztánlátó, Halottlátó
E-mail: info@vilagokozt.hu

Pin It on Pinterest