Heti általános horoszkóp, hétfőtől vasárnapig: Kellemes, bizakodó hangulatban indul március első hete.

A telihold után járunk, tehát elengedésre fel! Hajrá, méregtelenítés, hajrá fogyókúra, hajrá tavaszi nagytakarítás és kertrendezés. A hét közepe a mélyebb rétegű érzelmi témákat feszegeti majd, de mivel az elengedés fázisában jár a Hold, ezért ez most az átfordulást is jelenti, akár úgy, hogy megoldottad a megoldanivalód, akár úgy, hogy képes leszel megrántani a vállad, és majd később újra foglalkozni velük. A hétvége jó hangulatot, baráti összejöveteleket és pezsgést ígér. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak, Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók.

 

KOS: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Hétfőn és kedden úgy érzed majd, mintha próbára akarná tenni az élet a türelmedet. Ha elfogadod, hogy egy dolognak több féle kimenetele is lehet, és vannak dolog, amik felett nincs módod az irányításra, könnyebb lesz ez a két nap. A hét közepén elveszed, ami jár neked nem sok beleszólása lesz a külvilágnak az akaratodba. Péntektől vasárnapig nagyon jó három nap elé nézel. Népszerű leszel, menj társaságba, vagy csinálj valami olyat ami nagyobb lendületet igényel.

 

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Na, még egy nagylevegő! Hétfő és kedd még feszült lesz, olyasmi érzés kerít majd hatalmába, hogy – Vajon mindent elintéztem? Szerdán úgy érzed majd mintha egy kellemes hűsítő tóba csobbannál, és végre el tudod engedni azt a megmagyarázhatatlan belső feszültséget, ami az elmúlt hónapban piszkálta a mindennapjaidat. A hétvégén kedved támad ünnepelni, enni-inni, és élvezni a Nap első sugarait. Pihenj, megterhelő időszak van mögötted.

 

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Hétfőn és kedden nagyon jól fogod tudni kifejezni magad, diplomatikusan és békésen indul a heted. Szerdától pedig begyújtod a szó rakétákat, vigyázz, kit és hogy találsz el velük. Jó dolog az őszinteség, ha nem jár együtt modortalan tapintatlansággal. A hétvégére annyi energiád lesz, hogy keress magadnak valami aktív tennivalót mert különben a környezeted sínyli meg a felpörgetett állapotodat.

 

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

A hét elején karrier témában várhatók finomhangolást igénylő, elkerülhetetlen változások. Jó fogod venni az ezzel kapcsolatos tennivalókat. Szerdán és csütörtökön mélyen nyugvó érzelmi témák kerülhetnek felszínre, itt az elengedés és megbocsájtás ideje. Tudom, hogy számodra az érzelmek dédelgetése jelenti a biztonság érzését, de néha üríteni kell azt a puttonyt, még neked is. A hétvégéd sűrűbb lesz, mint szeretnéd, vasárnapra kimerült leszel, szánj időt a pihenésre, bármilyen hosszú is a teendők listája.

 

OROSZLÁN: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Ha van vitás helyzet az életedben, a hét első két napján jól el fogod tudni simítani azt. Szokatlan békét érzel a lelkedben, add át magad neki, mert nem tart sokáig. Szerdán és csütörtökön fordul veled minden és olyan tettre és harcra kész állapotban leszel, mint a ki a mindenség parancsait várja készenléti állapotban. Péntektől vasárnapig, sütkérezni fogsz az elismerésekben és népszerűségben. Ha teheted menj társaságba, vagy tégy valami olyat, ami lelkesít téged.

 

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Hétfőn és kedden az ügyintéznivalókkal jól fogsz tudni haladni, a szavak és gondolatok is kiegyensúlyozott áramlással működnek benned. Jól fogsz tudni érvelni és közvetíteni. A hét közepén, valami megmagyarázhatatlan erő lesz úrrá rajtad, mintha az égiek extra energiával töltenének fel.  A hétvége alkalmas lehet az első tavaszi nagytakarításra, és azon se lepődj meg, ha sziporkázó ötletbörzeként ontod majd magadból, a jobbnál jobb terveket a teendőiddel kapcsolatban.

 

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

A heted olyan jól indul, hogy észre se veszed, és már szerdánál jársz. Szerdán némi egyensúly zavart érzékelhetsz, de csütörtöktől kapsz egy extra frissességet, ami most heteken át elkísér majd. Élj ezzel az időszakkal. Jó gondolatok, és magabiztos kommunikáció fog jellemezni és a törekvéseidet is jobban be fogod tudni célozni. A hétvégén agyára mehetsz másoknak a lelkes és optimista kirohanásaiddal.

 

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

A hét első napjain úgy érzed majd magad, mint egy sprinter, aki az utolsó tíz méteren még rákapcsol a teljesítményére. Sok mindent el fogsz tudni intézni, ne hagyd magad kibillenteni az egyensúlyodból. Csütörtöktől pedig számolj tízig, mielőtt beszélni kezdesz! Az amúgy is éles nyelved, most kap egy extra élezést és jobban fog vágni, mint egy professzionális sebészi szike. Hétvégére meglepően jó hangulat ígérkezik körülötted. Élvezd!

 

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Hétfő és kedden kellemesen érzed majd magad a bőrödben. Kedved támadhat egy baráti kávézáshoz, vagy valami délutáni kora esti szabadidős program is csalogatóan fog rád hatni. A hét közepén jussanak eszedbe a szavaim, nem olyan drámai a helyzet, mint amilyennek érzed! Péntekre már rendben leszel és nagyon jól fogod érezni magad egész hétvégén! Használd ki ezt a pár napot.

 

BAK: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

A hét elején késztetést érezhetsz, hogy döntést hozz, mert te, nagyon nehezen viseled a bizonytalan helyzeteket. Bármi legyen is a téma, jobban teszed, ha vársz szerdáig vele. A hét közepén jól haladsz majd a dolgaiddal, ezen a két napon tudsz majd a legjobban teljesíteni. Hétvégén, péntek, szombat, és vasárnap, ha valami nagyobb házkörüli, vagy alkotó projektbe kezdesz, azt meg is fogod tudni valósítani.

 

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

Sűrűnek érzed az életed? Jól érzed, mert most sűrű is nálad az energiaáramlás. Hogy mit tudsz tenni? Lazulj be egy kicsit! A hét elején, hagyd, billenjen minden arra, amerre billenni akar. A hét közepén, ha érzékeletlennek titulál, a környezeted ne lepődj meg, csak hagy, hogy eltejeljen ez a két nap. A hétvégén jó ötletek áraszthatnak el, és kedved támadhat valami spontán programhoz is.

 

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.03.01. – 2021.03.07.

A pityergősre sikerült hétvége után, jól indul a heted. Örülsz a tavaszias napoknak és valahogy azt érzed, hogy éled a remény. Szerdán és csütörtökön ne várt érzelmi fordulatok lephetnek meg, ezek még az elengedéssel kapcsolatos utórezgések, hagyd, had menjen. Péntektől, vasárnapig bármit is csinálsz, nagyon bizakodó s lelkes leszel a téma tekintetében,é s ez sokszor eredméynesebb hajtóerő tud lenni mint a következetes keménység.