Befelé forduló, az otthon melegére és biztonságára vágyó érzelmes hónap elé nézünk. Ha nem muszáj ebben a hónapban ne hozzunk nagy horderejű döntéseket lényegében semmilyen területen, mert a Halak hava az érzelmi kapcsolódásokról és a kapcsolatok érzelmi szintű rendezéséről szól.

A logika és a racionalitás piros lappal kiállítva pislog most a partszélről. Ha mégis döntéshelyzet elé kerülnénk jusson eszünkbe, hogy érzelmileg agyontöltött állapotban rezgünk a hétköznapokban. Ebből a hónapból akkor tudjuk kihozni a maximumot, ha minimumon pötyögünk. Odafigyelünk a családunkra, az otthonunkra, a közvetlen emberi kapcsolatainkra és ezekre a területekre visszük a legtöbb hétköznapi energiánkat.

A lelki és érzelmi szükségleteink kielégítése a legelső és legfontosabb feladatunk a Halak havában. Ne türelmetlenkedjünk érnek a dolgok, akkor is ha görcsölünk rajta, de még jobban, ha engedjük a maga útján fejlődni őket. Most a passzív szemlélődéssel tudjuk a legnagyobb eredményeket elérni. „A fű se nő gyorsabban attól, ha biztatják”, vagy valami ilyesmi.

Akkor leszünk jó áramlásban, ha a saját dolgainkkal foglalkozunk, mondhatnám, sepregessen mindenki ebben a hónapban a saját portáján. Szó szerint itt van az ideje az otthonunkkal kapcsolatos rendezkedéseknek, barkácsolásoknak, szereléseknek. Az alapok stabilizálása most a lényeg, és ha nem a praktikumok szintjén gondolkodunk, akkor a jóga, meditáció, önfejlesztés, olvasás az, amivel érdemes lesz foglalkoznunk.

Így vagy úgy, biztos, hogy elő fognak kerülni ebben a hónapban a párkapcsolati és baráti,  valamint az  emberi kapcsolatok csontvázai is a szekrényekből. Ami most kibukik az rendeződni tud majd akkor is, ha érzelmi emelkedéssel és akkor is, ha fájdalommal fog járni. Figyeljünk a kommunikációnkra, mert meglepő és megosztó őszinteséggel törhetnek fel belőlünk a gondolatok és a szavak, nehogy utólag kelljen vakarni a fejünket, hogy úgy gondoltam, de nem úgy mondtam, vagy úgy mondtam, de nem úgy gondoltam….stb..stb.

Ez az energia jobb esetben az elmélyült lelki és szellemi tevékenységeknek kedvez, magyarán, aki érdekelt benne és szereti, annak –  lelkizésre fel! De a zsigeri reakciókkal azért itt is csínján bánjunk. A felfokozott szellemi és mélyreható lelki energiáinkat inkább használjuk kötetlen tét nélküli beszélgetésekre, informálódásra, adatbegyűjtésre, a döntésekkel és nagy horderejű kijelentésekkel várjuk.

Ezzel a szellemi és érzelmi felfokozottsággal együtt fog járni a nagymértékű hangulatingadozás is. Még a legföldhözragadtabb lelkek is érzelmi túlfűtöttséget fognak tapasztalni, amíg a nap a Halakban időzik. Kiváló időtöltésnek ígérkezik most minden művészettel kapcsolatos program és minden olyan hely, ami a kreatív és érzelmi energiáinkra van hatással. Az alkotói tevékenységekből csodák tudnak születni most, bátran engedjük szabadon bennünk élő, szeretettel és szenvedéllyel alkotó érzelmi energiákat.

Akár valamilyen műalkotásról, akár „csak” egy otthoni főzésről van szó. Itt az ideje az élevezeteknek,  a szórakozásnak, flörtölésnek, kikapcsolódásnak, családi és baráti összejöveteleknek. Azok, akik párkapcsolatban élnek újra bele tudnak szerelmesedni a párjukba, az egyedülállóknak jó esélyük van most egy szenvedélyes ismerkedéssel kezdődő kapcsolódásra, a tilosban járók pedig, minden vasat magasabb hőfokon fognak égetni.

 

Nap a Halakban napjaira a dōTERRA 100% – os tisztaságú, esszenciális illóolajai közül a dōTERRA passion olajat ajánlom nektek.

A dōTERRA passion olaj lelki hatása, üzenete lelki szinten:

Készülj, mert nagy utazás előtt állunk, én már becsomagoltam! Nálam van az élettel teli derű, a kacér, már már pimaszul öntelt mosoly, az önbizalom, a kezdeményező energia. Az érzelmeid tudatosításához, megfogalmazásához és kimondásához szükséges belső tűz. Molekuláimban hordozom a lendületet, a csintalan könnyedséget, a huncut bujkálást, hogy ne tudj azonnal és teljesen megismerni.

Én vagyok a fahéj szórás a kapucsínóhab tetején, ízlés tekintetében megosztó, de figyelmen kívül nem hagyható. Nálam van az újdonság élvezettel teli varázsa, a bátorság, hogy az újat szenvedélyes ifjonti kíváncsisággal fogadd és hagyd, hogy hasson rád. Emlékeztetlek, hogy mennyire élvezetes az élet a megszokásokon túl. Emlékeztetlek, hogy a szeretet a szerelem a szenvedély bátor! Az életösztön a szenvedély ösztöne az ami földi létezésed kiinduló pontja, ünnepeld hát ezt a csodálatos rezgéstartományt, merd élni az örömenergiával teli passzióid, mert ezt senki nem fogja megtenni helyetted.