fbpx
Szia, ismersz egy jó asztrológust?

Szia, ismersz egy jó asztrológust?

Szerző: máj 18, 2022SZEMÉLYES FEJLŐDÉS0 hozzászólás

Biztos vagyok benne, hogy legalább egyszer már hallottad és/vagy feltetted ezt a kérdést az életed folyamán. De, milyen egy jó asztrológus?

 

Honnan lehet tudni, hogy jó asztrológussal ülsz szemben, hogy jó asztrológussal kapcsolódsz össze az online térben, az elkészített asztrológiai elemzésed, vagy az asztrológiai tanácsadás átbeszélésével kapcsolatban?

Jó asztrológusból is egyre több van hála istennek, mivel a spirituális és tudatos életmód a virágkorát éli, már nem perifériára szorított szakma jó asztrológusnak lenni. Tévhit, miszerint nehéz jó asztrológust találni. Fontosabbnak tartom, hogy légy vele tisztában, hogy mit, vagyis kit is keresel valójában és e szerint válaszd ki magadnak a számodra legjobb asztrológust. Az online tér nagy segítségedre lehet a kiválasztással kapcsolatban, mert könnyen és anonim módon utána tudsz nézni, a kiválasztott jelöltjeidnek.

A rossz hír, hogy nincs egy egységesített jellemrajz, ami alapján garantálni tudom neked a 100%-os jó választást. Az azonban biztos, hogy az ajánlás egy biztató kezdet. Azonban önmagában még az is kevés, ha valaki szent meggyőződéssel ajánl neked egy jó asztrológust, mert ahányan vagyunk annyiféleképp kommunikálunk, hallgatunk és értünk. Emiatt tartom fontosnak, hogy nézz utána az állítólagos jó asztrológus jelöltnek mielőtt bejelentkezel hozzá.

 

Olvassd el néhány bejegyzését, figyeld a kommunikációját, ha megszólítanak az írásai, ha szimpátiát kelt benned az online profilja, akkor már egy lépéssel közelebb kerültél, hogy megtaláld a számodra jó asztrológust.

 

Egyéb fontos és általános jellemzők, amiről tudhatod, hogy szakértő, jó asztrológussal vetted fel a kapcsolatot az asztrológiai születési képleted, az asztrológiai éves elemzésed, a gyermek horoszkóp, a párhoroszkópod elkészítésével, vagy asztrológiai konzultációval kapcsolatban. Egy jó asztrológus, csak és kizárólag pontosított születési képletből dolgozik. Ez egy fontos szakmai alapelv ahhoz, hogy az asztrológus a legtisztább képet alkothassa rólad, és a legpontosabb válaszokat tudja adni neked a kérdéseidre.

A pontosított születési képleted elkészítéséhez, több magánjellegű adatra és információra van szüksége az asztrológusnak. Természetesen nem a pin kódjaidra, és a jelszavaidra, hanem a hozzávetőleges születési órádra, a helyre, és néhány, napra pontos életeseményre az életedből, természetesen a születési év, hónap,nap megadása is elengedhetetlen. Ezek után, még egy igazán jó asztrológusnak is időre van szüksége, hogy a megadott adatok alapján előkészítse az elemezni kívánt képletet.

Több fajta asztrológiai irányzat létezik, nyugati asztrológia, karma asztrológia, védikus asztrológia, kínai asztrológia, ez a néhány tradicionális alap irányzat. De a trash, azaz szemét típusú ezo-spiri melléktermékek részeként természetesen számos olyan említésre se méltó névvel megáldott asztrológiai irányzat kapott szárnyra az elmúlt években, amitől a tradicionális jó asztrológusok, tikkelést kapnak. Ennek is érdemes utánanézned kicsit, hogy hol tanult, az az asztrológus, akihez épp bejelentkezni készülsz.

A jó asztrológusok között is különböző stílusú kollégák dolgoznak, pl: a megmondó asztrológus, a léleksimogató asztrológus, a szakmai nyelven beszélő asztrológus, a kérdező asztrológus, a pszichológus beállítottságú és/vagy végzettségű asztrológus, a teljesen spirituális beállítottságú asztrológus. Azt, hogy melyik típussal van dolgod, már az onlnie profilja általában nagyon karakteresen tükrözi. Bízom benne, hogy ez alapján az útmutató alapján, talán már könnyebben tudsz majd dönteni, ha választás elé kerülsz.

A másik fontos kérdés, hogy milyen egy jó asztrológiai elemzés, egy minőségi asztrológiai tanácsadás. Ennek megértéséhez írok egy közérthető, rövid magyarázatot arról, hogy hogyan épül fel és mit mutat meg egy asztrológiai születési képlet.

Egy asztrológiai képletet úgy képzelj el, mint egy tizenkét részre osztott forgó színpadot, amin az elemzett személy tizenkét életterületéről láthatunk előadásokat. Hogy melyik életterületek hangsúlyosabbak és feladattal telítettebbek, arról többek között a születés pillanatában, a tizenkét életterületen aktuálisan tartózkodó bolygók elhelyezkedése és a bolygók közötti, matematikailag meghatározott fényszögkapcsolatok minősége ad információt egy jó asztrológus számára.

 

Szia, ismersz egy jó asztrológust

 

Ezeken kívül még rengeteg más is górcső alá kerül az elemzés folyamán, ahogy egy színházban is a jegyárustól a büfén át, az öltöztetőkön, a kellékeseken keresztül az intézményigazgatóig mindenki a működés fontos része, de ezekbe a részletekbe most nem megyek bele, mert ha így tennék, az már az asztrológia tanfolyam fogalmát kezdené felölelni.

A tizenkét részre osztott forgószínpadot most helyettesítsd be gondolatban a 12 csillagképpel egymást követő sorrendben úgy mint, Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Halak, Vízöntő. Ezek a színpad részek az életterületeken zajló előadások címeit és az előadások tartalmát mutatják meg, az elemzett személy életéből. A „színészek” más néven, a bolygók, Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó, a születés pillanatában – a tizenkét színpadrészen lévő pillanatnyi elhelyezkedésüket nézve – kapják meg a szerep leosztásukat, hogy mit kell eljátszaniuk, milyen módon, milyen szerepet kell megtestesíteniük az adott színpadrészen, vagyis életterületen a vizsgált személy életében.

Ezt követi a bolygók közötti fényszögkapcsolatok vizsgálata, ami arról mesél, hogy ki-kivel kerül interakcióba, kapcsolódásba a különböző színpadrészeken, és milyen dramaturgia szerint játsszák el a rájuk bízott szerepet, ami a  vizsgált személy életében, a személyisége rétegződését és az életfeladatokat mutatja meg. Mindez amit itt leírtam elnagyolt és a legegyszerűbb mesés vázlata egy születési képlet vizsgálatának.

A Napjegyét köznyelven a „horoszkópját” mindenki tudja, és általánosan, teljesen helytelenül ezzel azonosítják magukat az emberek. Egy asztrológiai elemzés, más néven, születési képlet első három legfontosabb jelölője – vagyis amit egy asztrológus legelőször megnéz a születési idő pontosítása után – az  a Nap-Hold- Ascendens elhelyezkedése és összefüggése a születési képletedben. Hogy miért ebben a sorrendben írtam, s hogy ez mennyire fontos és lényeges, bővebben a Nap-Hold-Ascendens cikkemben olvashattok.

Egy jó asztrológiai, születési képlet elemzést arról ismersz fel, hogy felismered benne magad. Nem biztos, hogy éled is mindazt a hétköznapokban, amiről egy jó asztrológus beszél neked, de az elfojtásaid, a vágyaid és a törekvéseid között szerepelni fog mindaz, amiről egy jó asztrológussal beszélgetsz és ha úgy jössz el az asztrológustól. Ha úgy fejezitek be az online konzultációt, hogy azt érzed, több lettél általa, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó asztrológusnál jártál.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Holics-Mester Marianna

Holics-Mester Marianna

A Spirituális tudatosság oldal azért jött létre, hogy útmutást és információt adjon azok részére, akik a tudatosságot választják.

Sándor Zsuzsi

Sándor Zsuzsi asztrológus

Asztrológus, Numerológus, Holisztikus segítő
Telefon: +36 30 581 00 59
Email: energiamezostudio@gmail.com

Bene Andi

Bene Andi

Újságíró, Life Coach
email: lelekszimfonia@gmail.com

Prof.hc.dr. Varga Tamás Miron

Prof. hc. Dr. Varga Tamás Miron

Pszichológus, Parapszichológus,
Transzperszonális coach
E-mail: miron.tanfolyamok@gmail.com

Ötvös Hajnalka

Ötvös Hajnalka

Tisztánlátó, Halottlátó
E-mail: info@vilagokozt.hu

Pin It on Pinterest