Randizás előtt kerülj összhangba azzal, aki vagy, kerülj összhangba a forrásenergiával.

Hogyan randizzak? Hogy éljek meg egy randizást?

Nagylelkűen, szenvedélyesen, szabadon, kötöttségek nélkül. Konkretizáljuk a kérdést a randizással kapcsolatban. Abban az élethelyzetben, amiben vagy, hogyan használhatod ki legjobban azt az időt, amit kapcsolódásra szánsz?

 A legtöbb ember – főleg egy párkapcsolat felbomlása után – áll egy hosszú listával a kezében, amit nem akar újra megismételni a következő párkapcsolatában.

Pedig a rezgésbeli valóságod tele van a számodra ideális párkapcsolat elemeivel. Mindazon dolgok ellentéte, amiket nem akarsz újra megismételni, már benne foglaltatik a rezgésbeli valóságodban. Neked nem kell ezeket az elemeket boncolgatnod, sem védekező üzemmódba kapcsolnod, nem kell aggódnod miattuk. A kívánt elemek már mind megvannak. Ezen kíván elemek vonzása pedig már akkor elkezdődött, mielőtt végetért az előző párkapcsolatod. Annak vonzása, amit akarsz, már aktív, a teremtésed ott rezeg a mezőben.

Szabad áramlásban vállald be a randizást, ne pedig azzal a hozzáállással, hogy „most aztán sikerülnie kell”. Ugyanis ha a „most aztán sikerülnie kell” attitűddel állsz neki a randizásnak, az aktiválja benned az összes olyan elemet, ami nem volt rendben az előző kapcsolatokban. A rezgésed megváltozik és el fogod érni, hogy újra megismételd az összes nem kívánt dolgot, amit voltaképpen nem akarsz. A dolgod mindössze annyi, hogy érezd jól magad randizás közben, érezd jól magad szeretkezés közben. Szórakozzatok, lazuljatok, érezzétek jól magatokat. Engedjétek, hogy hassatok egymásra, ne tartsatok vissza semmit, legyetek élettel teliek.

Ne feladatnak tekintsd a randizást, hogy most aztán párt kell találnom. Ami a dolgod, hogy találj jelentős, örömteli pillanatokat, miközben kapcsolódsz. Pillanatokat, amiben jól érzed magad akkor, abban a pillanatban. És amint találsz egy-egy ilyen pillanatot és ráhangolódsz, azonnal tudni fogod, hogy megtaláltad, akit kerestél. Tudni fogod, ha figyelsz az intuíciódra.

Sokan intuitívan tudják ezt. Ők azok, akik mikor találkozol velük, ilyeneket mondanak, mint „Nem keresek semmi komolyat”. És a legtöbb ember – főleg a nők – egyáltalán nem akarnak ilyet hallani. „Nem keresek komoly kapcsolatot.” Ha valaki ezt mondja neked, akkor válaszold ezt: „Akkor épp te vagy az, akit keresek, mert épp ezt keresem én is”. – és gondold is komolyan. Ugyanis a „Komoly kapcsolatot keresek” hozzáállás kiöli a könnyedséget és a játékosságot.

Mi a helyzet a nemi szerepekkel?

A vonzás törvénye működik, nem számít, (a randizásban sem) hogy férfi vagy nő vagy. Mindannyian a forrásenergiából származunk és ebből a szemszögből nincs rezgésbeli különbség férfiak és nők között. Ha tehát összhangba kerülsz valódi önmagaddal, a továbbiakat a vonzás törvénye elrendezi. Az emberek annyira buzgón szednek ízekre mindent, és amit találnak, pont azzal gátolják önmagukat, hogy összehangolódjanak azzal, akik valójában.

 

Randizás előtt kerülj összhangba önmagaddal

 

Mi van a szexszel?

Érdemes várni egy bizonyos időt, mielőtt lefekszünk valakivel, vagy jobban megismerjük, vagy csak merüljünk bele és érezzük jól magunkat?

Ha nem vágysz a szexre, akkor halaszd későbbre. De ha az ellenkezője a helyzet, akkor éld meg. A szex az egyetlen és leginkább keresett közös érintkezési pont a kapcsolatokban, és talán épp ezért van az, hogy sokan használják fegyverként, fenyegetésként, vagy megvonják egymástól. Vizsgáljuk meg egy magasabb szemszögből a szexuális vágyat, a szexuális érintkezést, a szexualitás megélését, a vonzalom érzését.

Ha van is különbség a forrásenergiával való összhang és a szexuális energia között, akkor az nagyon csekély. Gondolj csak bele, mik egy fantasztikus szexuális együttlét összetevői? Két ember találkozik és közösen teremtenek. Nem gyermeknemzést értünk ez alatt, hanem az élmény közös megteremtését. Ahol megosztják a pillanatot egymással, és a közös szándékaikat egy irányba fókuszálják, így feloldják magukban az ellenállást. Ennek eredménye pedig a forrásenergiával való összhang orgazmikus kirobbanása. Persze nem minden orgazmus egyezik meg a forrásenergiával való összhanggal, de egy összhangban létrejövő orgazmusnál nincs jobb élmény. Ezért beszélnek az emberek a szexuális transzmutációról.

Amikor az energia összehangolásáról beszélünk, az emberek első ilyen intenzív élménye, mikor készek bárkinek azt mondani: „Nem számít, mit gondolsz rólam, és arról, mire készülök, akkor is megyek.” Ez épp a szexualitás hívó ereje szokott lenni. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy a szexualitás az összhanghoz vezető út, hanem azt, hogy amikor összhangba kerülsz a szexualitás lehet egy összetevője ennek az összhangnak. Szóval a szexet nem hagynánk ki.

De nem is használnánk a szexet arra, – amire sokan – hogy ha már egyszer lefeküdtek egymással, az azt jelenti, hogy örökre együtt kell lenniük, amíg a halál el nem választ és mindent meg kell tenned, amit csak kérek tőled. Ilyen módon használják fel a szexualitást a vallások. A vallások az idő kezdete óta arra használták fel a szexualitást, hogy általa irányítsák az embereket. És ez mind a mai napig így van. Érdekes dolog megfigyelni, hogy minden élőlény alapvető természetében benne van a szexualitás. A téma, ami felelős azért, hogy a faj fennmaradjon és tovább éljen, éppen az a téma, amit gyakran kritizálnak és felhasználnak arra, hogy távol tartsanak az összhangodtól.

Nőként azt mondom, hogy a szexualitásnak van számomra egy sérülékenység vetülete is. Leírták, hogy a nők kémiailag is sokkal inkább kötődnek ahhoz a férfihez, akivel lefeküdtek, mint fordítva. Tehát a férfiak könnyebben lépnek tovább a következő nőhöz.

Nevezheted kémiának, mi azonban rezgésbelinek neveznénk. Ha egy nő védtelennek vagy társfüggőnek érzi magát és megpróbálja ezt a belső űrt betötleni egy kapcsolaton keresztül, akkor az ő megélése teljesen más lesz a szexben, mint annak a nőnek, aki biztonságban és szabadnak érzi magát, aki nem használ semmit arra, hogy betöltse a benne lévő űrt. (mert nincs benne űr.)

Szexualitás terén is hasonló tanácsunk van, mint minden más témával kapcsolatban. Kerülj összhangba azzal, aki vagy, és aztán létesíts szexuális kapcsolatot. Ne azért létesíts szexuális kapcsolatot vagy edd meg, amit éppen eszel, hogy ezáltal kerülj összhangba a forrásoddal. Éppen fordítva. Hangolódj össze a forrással és utána cselekedj. Sok ember érez magában egy belső ürességet amit megpróbál ilyen-olyan tettekkel betölteni, és aztán panaszkodnak, hogy mégsem töltődött fel az a belső űr.

Sokszor beszéltek arról, hogy kerüljünk rezgésbeli összhangba, aztán az ebből következő tettek gyorsan, könnyedén megszületnek és megtörténnek. Párkapcsolatoknál akkor beszéljünk arról, hogy mit szeretnénk, bontsunk ki egy történetet az ideális férfiról a fejünkben, és így összhangba kerülhetünk?

Legyél könnyed, ahogy a randizásnál. Mert minél keményebben dolgozol azon, amire vágysz, annál görcsösebb lesz, és több ellenállásba fogsz ütközni. Túl keményen próbálkozol és ez a hozzáállás sok emberre igaz. Féltek attól, hogy valamit elbaltáztok, és ez az a hozzáállás, amit fel kell lazítani bennetek. Szeretnénk, ha úgy állnátok hozzá, hogy „Úgysem ronthatom el, és amíg megtalálom a nagy Őt, addig is gyűjtögetem a tapasztalatokat. És az, amit igazán akarok, ott vár rám a rezgések valóságában és minden összetevő összegyűlt, a kirakós egyetlen hiányzó darabja pedig én vagyok.”

Mégis mi az, amit tehetnék, hogy bekerüljek ebbe a valóságba? Mi a leggyorsabb út ahhoz, hogy a legkisebb ellenállás felé mozduljak és így bekerüljek ebbe az áramlásba? Mit tehetek ezért?

Ezek azok a kérdések, amiket fel kell tenned magadnak függetlenül attól, hogy mi az, amire vágysz. Először is legyél könnyed. Ha reménytelinek érzed magad, azzal sokkal közelebb vagy az áramláshoz, mintha kétséget, függést érzel vagy azt, hogy összetörték a szíved és elhagytak. Előbb kerülj olyan állapotba, hogy be tudj lépni ebbe az áramlásba. Ha túl korán akarsz belépni, ha kényszeríted magad, az áramlás ki fog lökni magából – a rezgésbeli különbségek miatt – és a randizás kudarcba fullad.

Kerülj reményteli állapotba, legyél boldog csak úgy. Ne vedd túl komolyan ezt a randizás dolgot, csak érezd jól magad és bízz abban, hogy a vonzás törvénye megadja a megfelelőt. Ne akard azt kikényszeríteni az adott személytől, hogy ő legyen életed párja. A nagy ő az áramlásban van, a randizást használd arra, hogy bekerülj az áramlásba.  

Forrás: Abraham-Hicks