Heti általános horoszkóp: Május utolsó, és az Ikrek jegy első, teljes hete lesz a héten, megfűszerezve a szerdai, tízmilliószoros nappal és a Nyilas teliholddal.

Az Ikrek energiái mindig hoznak magukkal megkönnyebbülést, fellélegzést, játékosságot, könnyedséget, de a könnyelműség is az osztályrészük. Emiatt a szerdai telihold napján fokozott odafigyeléssel és egészséges mértékű könnyedséggel próbáljuk tölteni a napunkat. A gondolatok és az érzelmek lesznek most terítéken, megfűszerezve a Nyilasok lelkes, optimista, hittel teli életszemléletével. És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak, – Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók.

 

KOS: heti általános horoszkóp 2021.05.24. – 2021.05.30.

Az érzelmeid és az érzelmeiden való agyalás, és az érzelmeidről való kommunikáció lesz terítéken, a héten. Szerdán a telihold számodra kétesélyes, vagy nagyon energikus, vagy nagyon ideges leszel. Az sem kizárt, hogy most a feszültséget, majd sírással fogod tudni a legjobban oldani. Ne fogd vissza, Shrek is megmondta már, „…Jobb kint,mint bent…”.Hétvégén a szervezett programok esnek majd jól, vagy a kerti munka, de az is szigorúan ütemterv és hatékonyság szerint rangsorolva.

 

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.05.24. – 2021.05.30.

Kicsit energia vesztettnek és feszültnek érezheted magad most egyrészről, és ez valóban így is van. De, ha sikerül áthelyezned a fókuszt az életedben a gondolataidra és az érzelmeidre, akkor energiát nyerhetsz a hétre. A szerdai telihold mindenképp robbanékony feszültséget tartogat a számodra, lehet, hogy véletlenül becsapódik majd egy ajtó, (néhányszor) , vagy eltörik egy , két pohár. Sebaj, a hét második fele már könnyebb lesz.

 

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.05.24. – 2021.05.30.

Neked most semmi nem számít, végre jól érzed, végre könnyen jönnek a szavak, a gondolatok, megfelelő tempóban zajlanak hétköznapok, még a borongó esős május sem szegi most a kedved. Értem, hogy jó passzba vagy, és minden okod meg is van rá, de figyelj a környezetedre, nehogy egy –  két könnyelmű mondattal megbánts valakit akaratodon kívül. A szerdai telihold zaklatott éjszakát ígér neked, de figyelj az álmaidra, mert üzenetet hordoz.

 

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.05.10. – 2021.05.16.

Hétfőn feszülsz kicsit, úgy érzed túl lassú vagy a többiekhez képest, majd kedden valami csoda folytán képes leszel bedobni a gyeplőt a lovak közé, és csak hátradőlve nézni, ahogy baktat a szekér veled. Kedden, az újhold neked is lehetőséget ad, hogy megújulj testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt, érdemes egy gyertya emellett elmerengened, mire is szeretnéd ezt a z energiát fordítani a következő két hétben. A hét második fele szuper lesz, péntektől vasárnapig nagyon kellemes napok várnak rád.

 

OROSZLÁN: heti általános 2021.05.24. – 2021.05.30.

Rengeteg információ érkezik hozzád a héten, ne akarj kitérni előle, ne akard megfejteni, csak hagyd, hogy mondják neked a dolgokat és te is bátran nyilatkoztasd ki a gondolataidat. A szerdai telihold önteltté tehet kicsit, érdemes figyelned rá, hogy az önbizalmat és az önteltséget nagyon vékony határ választja el egymástól. A hét második felében azt érezhet, hogy nem kapsz elég figyelmet, és ez valóban így is lesz most.

 

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.05.24. – 2021.05.30.

Szép gondolatok, szép szavak, kellemes tempójú hétköznapok, már – már gyanússá válhat, hogy biztos minden el van rendezve körülötted? Valószínű, hogy igen, csak most képes vagy valamiért könnyedebben venni a dolgokat, lehet, hogy érdemes lenne erőt merítened ebből az időszakból. A szerdai telihold hoz némi feszültséget az ügyintézéseiddel kapcsolatban, de csütörtöktől szépe rendezni tudod majd a dolgaidat.

 

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.05.24. – 2021.05.30.

A szellemi munkákkal tudsz majd jobban haladni a héten. Jó ötletek születnek a fejedben és a szépérzékedet is átjárja valamiféle friss játékos energia. Szerdán világossá válhat valami a számodra, amin eddig rengeteget gondolkodtál, figyelj a telihold üzenetét. Akár érdemes este kicsit elmerengened a hold fényében, hogy a tudatalattid hatékonyabban tudja a felszínre hozni az üzeneteket. A hétvégén túl szigorú lehetsz önmagadhoz, teljesen feleslegesen. Ne tedd!

 

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.05.24. – 2021.05.30.

Sok érzelem érkezik hozzád a héten, nagyon érzékeny leszel és a túlagyalás áldatlan állapota is megtalálhat most. A szerdai telihold lehet, hogy egy kiadós sírással ajándékoz most meg téged. Engedj neki, had vigye a könnyeid és a feszültséget belőled, csütörtöktől már könnyebb lesz, és a hétvégén már katonai hadrendbe tudod állítani az egész életedet.

 

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.05.24. – 2021.05.

Már hétfő érezni fogod a szerdai telihold feszültségét, gondolati és érzelmi szinten mintha valami óriáspattanás nőne az arcodon, ami feszíti a bőröd és fájdalmasan kellemetlen. A szerdai telihold meghozza a változást, kifakad majd ez a feszültség belőled és csütörtöktől megérkezik hozzád a megkönnyebbülés, fellélegzés, elengedés érzése. A hétvégédet pedig már az új stratégiák tervezésével fogod tölteni.

 

BAK: heti általános horoszkóp 2021.05.24. – 2021.05.30.

Hétfőtől péntekig, lényegében nem igazán találod majd a helyed. Túl szervezetlennek, túl felületesnek érzed majd a hét elejét, a szerdai telihold olyan szituációkat sodorhat eléd, amiben úgy érzed majd magad, mint egy türelmetlen felnőtt, akinek a gyermeke, a – De miért? korszakban van. A hétvégén viszont kifejezetten jól fogsz tudni haladni a dolgaiddal és végül kellő megelégedéssel hajtod vasárnap álomra a fejed.

 

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.05.24. – 2021.05.30.

A hét jól indul a számodra, sőt, lényegében az egész heted eredményes, lendületes és hatékony lehet. Jó ötletek, kellemes gondolatok áramlanak most a fejedben, lehet, hogy kedvet kapsz a környezeted csinosítgatásához. A szerdai telihold a feszültség mellett, neked szerencsét is ígér a munkáddal kapcsolatban, figyelj és használd ki az adódó alkalmat bátran és könnyedén.

 

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.05.24. – 2021.05.30.

Hétfőn még könnyed és boldog érzésekkel és friss gondolatokkal indul a heted, de kedden valami lehúz majd érzelmileg. A szerdai telihold az egészségbe vetett hitedről fog faggatni, érdemes kicsit elméláznod a holdfényben este, hogy az álmaid reggel választ adjanak a benned forgó kérdésekre. A hétvégét túlterheltnek érezheted, tegyél érte, hogy másképp legyen.