Általános horoszkóp: A hét eleje még mindig a rugalmas hozzáállásodat teszi próbára az életed számos területén.

A pillanathoz való, pillanatnyi alkalmazkodással tudod most a legtöbbet kihozni a hét első három napjából. Érzelmi kérdésekben a hét elején eszedbe juthatnak olyan ötletek, amivel megújítani, jobbítani, emelni tudod az emberi, a társas, és a partner kapcsolataidat.

A csütörtöki Ikrek újhold mindenkinek a megújulás lehetőségét hozza magával. A pénteki, Mars jegyváltása a Rákból az Oroszlánba mindenkire hatással lesz, de az Oroszlánokat, a Nyilasokat és a Kosokat érinti hangsúlyosabban, ők extra energiát nyernek, ami most igazán rájuk is fér.

A Mars az Oroszlánban magával hozza az életkedvet, a vitalitást, de a harcias és hatalmi energiák is erősödni fognak mindenkiben. Ezen kívül, a Mars az Oroszlánban, a testi vágyakat, a hódítani akarást, az egyéni büszke öntudatot, és a merész fellépést is képviseli. Tehát, barokkos túlzással, „mindenki” vonzónak, elragadónak és bátornak fogja magát érezni! És akkor jöjjön a 12 csillagjegy heti előrejelzése egyenként is…..Továbbiak,  – Az Energiamező oldal hírfolyamában olvashatók.

KOS: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

Tartogasd magad a hét második felére! Szerdáig csak lézengeni fogsz, csütörtökön az újhold neked rengeteg új fizikai erőt tartogat. Péntektől úgy fogod magad érezni, mintha rakétából lőttek volna ki.

BIKA: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

A hét első felében még jobban fogod magad érezni, a csütörtöki újhold téged bizonytalanná, és agyalóssá tehet. Péntektől feszültté válhatsz majd a Mars jegyváltás miatt. Adj magadnak pár napot, hogy fel tudd majd venni az új lendületet.

IKREK: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

Micsoda hét! Már a hét elején érzed, hogy valami mázsás súlyt fogsz tudni lepakolni a csütörtöki újholddal. Ez az újhold, most rólad szól, add meg a módját a megújulásnak. Péntektől a kreativitásod kap majd extra töltetet.

RÁK: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

Használd ki még a hét elejét, mert a Mars jegyváltása téged fog a legjobban megviselni.  Az újhold és az azt követő napok, neked feszülten telhetnek a héten. Pihenj amennyit csak tudsz, rád fér, nagy hajtáson vagy most túl.

OROSZLÁN: heti általános 2021.06.07. – 2021.06.13.

A hét elejével ne is nagyon foglalkozz! A csütörtöki Ikrek újhold, sok játékosságot, vidámságot és kreatív ötletet hoz neked. Péntektől pedig azt fogod érezni, hogy – ide nekem az oroszlánt is! A hét második felétől beindul körülötted az élet, csak győz tartani a tempót.

SZŰZ: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

A hét elején a praktikus teendőid végzésével tudsz majd jól haladni. A csütörtöki Ikrek újhold, neked frissítő gondolatokat tartogat. Péntektől feszültté válhatsz, és túl, pöffeszkedőnek érezheted majd magad körül az embereket. Vonulj el egy jó könyvel, és legyints mindenkire.

MÉRLEG: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

Ha vannak anyagi vagy üzleti jellegű elintézni valóid, érdemes a hét elejére időzítened. A csütörtöki Ikrek telihold már a gondolataidat fogja lefoglalni és felébred benned az igény, hogy valamit megújíts az életedben. Pénteken a Mars jegyváltása az erőt  és a tettrekészséget is meghozza ehhez az igényedhez.

SKORPIÓ: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

A hét eleji „vonszolda” után, csütörtökön új életre kelsz majd. A csütörtöki Ikrek újhold segít rendezni a gondolataidat,és feltölt némi könnyedséggel, a pénteki Mars jegyváltás, pedig, erőt, lendületet, életkedvet, és némi játékosságot is hoz a mindennapjaidba.

NYILAS: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

A hét elejét még éld túl. Csütörtökön az Ikrek telihold feltölt téged, könnyed gondolatokkal, játékos életkedvvel és vidámsággal. A pénteki Mars jegyváltás pedig elhozza végre azt az energiát számodra, ami segít rendezni az elmúlt időszakban erőtlenség hiányában elmaradt, vagy félretett dolgaid.

BAK: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

Ez most nem igazán a te időszakod, még mindig túl kevés a stabilitás neked. Azért a csütörtöki Ikrek újholdból te is tudsz hasznosítani, ha figyelsz a fejedben zajló folyamatokra. Most újító gondolatok, logikai úton összetett folyamatok alakulhatnak ki benned olyan dolgokkal kapcsolatban, amit már régóta forgatsz magadban.

VÍZÖNTŐ: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

Micsoda ötletbörze, csak úgy zsong a fejed a sok gondolattól és szíved szerint mindet egyszerre és azonnal szeretnéd kivitelezni. Jó kis pörgős időszak elé nézel, figyelj rá, hogy az erődet következetesen oszd be, hogy bírd a hosszútávot is.

HALAK: heti általános horoszkóp 2021.06.07. – 2021.06.13.

A hét első felében a mindennapi teendők foglalnak le, de a csütörtöki Ikrek újhold hoz neked egy jó adag szellemi felfrissülést. Olyan dolgok juthatnak eszedbe, amiről nem is fogod érteni, hogy eddig melyik polcon lapultak a fejedben.  A pénteki Mars jegyváltás megzavarhatja a lelkedet, kicsit rátartinak és egósnak fogod érzékelni a környezetedet, hagyj magadnak pár napot, hogy fel tudd venni a Mars Oroszlán ritmusát, és utána te is jobban ki fogsz tudni állni magadért.