fbpx

Ha olvastad az isteni mátrixról szóló cikkeimet, akkor lehet, hogy benned is felmerültek ezek a kérdések. Remélem a segítségedre lesznek a válaszok.

 

A tudás holografikus? Más szavakkal, ha tudsz valamit egy adott helyen, akkor az a tudás mindenhol ott van? Lehetséges azt mondani, hogy mi már mindent tudunk?

Az új tudományban azt fedeztük fel az elmúlt pár évben, hogy a tudás nem olyan dolog, amit az agyunkban tárolunk. A tudósok arra jöttek rá, hogy az információ, a te emlékeid a múltadról, az élményeidről az nem az agyadban van, hanem a mezőben van, az isteni mátrixban. A te agyad az antenna, ami ráhangolódik arra a helyre az isteni mátrixban, ahol az adott információ él. És más emberek ha tudják, hogy hogyan tegyék, akkor arra az információra ugyanúgy rá tudnak hangolódni. Ez azt jelenti, hogy nincsenek titkok. Az életed információi, a világegyetem információi nem egy embernek az agyában léteznek, hanem ebben a mezőben, az isteni mátrixban.

 

Állíthatjuk azt, hogy mi már mindent tudunk?

Az információ mindenhez, már létezik. lehet egy érzés a szívünkben, amely megteremti azt az antennát az elménkben, amely ráhangolódik arra az információra, ami már létezik. Ha felteszel egy kérdést a tudással kapcsolatban, akkor elindítasz egy folyamatot, létrejön egy érzés a testedben és ez az érzés segít az agyad megfelelő idegpályáinak kifejlesztésében, hogy azok az idegek megtalálhassák az információt a holografikus mezőben.

 

Olvastatok már a távolbalátás képességéről?

Az Egyesült Államok hadserege használja a távolba látást és azért használja, mert működik. A távolba látás az egy lehetőség egy adott személynek, hogy egy szobában a szemét becsukva létrehozzon egy érzést a szívében és amikor azt az érzést érzi, akkor a tudatossága bárhova tud látni a világban, mert az információ már ott van. A távolba látásnál az embereket arra képezik, hogy csukják be a szemüket, módosult tudatállapotba kerüljenek és abban a módosult állapotban a holografikus információk mezején meg tudják látni, hallani, hogy mi történik egy másik helyen, mert a tested ennek nem szab határt. Az információ tehát holografikus, a válasz igen!

 

Hogyan áll kölcsönhatásban a szent nőiesség alapelve a mai globális átalakulással? A nőiességnek milyen szerepe van a mai világunk változásában?

Az isteni mátrix kapcsán az emberi érzelmek hatalmáról beszélünk, az érzések, megérzések hatalmáról, amely mindig is természetesebb volt a nőknek. A férfiakat arra képezték, hogy ne vegyék figyelembe vagy tagadják meg érzelmeik hatalmát. Ugye, milyen érdekes? A férfiak, akik fizikailag a legerősebb lények, arra lettek szoktatva, hogy azt az élményt, amitől még több hatalmuk van az életükben, az emberi érzelem, az emberi érzés hatalmát ne vegyék figyelembe. Tehát a nőknek életbevágóan fontos szerepe van, mert a nők elméje és teste úgy van megteremtve, hogy úgy éljék meg az érzelmeket, amire a legtöbb férfi csak most kezd emlékezni. A nők ebből a szempontból vezetők szerepben vannak.

 

Honnan tudod, hogy mikor használod a szívedet és mikor használod az elmédet szívnek álcázva?

A szíved az nem ítélkezik, nincs egója, a szíved nem ismeri a gonoszat, a jót, a helyest, a helytelent, a szíved nem ismeri a dualitást. A szíved csak azt ismeri, ami van, hozzá fűzött ítélkezések nélkül. Csak érzed, átéled bármiféle viszonyulás nélkül. Nem könnyű, de meg lehet tanulni.

 

Milyen szerepet játszik az isteni mátrix a reinkarnációban?

A zsidó-keresztény vallásban a reinkarnáció része volt a hagyományainknak egészen addig, amíg ki nem vették belőle. Kidobták azokat a könyveket, amelyek a reinkarnációról beszéltek. A mi kultúránkból elveszett ez az információ, de a többiben nem. Az isteni mátrix egy együttes nyelvet ad a spiritualitásnak és a tudománynak. Az isteni mátrixról azt is hiszik, hogy ez a mennyország, az a mennyország, amiről az ősi hagyományokban beszéltek.

Amikor a halál pillanatában a lelkünk elhagyja a testet, hova megy?

A felsőbb dimenziójú tereibe megy az isteni mátrixnak. HA 25 évvel ezelőtt valaki azt mondta volna, hogy nagyon sok felsőbb dimenzió van, ahol tapasztalatok tudatában lehetünk, valószínűleg kinevették volna, mert a tudósok nem ismerték el a felsőbb dimenziókat. Manapság azonban a fizika új elmélete szerint mi egy olyan világban élünk, ahol legalább 25 dimenzió létezik a világegyetemben, ahogy mi azt ismerjük most. Ezek a felsőbb dimenziók biztosítják a lélek energiájának a mozgását élettartamok között.

Készült Gregg Braden előadásai alapján

Pin It on Pinterest