fbpx

Megvan az erőd, hogy olyan valóságot teremts, amely minden szinten boldoggá tesz. Szándékaid révén megszerezheted álmaid állását, olyan helyekre utazhatsz, ahová azt hitted, soha nem fogsz eljutni, és olyan életet élhetsz, amelyet egykor elérhetetlennek éreztél.

 

A lehetőségek végtelenek. De nem egyedül a szándék az, ami kiváltja ezt a varázslatosnak tűnő erőt. A szándék a bimbózó virág, amely életre kelt a mögöttes gondolatok, szavak és tettek által a felszín alatti gazdag talajban.

A szándék azáltal nyeri el igazi erejét, hogy figyelmedet arra összpontosítod, hogy mit tehetsz a jelen pillanatban, hogy szándékodat fizikailag megnyilvánuljon.

„A siker 7 spirituális törvénye” című könyvében Deepak Chopra kijelenti: „A figyelem energiával tölt fel, a szándék pedig átalakítja… Bármire is fordítod a figyelmedet, az egyre erősebb lesz az életedben. Amiről elvonod a figyelmedet, az elsorvad, szétesik és eltűnik.” (Chopra, 1994) Míg a szándék olyasvalamit ír le, amit a jövőben szeretnél, hogy megtörténjen, a figyelmed az, amit most megtehetsz, hogy ezt a szándékot valóra váltsd.

 

A manifesztáció 10 lépése

 

1. Tisztázd, mit akarsz!

Az univerzum mindig meghallgat, és támogatni akar álmaid megvalósításában. Legyél tisztában azzal, hogy mit kérsz, egészen a legapróbb részletekig. Az univerzum reagál a tisztaságra, és könnyebben meghozza a kívánt dolgokat, ha kristálytiszta elképzelésed van arról, hogy mit szeretnél.

Gyakorlat: Nők részére a következő a javaslat: tisztítsák meg méhüket a külső hatásoktól és energiáktóltól. Erre azért van szükség, mert olyan kötelékek ezek, amelyek elhomályosíthatják látásmódjukat arra vonatkozóan, amire igazán vágynak, mivel ez a központ a nők számára, hogy kapcsolódjanak legmélyebb igazságukhoz. A férfiak elérhetik ezt a tisztaságot, ha az alsó csakrákkal is dolgoznak.

 

2. Tisztázd, MIÉRT szeretnéd!

Mi a szándékod valódi motivációja? A félelem vagy a szükségszerűség érzésén alapuló szándékok felállítása csak tovább fokozza a félelmet és azt az érzést, mintha sosem lenne elég. Győződj meg arról, hogy szándékaid mögött ott van az önértékelés, a szeretet és az igazi boldogság megteremtésének vágya. Amint fentebb említettem, ha az anyaméh és/vagy a csakrák megtisztításával akarsz dolgozni, hogy szándékaidat a hitelesség forrásából szükséges manifesztálni, ne a félelemből és a blokkolt vagy manipulált energiákból teremts. Ebben a munkában nehéz lehet önállóan eligazodni, ezért kérj segítséget olyan mentortól vagy tanártól, akivel valóban jó kapcsolatba kerültél.

 

A szándék ereje: manifesztáció 10 lépésben

 

3. Engedd el az eredményhez való ragaszkodást!

Most, hogy már igazán világos, hogy mit akarsz, és miért akarod, engedd el a ragaszkodást, hogy pontosan azt kapd, amit szeretnél. Nem könnyű feladat úgy meghatározni a szándékainkat, hogy mi okozna számunkra a legtöbb örömet és beteljesülést, de ha nem kötődsz az eredményhez, akkor az lehetővé teszi, hogy flow-ban élj. Valójában nem az anyagi tárgyra vagy állapotra van szükséged, hanem arra az érzésre, amit ennek a tárgynak vagy feltételnek a birtokában éreznél. Ez az érzés egy olyan úton juthat el hozzád, amelyet egyszerűen nem észlelhetsz ebben a pillanatban.

 

4. Éld a valóságot!

Hogyan nézne ki az életed, ha már meglenne az, amit szeretnél? Mivel töltenéd az idődet? Milyen ételt ennél? Milyen típusú emberekkel töltenéd az idődet? milyen ruhát viselnél? A szándék energiája a léényeg, és ebben az esetben nem az érvényes, hogy az ellentétek vonzák egymást. Mint az Ayurvédában, a hasonló vonza, erősíti a hasonlót. Tehát kezdd el úgy élni az életedet, hogy a rezgési összhangba kerülj annak a dolognak az energiájával, amit szeretnél.

 

5. Tanuld meg szeretni az akadályokat!

Miközben szándékaidat kinyilvánítod, több mint valószínű, hogy akadályokba ütközöl. Az akadályok két dolgot jelenthetnek: 1. Az univerzum próbára tesz téged, hogy lássa, mennyire vagy biztos abban, amit létrehozni vagy megszerezni szándékoztál. Ez lehetőség, hogy megálld a helyedet, és emlékeztesd magadat arra, hogy miért. Légy hálás ezért a lehetőségért, hogy emlékezz valódi motivációdra. 2. Lehet, hogy azt gondolod, hogy álmaid állását egy bizonyos módon szeretnéd elérni, és ez az akadály most valami hasonló, de potenciálisan sokkal nagyobb felé terel. Ha az akadályon túlra tekintesz, meglátod, milyen ajtókat nyitott meg előtted, amelyeket egyébként nem láthattál volna.

 

6. Érezd, mi az igazi!

Útad során olyan döntésekkel kell szembenézned, amelyek végső soron létrehozzák azt az energiát, amellyel a szándékodat kívánod kifejezni. Ne feledd, a hasonló növeli a hasonlót. A jó hír az, hogy a tested mindig beszél hozzád. Ha döntés előtt állsz, akár nehéz döntés, akár valami hétköznapibb, mint például, hogy mit eszel ebédre, vagy részt veszel-e azon a bulin, amelyre meghívtak, csak rá kell hangolódnod, fel kell tenned egy igen vagy nem kérdést, és érezni fogod a választ. Valószínűleg a bélrendszerben vagy a méhben, a napfonat- vagy a szívcsakránál fogod érezni a választ. Ha a tested kellemetlen érzéssel reagál, a válasz nem. Ha a tested jó érzéssel reagál, akkor a válasz igen. Ne használd a fejed a válasz érzékelésére, vagyis ne üljön ott, és ne próbálj elemezni vagy megkérdőjelezni.

 

A szándék ereje: manifesztáció 10 lépésben

 

7. Ügyelj a beszédre!

Állandó kommunikációban áll az univerzummal azon a nyelven keresztül, amelyet mind a másokkal folytatott beszélgetésben, mind belső gondolataiban használ. Figyeld meg, ha olyan kifejezéseket használsz, mint „remélem” vagy „azt hiszem, fogok” vagy „nagyon szeretném”. Ezek a kifejezések azt üzenik az univerzumnak, hogy hiányzik belőled, amit szeretnél, és egy részed nem hiszi el, hogy valóban a tiéd lehet. Így az univerzum továbbra is szállítani fogja a hiányt.

 

8. Ne erőltesd!

A feszültség még több feszültséget szül. A könnyedség több könnyedséget teremt. Tűzd ki a szándékodat, majd tartsd a figyelmedet a jelen pillanatban. Mit tehetsz most, ebben a pillanatban, hogy könnyebben magadhoz tudd vonzani, amit akarsz? Engedd el  a ragaszkodásodat, hogy megvalósuljon. 

 

9. Bizalom

Mint minden kapcsolatban, az univerzummal való kapcsolatodban is a bizalom a legfontosabb szempont. Bízz benne, hogy az univerzum meg akarja adni neked azt, amire vágysz. Bízz benne, hogy képes vagy megteremteni és méltó vagy arra, hogy megkapd azt, amire vágysz. Bízz benne, hogy kreatív lény vagy, aki képes megváltoztatni az életét. Bízz abban, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell, és bízz abban, hogy az egész folyamat természeténél fogva isteni.

 

10. Ünnepelj

És végül, de nem utolsósorban, ünnepeld magad az úton. Ünnepeld, ha időt, erőfeszítést teszel és elköteleződsz, függetlenül attól, hogy az meghozza-e a kívánt eredményt vagy sem. Ünnepeld a legkisebb sikereket is, és ünnepelj akkor is, ha kudarcot vallottál, elismerve, hogy mit tanultál és mit nyertél ebből a leckéből. Ünnepeld meg, ha nagyszerű napod volt, és amikor nagyon nehéz napod volt, de még mindig lélegzel, és még mindig állsz.

Olyan kultúrában élünk, amely annyira fontosnak tartja az önfejlesztést, de közel sem kellőképpen az önismeretet. Ígérem, hogy amikor megtanulod elfogadni a saját szeretetedet és elismerésedet, akkor nem csak többet fogsz vonzani abból, amit szeretnél, hanem a körülötted lévő emberek és az egész univerzum hirtelen több szeretetet és elismerést adnak neked, amire mindannyiunknak szüksége van.

Pin It on Pinterest