Bene Andi

Bene Andi

újságíró, life coach

Bene Andi vagyok, végzettségeim szerint újságíró és life coach, de sose szerettem, ha ezek alapján kategorizáljuk magunkat. Ha mégis kellene, akkor lélekben örök hippinek nevezném magam.
Hamar rátaláltam a spirituális világra, angyalokkal beszélek, csakrákat tisztítok, hogy jobban legyek és hiszek benne, hogy az Univerzum hallja, amit kérünk, csak figyelni kell a jeleket. Mert ott van mellettünk.
Még akkor is, ha nem egyből érkezik a válasz, vagy nem pontosan az, mint amire elsőre számítottunk. Ebben áll az egész létezés, hogy megértsük, lehet, hogy kerülőn, lehet hosszabb úton, de eljuthatunk a végállomásig. És az addig megtett út alatt sokat megtudunk magunkról.

Én is ilyen utazás során ismertem meg, hogy a szuperérzékenyek táborát erősítem, feladatom van a generációs traumák gyógyításával és a legnagyobb vágyak, amiket el szeretnék érni, okkal léteznek a lelkemben. Mint ahogyan mindnyájunknak, csupán elég elszántan kell figyelnünk befelé, ahelyett, hogy mindig a külvilágtól várnánk a visszaigazolást.

Amikor így tettem, a legmélyebb gödörben találtam magam, a spiritualitás segített rálelnem a válaszokra. Ha nem is minden kérdésre, de annyira mindenképp, amik lépcsőként szolgáltak ahhoz, hogy elinduljak felfelé a mélységből.

Éppen ezért szeretek ebben a témában is írni, mert bárki kerülhet mélyre, mind keressük a válaszokat és fontos tudni, hogy nem egyedül küzdünk a világban. Vibrál köztünk egy energiafonál, amely a tudatosságban képes igazán ragyogni.