fbpx

A spirituális élet megadja nekünk azt a harmóniát, amelyre mindannyian vágyunk, viszont nem annyira egyszerű rálépni erre az útra. Kinek mi válik be, egyéniségtől függ, de annyi bizonyos, hogy mindünk keresi azt a segítséget és támogatást, amellyel a legközelebb kerülhetünk a felsőbb önmagunkhoz. Ebben támogat a spirituális coach is.

Talán hallottál már a coachingról, esetleg jártál is egynél vagy ismersz valakit, aki az. Ha nem, akkor gyorsan összefoglalva annyit kell tudnod, hogy a coach segít neked abban, hogy a legjobb irányba legyél képes fejlődni. Persze kell a te munkád is bele, a coach nem mondja meg, mit tegyél, de a megfelelő módszerekkel és támogatással képessé tesz arra, hogy megold az akadályokat.

 

Miben más egy spirituális coach a többihez képest?

Míg egy „sima” life coach az anyagi síkon segít téged, tehát, hogy elérd a munkát, amit szeretnél, jobb legyen a kapcsolatod másokkal vagy hatékonyabban tudj kommunikálni, addig a spirituális coach ennél mélyebbre megy. Félre értés ne essék, a szakszerű life coach hatalmas fordulatot tud hozni az életedbe, nem jobb vagy rosszabb egyik sem a másiknál! Csupán arról van szó, hogy a spirituális beállítottságú embereknek olykor nehezükre eshet olyanok segítségét kérni, akik nem teljesen értik, miről is beszélnek. Ilyen gondod a spirituális coachinggal foglalkozó szakembernél nem lesz, hiszen nagy valószínűséggel ő maga is úgy gondolkodik, mint te, és hasonló úton jártok.

A spirituális coach a támaszod lesz abban, hogy megértsd az emberi élet és Univerzum kapcsolatát. Ott lesz melletted, amikor ráébredsz, mit is szeretnél igazán az életben elérni. A coach a partnered lesz abban, hogy felismerd a gátló hiedelmeidet, amelyek megakadályozzák, hogy boldog légy és harmóniát teremts. Általa megtanulod szeretni magad és feloldod a félelmeidet. Foglalkozol a csakráiddal és a múlt sebeivel, hogy többé ne tartsanak vissza a valódi éned megismerésétől. Leküzdöd a negatív belső monológot, hiszen együtt rájöttök, honnan is ered, miért mondogatod magadnak évek óta azokat a hazugságokat, amelyek nem szolgálnak. A spirituális coach ott lesz veled, amikor rálépsz a spirituális utazásra, amelynek eredményeképp megtalálod valódi célod és a felsőbb éned.

Egy spirituális coaching foglalkozáson nem kapsz tarot olvasást, sem horoszkópelemzést, ne keverd össze őket!

spirituális coach

 

Ha úgy döntesz, hogy ellátogatsz egy spirituális coach ülésre, akkor máris tettél magadért, hiszen letisztul előtted, mit is szeretnél. Megtanulsz hallgatni az ösztöneidre, amelyeket eddig talán elnyomtál. Előhozod magadból azt a belső tudást és intuíciót, amellyel születtél, általa pedig elérheted azt az életet, amit szeretsz. Kreatívabb leszel, mert megérted, hogy eddig az anyagi létben léteztél. Mintha nem is önmagad lennél. De egy spirituális coaching folyamat újra kreatívvá tesz, olyanná, amilyennek születtél. Ennek köszönhetően pedig könnyebben megoldod a felmerülő akadályokat, mert abba a hibába se essünk, hogy innentől kezdve semmi problémánk nem adódik. Adódik, mert ez az élet.

De amikor ismered az érzéseidet, a vágyaidat, a célt, amiért leszülettél, az okot, amiért oda, ahova, rögtön más szempontból látod a világot, és az akadályokhoz is másképp viszonyulsz.

Érdemes kipróbálnod, ha már elindult benned valami, amit spirituális ébredésnek neveznek. Ez olykor elég nagy káoszt tud okozni bennünk, elvégre megkérdőjelezünk mindent, amit addig hallottunk, tapasztaltunk. Ha nem akarsz egyedül végigmenni ezen az úton, keress bátran támogatást!

Pin It on Pinterest