Mi az erőállat és a totemállat? Ugyanaz, vagy van különbség?

Nagyon sok ember szereti az állatokat, és némely állat iránt még nagyobb vonzódása van. Az állat is tudatos energia, mely információkat tartalmaz, mint mi magunk is. Az állatokban rejlő erő hozzájárulhat az életünkhöz, segíthet, támogathat, utat mutathat nekünk. Ha erre éberek vagyunk, akkor erőt meríthetünk erejükből főleg, ha ismerjük az adott állat medicináját, pozitív vagy negatív energiáját, illetve álomszimbolikáját.

Nincs olyan, hogy jó vagy rossz állati erő, minden bennünket szolgál. Vegyük például az álmot. Ha ott egy állat, elől menekülünk, legyen az egy farkas vagy medve, az nem azért van, mert az állat „rossz”, hanem mert félünk az Ő energiájától. Ilyenkor felébredés után gondoljuk át, mitől is félünk a legjobban és dőljünk bele tudatosan az erőállat energiájába. Segítő szándékkal jön vagy energiát akar átadni, netán felhívja a figyelmedet valamire? Ezt a dolgot rengeteg féleképpen lehet boncolgatni, és én igyekszem átfogó ismerettel szolgálni, amihez Jeanne Ruland Az állatok ereje című könyvét használjuk forrásként. A lényeg az, hogy használjátok az intuíciótokat, hogy tudatosan kapcsolódjatok az állati erőhöz.

 

A Totemállat

Születésetekkor hozzátok rendelődik egy állatszellem, hívjuk ezt totemállatnak, aki ott marad veletek életetek végéig.  Hogy lehet kideríteni, hogy nektek mi a Totemállatotok? Hangolódjatok rá, kérdezzétek meg az Univerzumot, – MI IS AZ ÉN TOTEM ÁLLATOM? Aztán várjátok a választ. Néha egyszerűbb, mint gondolnátok, mert azt az állatot imádjátok! Delfines képek a falaitokon. Delfin hangokra alszotok el, a bakancslistáitokon a delfinekkel való úszás az első, álmotokban folyamatosan vissza-visszatér a delfin, és még sorolhatnám tovább, de szerintem értitek a dolog lényegét. Én az erőt adó állatokról írok Nektek, akik lehetnek a Ti totemállataitok is egyben. Hatalmas hozzájárulás lehet az életetekhez, ha tudatosan kapcsolódtok ezekhez az állati erőkhöz.

erőállat-totemállat

Az erőállat

 Az erőállatok folyamatosan cserélődnek, egy adott energia addig marad veled, míg segíti azt az életszakaszt, amiben benne vagy.

  • Átadja az erejét, és azzal utána rendelkezhetünk
  • Gyógyító energiát közvetít
  • Óvja az energetikai rendszerűnket
  • Segít a folyamatosan ismétlődő mintáink feloldásában
  •  Az erőállat üzenetet közvetít
  •  A saját tulajdonságaival vértez fel, ami szintén a segítségünkre lehet
  • Elkísér bennünket, ha kérjük, és hozzájárul az adott esemény kimeneteléhez, mint például egy állásinterjú
  • Beszélhet hozzád, és tanácsokkal láthat el
  • A lista végtelen, derítsd ki, mit tudsz kihozni kettőtök kapcsolatából

 

Az erőt adó állat, ha elvégezte a „feladatát” feloszlik, és egy új kerülhet a helyére, mindig az adott életszakaszodhoz igazodik. A totemállat és az erőállat kifejezést csak azért használjuk, hogy különbséget tudjunk tenni a velünk született állat és az ideiglenesen hozzánk csatlakozó állatok között.

Ha együtt élünk egy állattal, ugyanez a helyzet. Tudatos lények, akik energiával és információval kapcsolódnak hozzánk. Ti döntitek el, hogy harmóniában és tudatosan kezelitek ezt, vagy elsiklotok felette. A választás a Tietek!

 

Forrás: Jeanne Ruland Az állatok ereje