„Amikor egy bizonyos számú ember egy adott pillanatban ugyanazt az érzést jeleníti meg a szívében, az szó szerint megváltoztatja azt a Mezőt, ami fenntartja az Életet a Földön.” /Gregg Braden/

 

Nagyon fontos, hogy jobban ismerjük az Agy és a Szív működését. Minden gondolat olyan elektromágneses hullámokat küld ki a Szívből, melyeknek mérhető hatása van a Világunkra!

„Bizonyítékaink vannak, hogy a Szív a test elektromos és mágneses mezőjének a legerősebb generátora. Ez azért fontos, mert mindig azt tanították nekünk, hogy az agy az, ahonnan a cselekedetek származnak. A szív elektromosan 100-szorosan, mágnesesen pedig 5000-szer erősebb, mint az agy.
A fizikai világ elektromos és mágneses mezőből áll. A fizikakönyvek szerint, ha egy atom elektromos, vagy mágneses mezőjét megváltoztatjuk, akkor azzal szó szerint az egész atomot megváltoztatjuk. A szív, úgy tűnik, mind a kettő megváltoztatására képes.” -Gregg Braden

A szív elektromágnesesen sokkal erősebb, mint az agy, és nagyon fontos szerepe van a döntéshozatalban. A szív sokkal több információt ad az agynak, mint fordítva.

A Szívnek direkt neurológiai kapcsolata van a jobb agyfélteke kreatív képességével és erejével. A jobb agyfélteke és a Szív összeköttetésben vannak a tobozmiriggyel és az agyalapi miriggyel, ezzel pedig egy olyan kettős antennát hoznak létre, ami képes a SZERETETET sugározni és fogadni. 

A Gondolatok az energiát formákká alakítják. A hozzánk közelálló emberekkel és állatokkal nagyon szoros telepatikus kapcsolatban állunk, és ez a jobb agyfélteke erősítésével csak még szorosabb lehet.

Az agyunk a Nagyobb Elme szűrője, ami MINDENT befogad. A bal agyfélteke kultúránk igen erős irányítója, és ha nincs összhangban a jobb agyféltekével, akkor igen nagy mértékben hátráltat minket. Alapvetően a túlélés motiválja: jó-rossz, jobb-bal, tegyem? -ne tegyem? Akkor a leghatékonyabb, ha a jobb agyféltekével összhangban működik. A Férfi energia uralma hamarosan megszűnik a Földön, és a Korszakváltásban összeolvad a Női energiával. Évezredek óta nem látott egyensúly van születőben.

A géniusz ötletek a jobb és a bal agyfélteke együttműködéséből születnek. A bal agyfélteke szeret aktív Béta üzemmódban dolgozni, ezért fontos megtanítani, hogy ne legyen egy-egy gondolat megszállottja, mert azzal csak gátolja a kreativitást. A jobb agyfélteke inkább az alacsonyabb és mélyebb Alfa-Théta hullámokat kedveli. Gyengéden ösztönözd a bal agyféltekét, hogy csatlakozzon a jobb agyféltekéhez!

Meditálj naponta, hogy megfelelő Szív-Agy koherenciát tudj teremteni. A bizonyítékok szerint a Szív erősebb navigátor, mint az agy. A Szív folyamatosan jeleket és üzeneteket küld a testnek és az agynak. Energetikailag érezd magadat a Szíveden keresztül! A férfias bal agyfélteke megtanul ellazulni és összeolvad a jobb agyféltekével. Újra felfedezzük a nevetést, és kevesebbet aggódunk. Egyre több szinkronicitás jelenik meg az Életünkben és csodás dolgok történnek!

 

„Nem a jelenlegi pillanatban élek, hanem az áramlásban.” -Gary Clark

 

21. századi emberként a feladatunk, hogy megtaláljuk a Szívközpontot és elhozzuk Ajándékunkat a Világnak.

A JOBB ÉS A BAL AGYFÉLTEKE MŰKÖDÉSE: Sok ezer évig működött a két agyfélteke leválasztva egymástól, most azonban egyesül a Női és a Férfi energia!

 

Engedd, hogy a bal agyfélteke a jobb agyféltekét kövesse és kitaláljon valamilyen kreatív megoldást. 

1. Lélegezz és mosolyogj! Gyerünk!

2. Ird le…
A) Írd le pozitív vágyaidat, mintha mársi megkaptad volna, amit kérsz.
B) Írd le minden félelmedet, kételyedet és érzelmedet a helyzettel kapcsolatban (pl. nem szeretem a munkámat, nem szeretek itt lenni stb.).
C) Megjegyzés: Ezt azért tesszük, hogy ezek az érzelmek ne rezonáljanak többé a tudatalattinkban. Lehet, azt gondolod, hogy csak a negatív dolgokra fókuszálunk, de ez nem igaz. Összegyűjtjük a szemetet, hogy ne hátráltasson többé minket.

3. Most adj feladatot a bal agyféltekének, és hagyd, hogy kitaláljon valami. Ne aggódj, ne gondolkodj, csak képzeld el magadat boldogan a családod körében. Olyan részletesen lásd magad előtt a jelenetet, ahogyan csak tudod!

4. Most kérd meg a bal agyféltekédet, hogy ezeket a képeket adja át a jobb agyféltekének, ezután kérd meg a jobb agyféltekét, hogy küldje el őket a mezőnek, ahol minden lehetőség formát ölt. Lélegezz és mosolyogj!

5. Engedd, hogy a jobb agyfélteke a Szíven keresztül a Mezőbe küldje a képeket. Bízz a Mezőben és mondd „köszönöm”!

6. Ismétlés: Minden alkalommal, amikor a Nem szeretet tartalom jelenik meg a helyzettel kapcsolatban, tisztítsd a gondolataidat.

7. Ismétlés: A legrészletesebb, legszebb képeket lásd, hogy már megtörténtek. Lélegezz, mosolyogj, nyugodj meg és bízz a Mezőben!

8. Folyamatosan ismételd meg a folyamatot, hogy biztosan magad mögött tudd hagyni a régi paradigmát.

9. Ha a beszélgetés bármikor erre a témára terelődik, lásd, ami már megvalósult.

10. Lélegezz, Mosolyogj… ahogy Nassim Haramein mondja: „A vákuum legyen veled.”

 

Részlet Cary Ellis és Theodora Mulder “Kvantum Életmód – A 21. századi Szuperember” című könyvéből.