fbpx

Kérd Ariel arkangyalt és a gyógyító energiáit!

Az angyalok minden lépésünknél mellettünk vannak, arra várva, hogy kapcsolatba kerüljünk velük. Mindegyikük a javunkat akarja, de ahhoz, hogy bevethessék minden energiájukat, nekünk magunknak kell megtennünk a kezdő lépést és kérnünk őket. És abban az esetben is meghallgatnak bennünket, amikor nem magunknak szeretnénk a támogatásukat vagy éppen a védelmüket kérni.

A spirituális ébredés egyik legbiztosabb jele, hogy észreveszed, többé már nem az önös érdekek, az egód az, ami körül keringenek a gondolataid, hanem mások. Képes vagy beleképzelni magad a többiek életébe és az empátiád segítségével a megfelelő módon viselkedni. Ahogy egyre inkább engedsz ennek a spirituális tanításnak, észre fogod venni, mekkora káoszban is élünk. Már egyáltalán nem harmonikus a kapcsolat természet és ember között, sokkal inkább egyfajta alá – fölérendeltség figyelhető meg.
Kihasználjuk a bolygónkat és benne minden élőlényt, akik védtelenek az eluralkodott emberi egó ellen.

Ha neked is a szíved csücske az állatok és a természet védelme, akkor fordulj nyugodtan az angyalokhoz segítségért! Mindegyik rendelkezik azzal az energiával, amellyel képes erőt adni és védelmezni, de ha konkrétan valaki számára szeretnél védelmet, gyógyulást vagy támogatást kérni, legyen az bármennyire is messzire tőled, megteheted.

 

Miről ismered fel Ariel arkangyalt?

Ariel arkangyal talán nem annyira ismert azok körében, akik nem foglalkoznak a spirituális világgal, azon belül is az angyalokkal, de semmivel sem kisebb az ereje és a szeretete, mint például Mihály vagy Gábriel arkangyalok esetében.

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen képzeljük el az angyalokat, kinézet és nem alapján is behatárolják sokan őket. Ariel arkangyalról úgy tartják, hogy női energiái vannak, hiszen az erő és gyógyítás terén fordulnak hozzá az emberek. Amikor meditálsz és kéred a segítségét, onnan is tudhatod, hogy a közeledben van, hogy rózsaszín fényt kezdesz magad előtt látni. Ha kapcsolatba szeretnél vele kerülni, csak kérned kell, a legjobb, ha mindezt a szabadban teszed. Mivel a természet angyala, hamarabb rátalálsz ott, de természetesen egy zsúfolt épületben is ugyanúgy meghallja a kérésedet.

 

Hogyan és mit kérj?

Ha körbenézel, mi történik a bolygóval, láthatod, hogy elég nagy segítségre és drasztikus lépésekre van szükség. A természet hanyatlik, néhol teljesen el is tűnik, helyébe pedig szuper modern és felesleges épületek kerülnek. Mindez odáig vezet, hogy az életünk szempontjából fontos élőlények kihalnak. Talán nem is tudjuk, hogy egy moszatnak mi köze a mi jóllétünkhöz, de hidd el, a természet gépezetében az ő létezésük is lényeges. Vagyis szükségünk van rájuk. Minden egymásra épül. Ariel arkangyallal összefogva kiveheted a részed a világ jobbá tételében.
Azon túl, hogy cselekszel, kérd, hogy ő is segítsen! Ülj le egy csendes helyre, szólítsd meg és mond el neki, miért keresed! Ha tudsz egy beteg, sérült állatról, akin máshogyan nem tudsz segíteni, mert bármiféle korlát fennáll, akkor mond el neki, miért szeretnéd, hogy erejével és szeretetével erre a bizonyos állatra fókuszáljon! Mond el neki, hol találja, és hogy mi történt vele! Kérd, hogy enyhítsen a fájdalmán és segítse afelé az út felé, amely a legjobb számára.

 

Ariel arkangyallal az állatok védelméért

 

Ugyanezt megteheted a természettel kapcsolatban is, de az sem baj, ha magadnak kérsz erőt, és gyógyulást! Ebben az esetben is hasonlóan beszélj hozzá! Mond el, miben tud a támaszod lenni!
Mivel Ariel arkangyal a bátorság, erő, gyógyítás, a védelem és az anyaföld angyala, kérd bármikor, ha úgy érzed, egyedül nem megy tovább!

Az angyaloktól segítséget kérni talán üres beszédnek tűnik, hiszen sokszor csak gyorsan elregélnénk a bánatunk, aztán várjuk, hogy valami látványos történjen. Ha pedig nem látjuk, akkor azt gondoljuk, semmi értelme. De ez a folyamat nem így működik. Ismételd el többször is és mindeközben maradj alázatos! Mutasd meg, hogy miért fontos neked az, amiért hozzájuk fordultál és a szíved legmélyéről beszélj! Akkor se csüggedj, ha nem látod a változást, az energiák attól még működnek és a segítség megérkezik. Ha gyógyítást és védelmet szeretnél ne feledkezz meg Ariel arkangyalról!

Pin It on Pinterest